Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 27 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

İyi günler subaşı 66 parsel ederi nedir acaba alınır mı imar gelme ihtimali varmı

Son düzenleme:
İnkaya rüzgar güllerinden sonra Muratlı katı atık tesisi çöp geliyor Osmangazi çöpleri geliyor artık muratlıda yatırım olmaktan çıktı kaldı 4 yer hürriyet subaşı canbaz Karakoca her zaman diyorum ve dicem subaşı canbaz konut olacak Karakoca yenibahçeler villla imarı verecekler hürriyet te konut olacak

Ekli dosyayı görüntüle 58263
Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Şu an rüzgar alan tüm dağlık bölgerelere rüzgar gülleri yapılıyor ve bu rüzgar santralleri tüm karacabey ovasında var. Subaşı inkaya vs hepsi etkileniyor. Muratlı da yapılacak katı atık tesisi de çok küçük bir alanı kapsayacak. Tokiye en yakın bölgeler muratlı subaşı ve inkaya . En primlenecek bölgeler de bunlar olur bence

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bursa
Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Şu an rüzgar alan tüm dağlık bölgerelere rüzgar gülleri yapılıyor ve bu rüzgar santralleri tüm karacabey ovasında var. Subaşı inkaya vs hepsi etkileniyor. Muratlı da yapılacak katı atık tesisi de çok küçük bir alanı kapsayacak. Tokiye en yakın bölgeler muratlı subaşı ve inkaya . En primlenecek bölgeler de bunlar olur bence
Katı atık tesisinden 1,5 km yarıçaplı bir daire çizin o bölgede yerleşim olmayacak açıklama bu yönde ki bu da muratlı yerleşiminin kuzeyindeki tüm arazileri etkiliyor .

Muratlı ova koruma bölgesinde hatırlatayım

• Beğen
Tepkiler: Furkan
1800 dönümlük alan ve 1.5km çapı var oda en ihtimali bu koku 3 km kadar etki alanı olabilir hamitlerdeki koku balata kadar geliyor

Hamza bey Muratlı da taş ocakları hangi mevkide bilginiz var mı acaba. Taş ocakları arasında kalacak deniyor ya o nedenle sormak istedim
Haberde bahse konu taş ocakları Kayapa'da yapılması planlanan katı atık tesisinin çevresindeki taş ocakları. Zaten Muratlı'da taş ocağı yok diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamzacon
İnkaya rüzgar güllerinden sonra Muratlı katı atık tesisi çöp geliyor Osmangazi çöpleri geliyor artık muratlıda yatırım olmaktan çıktı kaldı 4 yer hürriyet subaşı canbaz Karakoca her zaman diyorum ve dicem subaşı canbaz konut olacak Karakoca yenibahçeler villla imarı verecekler hürriyet te konut olacak

Ekli dosyayı görüntüle 58263
Karakoca Yenibahcelerin villa imari bilgisi bir öngörü mü, kesin bilgi mi? O bölgede bir meslek lisesi yapılacağı bilgisi vardı.

Bursa’da çöplük problemi: “Müsade etmeyeceğiz”​

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Hamitler Katı Atık Tesisleri’nin ilçeye bağlı Muratlı Mahallesi’ne taşınacağı iddialarına yönelik, “Halk sağlığını korumaktan ödün vermeyeceğiz. Çöp sahasına dönüştürülmesine asla müsade etmeyeceğiz” dedi.​

• Beğen
TEKNOSAB’ın kurulması için Taşpınar köyünden 7 bin dönüm arazi alınmıştı. Köyün ticari alana açılacağının söylenmesinin yanı sıra TEKNOSAB için henüz nereye yapılacağı belli olmayan 500 bin kişilik TOKİ konut projesi de konuşuluyor. Uluabat Gölü Ramsar Sözleşmesi'yle korunan 3 bin dönümlük tarım arazisi kalan Taşpınar köyü muhtarı Fedai İzli, “’Taşpınar’ı ticari alana açıyoruz, büyükşehirin imzasını bekliyoruz’ dediler. 10 bin dönüm tarım alanı varken 3 bin dönüme düştük. 500 bin kişilik konut, 86 dönüm ticari alan projesi olacağı söyleniyor. Burayla Ticaret Sanayi Odası ilgileniyor. Her şeyi kurdular artık. Başlı başına bir ilçe oldular. TEKNOSAB bizim bütün arazileri aldı. Köyde toprak kalmadı” diyor.

