Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı? | Sayfa 53 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• #1,043
Bayağıdır akia lar çalışıyordu o hatta .
Cumartesi tarifesi olduğu için varlar İETT 36V yeri başka istanbul Avrupa yakasındaki bütün solo araçların ve garajların çalıştığı tek hat
Hafta içi kağıthane Karsan Breda cebeci otokar kent topkapı akia
Cumartesi topkapı akia cebeci otokar kent ikitelli (mercedes connecto-bmc procity-bmc procity TR temsa) pazar topkapı akia ikitelli BMC procity

Mercedes connecto yazın çekilmiyor 36V aşırı trafik var ve Mercedes connecto solo M4000 serisi araçların klimaları soğutmuyor içerisi alev gibi oluyor yazın vermezler inşallah 😃 kışın seviyom ama yazın mafoluyor insan

• #1,045
Cumartesi tarifesi olduğu için varlar İETT 36V yeri başka istanbul Avrupa yakasındaki bütün solo araçların ve garajların çalıştığı tek hat
Hafta içi kağıthane Karsan Breda cebeci otokar kent topkapı akia
Cumartesi topkapı akia cebeci otokar kent ikitelli (mercedes connecto-bmc procity-bmc procity TR temsa) pazar topkapı akia ikitelli BMC procity

Mercedes connecto yazın çekilmiyor 36V aşırı trafik var ve Mercedes connecto solo M4000 serisi araçların klimaları soğutmuyor içerisi alev gibi oluyor yazın vermezler inşallah 😃 kışın seviyom ama yazın mafoluyor insan
Bence bu hatta M4000 serisi Connectolar çalışmalı . Aynı eski günlerdeki gibi . Bu araçlar en çok bu hatta yakışıyor bence . Bir ara M4001-M4005 arası araçlar haftalarca sabit çalışıyordu . Her ne kadar dökülüyor olsalar bile , akialardan kat kat iyiler bence . Hem bize de yenilik olur bu araçlar bir kez daha haftaiçi çalışsa . Akia ve Otokar görmekten sıkıldım 😝
Klima olayına katılıyorum . İyi ki geçen sene , yaz tarifesinde sadece 1 hafta çalıştılar . Sonra Procity TR araçlar çalıştı . Yoksa dondurma gibi eriyorduk aracın içinde 😀

• #1,046
Bence bu hatta M4000 serisi Connectolar çalışmalı . Aynı eski günlerdeki gibi . Bu araçlar en çok bu hatta yakışıyor bence . Bir ara M4001-M4005 arası araçlar haftalarca sabit çalışıyordu . Her ne kadar dökülüyor olsalar bile , akialardan kat kat iyiler bence . Hem bize de yenilik olur bu araçlar bir kez daha haftaiçi çalışsa . Akia ve Otokar görmekten sıkıldım 😝
Klima olayına katılıyorum . İyi ki geçen sene , yaz tarifesinde sadece 1 hafta çalıştılar . Sonra Procity TR araçlar çalıştı . Yoksa dondurma gibi eriyorduk aracın içinde 😀
O mail ben atmıştım çünkü öğlen saati 500 evler durağında bir kadın sıcaktan baygınlık geçirdi bende mail attım sonra connectoları çektiler seferden 36V den 😄

• #1,047
her ne kadar nostalji olsa da benim de en yakıştırdığım araçlardan biridir bu hatta ama her defasında o lanet araba konağı yolundan geçerken aracın neredeyse dökülecek gibi hissiyat yaşamak aşırı rahatsız edici o yolları tamir mi ediyolar kaldırıyolar mı o beton fabrikalarını ben bilmem yetti artık

• #1,048
her ne kadar nostalji olsa da benim de en yakıştırdığım araçlardan biridir bu hatta ama her defasında o lanet araba konağı yolundan geçerken aracın neredeyse dökülecek gibi hissiyat yaşamak aşırı rahatsız edici o yolları tamir mi ediyolar kaldırıyolar mı o beton fabrikalarını ben bilmem yetti artık
Bir söylentiye göre haktanır marketin karşısındaki evlere yıkım kararı gelmiş bazılarına yeni geliyormuş birde yayla mahallesi şok market ve arkasındaki evlere bu iki noktadan 3x3 büyüklüğünde otoban gelicekmiş yayla mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıcakmış (ayrıca topkapı-mescidi selam tramvayı habiblerden şok marketin ora yayla mahallesine uzaltılacakmış)

Sultangazi belediye başkanı kendi partisi Kongresi'nde bu sene başında yayla Habibler cebeci köyü gazi ve zübeyde hanım mahallelerinin tamamının kentsel dönüşüme gireceğini çevre ve şehircilik bakanlığı ile proje üzerinde çalışıldığını belirtti

