Dün:
76D -> D-116
2024 Model Güleryüz Cobra DD ile İncirli -> Belediye Alt Geçidi arası seyahat ettim.
142B -> K16??
Kodunu hatırlayamadığım 2013 model Karsan Bredamenarinibus Avancity S ile Cumhuriyet Meydanı -> Gürpınar Caddesi arası seyahat ettim.
76G -> A-810
2013 Model Mercedes-Benz Conecto'ya son anda yetiştim. Şoför sağ olsun beni fark etti ve kapıyı açtı. Bu araçla Gürpınar Caddesi -> Müminağa arası seyahat ettim. Yürümekten kurtuldum.
458 -> A-667
2013 Model Otokar Sultan Maxi City ile Müminağa -> Migros arası seyahat ettim. Hürriyet Bulvarı'na kadar çok hızlı giden araç Hürriyet Bulvarı'na geldiği an trafik Migros'a kadar sıkışıktı, hatta otobüsün içinde neredeyse uyuyakalacaktım. Neyse ki Pirinç Sanayi Sitesi'nde otobüs trafiği aştı ve o trafiği aştıktan sonra uyandım.
34BZ -> A3015
2022 Model Akia Ultra LF 25 ile Beylikdüzü -> Bahçelievler arası seyahat ettim.
Bugün:
76D -> D-113
2024 Model Güleryüz Cobra DD ile İncirli -> Belediye Alt Geçidi arası seyahat ettim.
34C -> M4867
2015 Model Mercedes-Benz Conecto G ile Beylikdüzü -> Bahçelievler arası seyahat ettim.
Dün ve bugün bindiğim metrobüslerde hep oturdum. Araçlar çok hızlıydı. Şoför sanki iftara yetişiyormuş gibiydiler. (Nasıl anlatsam, bilemem.)