Hayvanat bahçesi ve botanik bahçe kısmına kadar inanmıştım aslında

Bu ikili imkansız abi . Turist yağsa yaylaya anlardım da , sence de biraz uçuk değil mi bu FİKİR ? Bunun gerçeğe dökülmeyeceğine eminim . 10.000 kişi total nüfusu olan ve 3 yanı mezarlıkla çevirili bir yere bence bunları söylemek biraz cesaret ister . Hem Yaylaya hizmet vermek istiyorlarsa , önce Araba Konağı Caddesini yeniden düzenlesinler . Ya da Camii inşaatını daha da hızlandırsınlar.
Ben muhtarlık tarafındaki evlerin ve bazı dükkanların yıkılacağını duymuştum ( ya da yıkılıp biraz daha geri alınacağını ) bir ara söyleniyordu . Bu fikrin tekrar ortaya atılmasına şaşırmadım . Ayrıca otoban için değilde , yolun genişleyeceğini duymuştum . Hani bi ara gelip , yolu betonlarla çevirip ağaçlandırma planlamışlardıya , onu genişletip yapacaklarını söylüyorlar sürekli . Bide ordan gelen otoban niye Yaylanın içine girsin . Girse bile , kim neden Yayla yolunu kullanıp , otobandan geçmekle uğraşsın .
Tramvay hakkındaki görüşümü zaten belirtmiştim . Yaylayanın içine o tramvayı sokmazlar / sokamazlar . O tramvay uzasa uzasa max Habiplere uzar . Dediğim gibi eğer çok istiyorlarsa böyle bir şeyi ( ki inanmıyorum ) Yaylayı kağıt haline getirmeleri lazım . O tepeden otobüs çıkamıyor Tramvay nasıl çıkacak
Evet son zamanlarda işleri çok hızlandırdılar farkındayım , fakat okul git gide yavaşlıyor . Nasıl yetiştirecekler acaba ??

Caminin en alt katını bitirmişler . Bayram namazını orada kıldık . Habipler ve İsmet Paşa da 5 yıldır hala Camii yapıyorlar . Oradakilere göre burdaki jet hızıyla yapılıyor .
Dolgu işleminde de , artık caddeden yürürken bile görünüyor .
Ekstra olarak tepenin oraya yapılan evleri görmüşsünüzdür . Dahası da yolda geliyor

Abi senin dediklerin en az bi 10-15 sene sonra anca , o zamana kadar zaten buranın nüfus 20 bini bulur . Eğer İstanbul bu şekilde kalabalıklaşmaya devam ederse .