Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı? | Sayfa 28 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

139S M2386
40 dakika oldu Ümraniyeye yeni gelebildi. Anlamıyorum Üsküdar-Ümraniye arası metroyla 30 dakika sürüyor sadece. Otobüsü Sofular-Necip Fazıl Metro olarak revize et. 1 saatte Sofulardan Metrodasın ortalama 20 dakika mola süresi olsa geri dönse Sofulara 06.30-21.10 arası tek araç 6 gidiş - 6 dönüş yapabilecek. Belediyenin inadını çözemedim. Nasıl düzelecek sadece kendim en az 75 şikayet kaydı açtım bugüne kadar. Başka ne yapmam gerekiyor acaba.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Bugün A-234 ün de 36V-1 de çalışmasıyla birlikte , A-5 grubunun bütün araçları en az 1 kere bu hatta çalışmış oldu ( A-240 hariç , çalışmaya geldi ama yerini A-258’e bırakıp kaçtı 😡 ) Bakalım yarın en sondan tekrara mı saracak 🤔 ( Ayrıca A-239 da istisna arka arkaya 2 gün çalıştı )
Ya madem böyle yapılabiliyor . Şu hattın pazar günü filan full öho olsa keşke

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
139S M2386
40 dakika oldu Ümraniyeye yeni gelebildi. Anlamıyorum Üsküdar-Ümraniye arası metroyla 30 dakika sürüyor sadece. Otobüsü Sofular-Necip Fazıl Metro olarak revize et. 1 saatte Sofulardan Metrodasın ortalama 20 dakika mola süresi olsa geri dönse Sofulara 06.30-21.10 arası tek araç 6 gidiş - 6 dönüş yapabilecek. Belediyenin inadını çözemedim. Nasıl düzelecek sadece kendim en az 75 şikayet kaydı açtım bugüne kadar. Başka ne yapmam gerekiyor acaba.
Boşuna uğraşma derim üstad.Aynı güzergah üzerindeki köylerde oturuyoruz.Fakat şilenin batı sahili tarafı mahrem bölgesi.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve eren62
Bugün B-1503’ü Alibeyköy Metroda gördüm. Arka tabelasında 37E yazıyordu (günümüzde 50P) ama araç 50G’de çalışıyordu. Baya bir şaşırdım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar