Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 32 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Ada 1080 parsel 7
Bu bölge kış mevsiminde komple su altında kalıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen. Zaten karacabey ovası koruma kapsamında olması lazım.
Normal bir tarım arazisinden konumu gereği biraz daha fazla kazandırır.

Screenshot_20241120_013058_WPS Office.jpg

Maalesef, siz yeri alırken tapu dairesinde büyük ova koruma kanunu kapsamında demediler mi yer için ?
Kış mevsiminde gidip görme şansınız oldu mu ? Su altında mıydı yer ?
Ben istanbulda oturuyorum kuzenim aldırdı görmedim bile ilerde değerlenir diye aldım

S.A. Karacabey Karakoca Köyü 3412 parsel 2400 metrekare yerim var, şuanki fiyatı ne olur, gelecekde imar gelir mi, daha da değerlenir mi, Hamza Bey ve konuya hakim arkadaşlar size zahmet bilgi verebilirmisiniz.

BU KENTİN ANAYASASI HAZIRLANMALI
Bu toplantıdan benim beklentim planlama. 1/100 binlik çevre düzeni planı olmazsa olmazımız. Bu kentin anayasası hazırlanmalı. Bir kentin nereye gideceğini tarif etmediğiniz zaman kentliyi suçlayamazsınız. İkincisi mutlaka şehir içindeki plansız alanların OSB’lere deplase edilmesi sağlanmalı. Kentsel dönüşüm sadece konutla yapılmaz. Kentsel dönüşüm sanayinin dönüşümü, ticaretin dönüşümünü de kapsar. Bursa’da otoban çevresinde 4 tane organize ticaret bölgesi yaptığınızı düşünün. Sadece 3 milyon Bursalı değil Marmara Havzası’ndaki tüm tüketiciler buraya akar. İşte ekonomi böyle büyür. Makro düzeyde bu planlamayı yapmanız gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’i BTSO’da ağırladık. Yaklaşımı iş dünyası olarak bizleri umutlandırdı. İrade gerekiyor. Her aşamada doğru paydaşlarla istişare ederek, ardından yol haritasını hazırlayıp risk alacak iradeye ihtiyacımız var. İnşallah planlama hazırlanacak ve bu planlama ile şehrin kronik sorunlarını çözecek adımlar da bu süreçte atılacak. Makro düzeyde bir strateji ve planlama hayata geçmeli. Dünya sizi beklemez. Planlama yapmıyorsanız, planlama yapanlar ekonomiden payını alıyor. Bu değeri doğru bir şekilde kentlilere aktarabilmek çok önemli. Bu kenti yaşanabilir kılmanın yolu ancak planlamadan geçiyor."

• Beğen
Tepkiler: Baybars ve Furkan
İbrahim burkay otoban çevresinde 4 tane daha OSB düşünün derken aslında 4 tane daha otoban bölgesinde OSB istiyor mevcut yerler belli değil mi saymama gerek var mı Karakoca subaşı canbaz seyran

• Beğen
Tepkiler: Baybars
Sayın İbrahim Burkay'ın yapmış olduğu açıklamada özellikle bir noktaya parmak basmak istiyorum. Organize Sanayi Bölgesi yapılmalı demiyor. Açıklamasında Organize Ticaret Bölgesi yapılmasından bahsediliyor. Ki BTSO resmi sitesinde Organize Ticaret Bölgesi kavramı şu şekilde açıklanmış.

Screenshot_20241127_225134_Chrome.jpg

Benim bölgesel anlamda Hamza'dan farklı olarak dikkat çekmek istediğim bir bölge daha var. Bursa otobanının atıl durumdaki batı kavşağı, bu bölgede kavşağın tamamlanma projesi ve Başköy - Hasanağa arazileri ile Hosab arasında eski belediyenin fizibilite çalışmalarını yapıp yeni belediyeye devrettiği devasa bir sanayi, depo antrepo ve ticari alan yapma projesi sanki Burkay'ın açıklamaları ile biraz daha uyuşuyor.
Hamza'nın saymış olduğu köylerden Karakoca Tren Garı etrafı ticari anlamda birşeyler getirir gibi nedense benim gözümde Eryaman Yüksek Hızlı Tren Garı etrafını canlandırıyor hemen yakınında büyük bir Avm neden olmasın ya da daha fazlası bölgenin bundan fazlasına ihtiyacı olacak.
Canbaz ve Subaşı ise ikisini bir arada özellikle otobanın kuzeyinde Matlı'nın da eykisiyle Burdan fabrikası yakınlarını genel anlamda kapsayacak bir proje olabilir.
Tabiki bunlar varsayım ancak dünün projelerini önden okuyabilenler bugünün zenginleri oldu. Yarının zenginleri ise bugünü doğru okuyup yorumlayabilenler olacaktır.
Bir de kolay yoldan bilgi alabilenler o da bizde olsa wowturkey'e yazar mıydık orası muamma.

Tabiki bunlar varsayım ancak dünün projelerini önden okuyabilenler bugünün zenginleri oldu. Yarının zenginleri ise bugünü doğru okuyup yorumlayabilenler olacaktır.

yarının zenginleri geleceği planlayanlardan oluşur demek daha doğru.
Bu planları yapanlar rantın tamamını kendilerine aktaracak şekilde plan yapıyorlar bence.

yarının zenginleri geleceği planlayanlardan oluşur demek daha doğru.
Bu planları yapanlar rantın tamamını kendilerine aktaracak şekilde plan yapıyorlar bence.
Aslında bizler de onların hamlelerini ve adımlarını takip edip okumaya çalışıyoruz . Burada bir çoğumuz için kiradan 5 daire veya dükkan getirisi elde etmek hayat standartlarını büyük ölçüde etkileyecektir.
Matlı veya Çağlar gibi ailelerin zenginlik algısı ile bizlerin zenginlik algısı bir değildir elbette. Ki şahsi olarak benim yaptığım yatırımlardan beklentim finansal özgürlüktür.

Belli bir bölge değil mevki mevki bekliyorum canbaz bağlar canbaz taşlık subaşı bağlar bunlar favorim plandada bunlar vardı
Hamza daha çok beklersin sana 2 yıl önce de bunu yazdım sen yok 3 ay sonra gelecek yok 5 sonra gelecek dedin gelmedi 2 sene geçti anlamamakta ısrarcısın

Konu görüntüleyen kullanıcılar