Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı? | Sayfa 27 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

O hibe ettikleri veya saçma sapan işler için ayırdıkları otobüslerin altında kalmalarını diliyorum. İnsanlar soğukta araç bekliyor, bunlar keyfine göre bir yerlere araç dağıtıyor.

Önce 400 adet yeni Mercedes alsınlar ondan sonra kafalarına göre dağıtırlar bir yerlere. Elimizdeki solo Mercedesler gidince yerine bakacak araçlar bu araçlardan iyi değil bunu hâlâ anlamadılar.

O1222 ve O2242 bugün de 98G'de, arka arkaya üç gün bu ikili verildi. Ayriyeten M4012 Conecto da bu hatta çalışıyor.

Conectoların tabelası bana Citaroların Avrupa yakasında da çalıştığı günleri hatırlatıyor. 🥲 Sadece 13 adet olan bu araçlar buraya sıkça gelmeye başladı ve onları gördükçe mutlu oluyorum.

M2039-Sürdürülebilir Hareketlilik Eğitim Merkezi
Kaynak:istanbul.bus

IMG_6734.jpeg

M2039 filodan ayrılalı çok oldu. M2042 de bilim otobüsü yapıldı.

Yabancı yerlere hibe edileceklerine bu şekilde değerlendirilmeleri kesinlikle daha iyi ama keşke yerlerine Akia'dan daha kaliteli araçlar alınsaydı.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Önce 400 adet yeni Mercedes alsınlar ondan sonra kafalarına göre dağıtırlar bir yerlere. Elimizdeki solo Mercedesler gidince yerine bakacak araçlar bu araçlardan iyi değil bunu hâlâ anlamadılar.
2024 yılı içerisinde 298 adet otobüs alım planı vardı fakat nedense ihale açılmadı.

• Beğen
İBB 2-3 milyar lira daha veremeyecek kadar fakirleşti mi? Sadece 150 araç neye yetecek? Citaroların ve Citaro Glerin iyice yaşlandığı ortada.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar