Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa Burulaş Araç Filosu Dökümü | Sayfa 4 | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Bursa Burulaş Araç Filosu Dökümü

BMC bile dayandı ise Akia hayli hayli dayanır.
TCV ile birlikte ülkeden silinmesi gereken bir markaya olan bu kadar fazla güvenin kaynağı nedir?

İflas etmiş Tezeller'i de eskiden hiç sevmiyordum ama araçları akia kadar dandik değil. En azından ilginç bir görüntüsü var.

TCV ile birlikte ülkeden silinmesi gereken bir markaya olan bu kadar fazla güvenin kaynağı nedir?

İflas etmiş Tezeller'i de eskiden hiç sevmiyordum ama araçları akia kadar dandik değil. En azından ilginç bir görüntüsü var.
Valla benim bildiğim Akia lar BMC lerden daha sağlam. BMC kadar kötüsünü daha göremedim düşünün. O yüzden ben Akia ya saygı duyarım, ama BMC inşallah batar. Kaçıncıya batarsa artık

Nadirlik görmek istiyorsan git Akia'ya bak. ÖHO gidip sıfır Bmc, Otokar ve Mercedes alıyor. Akia ise ancak 2.el olarak alınıyor. 😂

Procity çöpü bile modifiyelerle güzel görünüme kavuşturulabiliyor ama Akia'da böyle bir şey yok. Asla bir albenisi ve estetiği olmayacak.

Son düzenleme:
  • 100
Tepkiler: Fury
Nadirlik görmek istiyorsan git Akia'ya bak. ÖHO gidip sıfır Bmc, Otokar ve Mercedes alıyor. Akia ise ancak 2.el olarak alınıyor. 😂

Procity çöpü bile modifiyelerle güzel görünüme kavuşturulabiliyor ama Akia'da böyle bir şey yok. Asla bir albenisi ve estetiği olmayacak.
Akia ve Güleryüz yurt içine çalışmıyor onu da unutmayalım. Hep yurtdışına çalışıyor ondan dolayıdır. Ve son yıllarda ne akia ne bmc satıyor. bmc alanlar ucuz diye alyıor sadece.

Konu görüntüleyen kullanıcılar