Ulaştırma bakanlığı fenertepe-yayla-alibeyköy barajı üzeri kemerburgaz(hasdal) -bahçeköy-sarıyer otoyolunun yapıyor şuan yayla mahallesinde ve otoyolun gazi kısmı için ordaki taş ocaklarıda dolduruluyor

Alibeyköy barajı yayladan başlıyacak gazi'ye kadar büyük bir millet bahçesi yer alması planlanıyor
Ayrıca yayla hayvanat bahçesi ve botanik park ve bunun yanında cebeci teknoloji vadisi kurulması planlanıyor

İşki havza sorunu bu sene itibari ile çözüldü barajın dibi dahi havzadan çıkartıldı orman arazilerin tapusunu iptal etti haksız olduğu halde kazandı hazine devretti araziyi (1-2 daire orda yaşayanlar vermek zorunda artık)

Ulaşım yol asfalt senelerce yapılmadı halk bıksın kolay bir şekilde versin nefret etsin diye

bundan 7-8 sene önce komşumuz yaşlı bir teyze son bahar günü bir kadın bir adam geldi bişey istediler su istediler diye su verdim teşekür teşekür diyip fotografımı çekip gittiler orman'dan geldiler dedi bugün 36V 10.50 vezneciler kalkışlı A-252 öho tam 40-45 tane turist bindi bir beyfendi konuştu rehberleri Türkçe biliyor Almanya'dan geliyorlarmış ve hepsi yeşil yayla mezarlığında indiler yayla mahallesinde bulunan Bizans su yollarını gezmek için gelmişler yaylalıların elinde altın var ama onlar onu kül tozu zannediyor herkese inanıyor elindeki lerden olucaklar

Bazı özel şirketler yapmaya başladı
Cami okul kültür merkezi diğer mahallelere oranla çok hızlı ilerliyor dolgu yapan kamyonlar kar kış demeden gece gündüz çalışıyor

Tabi bunlar benim şahşi fikrim

yaylada oturan arkadaşı olan yeri evi arsası olan sahip çıksın derim yoksa kimse sizin malınıza sahip çıkmaz
İneği otla kandırmak kolaydır asıl mesele o otun olduğu buğday tarlasına sahip çıkmaktır ...

@EmrFener @Semih19-2 yaylada oturduğunuzu düşündüğüm için özellikle size bir nasiyatim olsun ☺

Son düzenleme:
  • #1,049
Hayvanat bahçesi ve botanik bahçe kısmına kadar inanmıştım aslında 😆 Bu ikili imkansız abi . Turist yağsa yaylaya anlardım da , sence de biraz uçuk değil mi bu FİKİR ? Bunun gerçeğe dökülmeyeceğine eminim . 10.000 kişi total nüfusu olan ve 3 yanı mezarlıkla çevirili bir yere bence bunları söylemek biraz cesaret ister . Hem Yaylaya hizmet vermek istiyorlarsa , önce Araba Konağı Caddesini yeniden düzenlesinler . Ya da Camii inşaatını daha da hızlandırsınlar.

Ben muhtarlık tarafındaki evlerin ve bazı dükkanların yıkılacağını duymuştum ( ya da yıkılıp biraz daha geri alınacağını ) bir ara söyleniyordu . Bu fikrin tekrar ortaya atılmasına şaşırmadım . Ayrıca otoban için değilde , yolun genişleyeceğini duymuştum . Hani bi ara gelip , yolu betonlarla çevirip ağaçlandırma planlamışlardıya , onu genişletip yapacaklarını söylüyorlar sürekli . Bide ordan gelen otoban niye Yaylanın içine girsin . Girse bile , kim neden Yayla yolunu kullanıp , otobandan geçmekle uğraşsın .

Tramvay hakkındaki görüşümü zaten belirtmiştim . Yaylayanın içine o tramvayı sokmazlar / sokamazlar . O tramvay uzasa uzasa max Habiplere uzar . Dediğim gibi eğer çok istiyorlarsa böyle bir şeyi ( ki inanmıyorum ) Yaylayı kağıt haline getirmeleri lazım . O tepeden otobüs çıkamıyor Tramvay nasıl çıkacak 🤣

Evet son zamanlarda işleri çok hızlandırdılar farkındayım , fakat okul git gide yavaşlıyor . Nasıl yetiştirecekler acaba ??🤔
Caminin en alt katını bitirmişler . Bayram namazını orada kıldık . Habipler ve İsmet Paşa da 5 yıldır hala Camii yapıyorlar . Oradakilere göre burdaki jet hızıyla yapılıyor .
Dolgu işleminde de , artık caddeden yürürken bile görünüyor .
Ekstra olarak tepenin oraya yapılan evleri görmüşsünüzdür . Dahası da yolda geliyor 😁 Abi senin dediklerin en az bi 10-15 sene sonra anca , o zamana kadar zaten buranın nüfus 20 bini bulur . Eğer İstanbul bu şekilde kalabalıklaşmaya devam ederse .

