gokhan224 belirttiğiniz yer olabilir. teknosablojistikpark web sitesinde, Teknosab sınırları içerinde diye tanıtım yapılmış. Sitede ki tanıtım metni aşağıdaki gibi. O kısmı büyük harflerle belirttim.
Türkiye’nin ileri teknolojili yatırım hedefleri doğrultusunda hayata geçirilen TEKNOSAB da yeni akıllı lojistik merkez kurulması planlanmaktadır. Proje finansmanı; ‘Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ modeliyle, yaklaşık 210 milyon dolarlık bir yatırım öngörüsüyle hayata geçirilecek. Proje, Güney Marmara’nın en büyük lojistik merkezi olarak hayata geçirilecek. Bölgenin Bandırma ve Gemlik limanlarına demir yolu ve İstanbul – İzmir otoyolu bağlantısı bulunmaktadır. TEKNOSAB SINIRLARI İÇİNDE HAYATA GEÇİLECEK LOJİSTİK PARK PROJESİ, tır ve treyler park alanları, gümrük alanı, antrepo ve sosyal tesisler, idari ofisler, dinlenme ve konaklama alanlarını da bünyesinde barındıracak. Güvenlikten plaka okumaya kadar pek çok teknik altyapı ile birlikte, 300’ün üzerinde yükleme rampası, kolon arası aks mesafeleri ve kiriş altı yükseklik değerleri ile lojistik sektörünün uluslararası standartlarıyla tespit edilmiş ölçeklerle hayata geçirilecek. TEKNOSAB Lojistik Park, Bursa’ya 30, Bandırma Limanı’na 75, Gemlik Limanı’na ise 50 kilometre mesafede bulunuyor.