• Beğen
TEKNOSAB’ın kurulması için Taşpınar köyünden 7 bin dönüm arazi alınmıştı. Köyün ticari alana açılacağının söylenmesinin yanı sıra TEKNOSAB için henüz nereye yapılacağı belli olmayan 500 bin kişilik TOKİ konut projesi de konuşuluyor. Uluabat Gölü Ramsar Sözleşmesi'yle korunan 3 bin dönümlük tarım arazisi kalan Taşpınar köyü muhtarı Fedai İzli, “’Taşpınar’ı ticari alana açıyoruz, büyükşehirin imzasını bekliyoruz’ dediler. 10 bin dönüm tarım alanı varken 3 bin dönüme düştük. 500 bin kişilik konut, 86 dönüm ticari alan projesi olacağı söyleniyor. Burayla Ticaret Sanayi Odası ilgileniyor. Her şeyi kurdular artık. Başlı başına bir ilçe oldular. TEKNOSAB bizim bütün arazileri aldı. Köyde toprak kalmadı” diyor.
500 bin kişilik 150 bin konut demek 3316 Karakoca mevcut sayının 45 katı kadar konut gerekli bunuda Taşpınar hürriyet karakoca subaşı canbaz badırga zor karşılar

Daha önce gündeme gelmişti; yeni bir ilçe kurulması çok uzak değil artık. Bölge yakın zamanda çok parlayacak. Tüm yatırımcıları için hayırlı sonuçları olsun inşallah.

• Beğen
Daha önce gündeme gelmişti; yeni bir ilçe kurulması çok uzak değil artık. Bölge yakın zamanda çok parlayacak. Tüm yatırımcıları için hayırlı sonuçları olsun inşallah.
600 bin dönümlük bir alan 60 bin hektar 6 bin km2 bir alan lazım saydıklarım yerde okadar tarım arazisi bile yok yaklaşık teknosab tan 8 tane olması gibi birşey 10 katlı bir bloklar olursa o zaman karşılar

Son düzenleme:
60 bin hektar oluşmalı için bir örnek tüm nilifer kadar neredeyse bir alan lazım

Screenshot_20241110_094906_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
Badırgardan Harmanlı dahil mevcut köyler dahil ettiğim halde aralardaki meralar olması dahilinde bile yaptığımda 60 bin hektar alan bu oluyor

Screenshot_20241110_095326_Chrome.jpg

Projeler etap etap açıklanacak bence. TEKNOSAB Lojistik Merkezinin yerinin açıklanması işaret fişeği olacak. KOBİ OSB için 100binlik plan bekleniyor anlaşılan. 100 binlik plan öncesinde mevzuatın izin verdiği ölçüde yapılaşma başlar kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
Nilifer OSB 1000 dönüm
Teknosab OSB 8 bin dönüm
Nilifer OSB işçi sayısı 22 bin
Teknosab OSB işçi sayısı ?
Nilifer OSB Ertuğrul arası 13 km Ertuğrul dönüm fiyatı 100 milyon
Teknosab OSB Karakoca arası 3 km ?
Teknosab OSB hürriyet arası 3 km ?
Teknosab subaşı arası 5m ?
Teknosab canbaz arası 7 km ?
Nilifer OSB arası Ertuğrul 13 km mesafe ile dönüm 100 milyon olmuşken teknosab daha büyük proje olmasına rağmen göreceği potansiyel görmeniz için paylaşımdqn örnekleme yaptım

Konu görüntüleyen kullanıcılar