• #1,050
Hayvanat bahçesi ve botanik bahçe kısmına kadar inanmıştım aslında 😆 Bu ikili imkansız abi . Turist yağsa yaylaya anlardım da , sence de biraz uçuk değil mi bu FİKİR ? Bunun gerçeğe dökülmeyeceğine eminim . 10.000 kişi total nüfusu olan ve 3 yanı mezarlıkla çevirili bir yere bence bunları söylemek biraz cesaret ister . Hem Yaylaya hizmet vermek istiyorlarsa , önce Araba Konağı Caddesini yeniden düzenlesinler . Ya da Camii inşaatını daha da hızlandırsınlar.

Ben muhtarlık tarafındaki evlerin ve bazı dükkanların yıkılacağını duymuştum ( ya da yıkılıp biraz daha geri alınacağını ) bir ara söyleniyordu . Bu fikrin tekrar ortaya atılmasına şaşırmadım . Ayrıca otoban için değilde , yolun genişleyeceğini duymuştum . Hani bi ara gelip , yolu betonlarla çevirip ağaçlandırma planlamışlardıya , onu genişletip yapacaklarını söylüyorlar sürekli . Bide ordan gelen otoban niye Yaylanın içine girsin . Girse bile , kim neden Yayla yolunu kullanıp , otobandan geçmekle uğraşsın .

Tramvay hakkındaki görüşümü zaten belirtmiştim . Yaylayanın içine o tramvayı sokmazlar / sokamazlar . O tramvay uzasa uzasa max Habiplere uzar . Dediğim gibi eğer çok istiyorlarsa böyle bir şeyi ( ki inanmıyorum ) Yaylayı kağıt haline getirmeleri lazım . O tepeden otobüs çıkamıyor Tramvay nasıl çıkacak 🤣

Evet son zamanlarda işleri çok hızlandırdılar farkındayım , fakat okul git gide yavaşlıyor . Nasıl yetiştirecekler acaba ??🤔
Caminin en alt katını bitirmişler . Bayram namazını orada kıldık . Habipler ve İsmet Paşa da 5 yıldır hala Camii yapıyorlar . Oradakilere göre burdaki jet hızıyla yapılıyor .
Dolgu işleminde de , artık caddeden yürürken bile görünüyor .
Ekstra olarak tepenin oraya yapılan evleri görmüşsünüzdür . Dahası da yolda geliyor 😁 Abi senin dediklerin en az bi 10-15 sene sonra anca , o zamana kadar zaten buranın nüfus 20 bini bulur . Eğer İstanbul bu şekilde kalabalıklaşmaya devam ederse .
Yıkım kararları geliyor kamulaştırmalar sen abinin sözünü dinle taş çatlasın 4 sene bak gör sağlam yerlerden duymasam sana demem puanı düşünme şuan kim ne yapsın ama hızlı bir şekilde dönüşüm olucak arnavutköy baklalı bılıyon mu 100 kişinin yaşadığı bir köy şuan 20.000 konut bitmek üzere koskoca şehir inşa edildi

Hayvanat bahçesi botanik park taş ocaklaeı dolgu alanlarına yapılıcak köroğlu bölgesinden başlıcak yayla son durak hizalarına kadar uzanıcak

Fuar alanları vs var
Kentsel dönüşüm başlıcak 3 sene içinde ama toplu dönüşüm ev ev değil 5-6 ada parsel alan büyük mütahitler bir sürü mütahit var onlar toplu kentsel dönüşüme giricek küçük değil büyük firmalar x y z adını duyduğumuz dev şirketler giricek bak gör sadece ufak bir tüyo zamanı geldi artık orman ve iski zıt partiler ikiside birden çözüme kavustu ben şahşen inanmıyorum bu partiyle değil zamanı ve günü yaklaştığı için çözüldü

Yol yapmak istemiyorlar araba konagıda kentsel dönüşüme girmesi planlanıyor bu sebeple yapmak istemiyor kimse

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
  • #1,052
Yakında Yayla Mahallesi olarak değişir başlık 😁😁 Hatlarda çalışan otobüslerden çok , bizim yaşadığımız yer konuşuluyor.

36L -> O2240 ( şu an içindeyim )

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar