Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 29 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Hamza bey seyran mahallesi genişleme alanı nedir,bizim tarlamiz kırmızı işaretli yer 16 dönüm

Kayapa Hasanağa Akçalar Yolçatı mucavir alanları genişlendikten sonra 1/1000 lik onaylanıp 5 kat kadar imarlı olmuştur

Screenshot_20241116_224237_E-Plan.jpg

Screenshot_20241116_224203_E-Plan.jpg

Screenshot_20241116_224140_E-Plan.jpg

Screenshot_20241116_224106_E-Plan.jpg

Kayapa Hasanağa Akçalar Yolçatı mucavir alanları genişlendikten sonra 1/1000 lik onaylanıp 5 kat kadar imarlı olmuştur

Ekli dosyayı görüntüle 59421

Ekli dosyayı görüntüle 59422

Ekli dosyayı görüntüle 59423

Ekli dosyayı görüntüle 59424
Hamza dostum Hasanağa'da köyiçi max 3 kat imar verildi. Bir çok yere 2 kat ve 0,4 emsal yapılaşma geldi.
Köy mücavir alanı genişlemesinde en önemli unsur kadastral yol olması eğer yol yoksa ruhsat verilmiyor. Planlı imar gibi kadastro çalışması da yapılmadığından her parsel yola sahip olamıyor.

Haritada işaretlediğiniz yere göre yerinizin üzerinden yüksek gerilim geçiyor ve kadastral yolu yok gibi duruyor. Bu şartlar altında mücavir alan sınırı 300 metre genişlese bile herhangi bir ruhsatlı yapı yapamazsınız.
Kadastro yolu aşağıda ki sınırında var,30 metre yakınında villalar var elektrik ve su 30 metre yakinida ve komşu sınırındaki tarla %40 imarli ,yani i.ar dibinde

Haritada işaretlediğiniz yere göre yerinizin üzerinden yüksek gerilim geçiyor ve kadastral yolu yok gibi duruyor. Bu şartlar altında mücavir alan sınırı 300 metre genişlese bile herhangi bir ruhsatlı yapı yapamazsınız.
Alt yapı çalışmaları suyunun olacaklarını belirtmişler yapılaşma olsun diye belediyede öncelik yapacak yol yapılacak parsellere

Hamza dostum Hasanağa'da köyiçi max 3 kat imar verildi. Bir çok yere 2 kat ve 0,4 emsal yapılaşma geldi.
Köy mücavir alanı genişlemesinde en önemli unsur kadastral yol olması eğer yol yoksa ruhsat verilmiyor. Planlı imar gibi kadastro çalışması da yapılmadığından her parsel yola sahip olamıyor.
Yol yapılacak alt yapı çalışmaları yapılacak belediye öncelik edecek Hasanağa öyle tek tek yazmak istemedim Akçalar 4 5 olan yerler var Kayapa 4 5 olan yerler var Yolçatı 4 5 olan yerler var aynı zamanda Hasanağa Kızılcıklı farklı oluşuma gitti Kayapa çamlıkta farklı oluşuma giderken Yolçatı ve Akçalar mevcut köy alanından dışarı çıkmadı ama Yolçatı TOKİ ile beraber çıkma potansiyel varken Akçalar ramsar ile beraber kalacak öyle

Merhaba arkadaşlar yıllardır ara ara girip yazılanları okuyorum sea ve hamza oldukça eskiden beri yazıyorlar ve bölgeye hakimler
Hamza Bey ben 2016 da çayönünden lojistik alan olacak beklentisi ile almıştım hürriyet köye daha yakın aslında 165 ada 59 parsel 1521 m2 geçen 8 yılda beklediğim kazanca ulaşamadım dönümü 1800 tl gibi
Orası ile ilgili durum beklenti nedir birşey olurmu fikrini yorumunu paylaşabilirmisin

Çayönü ile ilgili soru soran bir arkadaş vardı cevap alamadı sanırım ona da cevap olur

Konu görüntüleyen kullanıcılar