Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 33 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Ne oldu hani Taşpınar TOKİ oluyordu akçakoyun oluyordu ses yok 2025 sonu daha belli olacak

Hehe zor nere zor boş yapma burda 20 ayda projeler bitiyor nere zor vem bütün TOKİ ihalesi inceliyorum çaylak ısınma turlarına geç artık gardın düştü

seaside , hoşgeldin reis bizi değerli bilgilerinle aydınlatmana ihtiyacımız var. Nedir bu yeni yol meselesi. Hamza heyecanlı sen karamsar orta yolu bulalım aranızda. İfrat tefrit olmayın vasat iyidir.

• Beğen
Tepkiler: mr990
seaside , hoşgeldin reis bizi değerli bilgilerinle aydınlatmana ihtiyacımız var. Nedir bu yeni yol meselesi. Hamza heyecanlı sen karamsar orta yolu bulalım aranızda. İfrat tefrit olmayın vasat iyidir.
Onunla muhattap olmak istemiyorum düzgün de konuşmuyor zamanın da tokilerin nereler yapılacağını ben söyledim gelmiş bana satıyor hamzanın oturduğu adresine kadar biliyorum gençliğine veriyorum bundan sonra buraya yazmayacağım inanmayın bu çocuğa

SAYIN Seaside yazmaya ve bilgi vermeye devam edin. Kurallara uymayan herkese eşit ve adil şekilde uyarılar yapılacaktır. Saygı çerçevesinde mesajlar paylaşalım. Herkese iyi sohbetler.

• Beğen
Tepkiler: Ruhi Bulduk
Onunla muhattap olmak istemiyorum düzgün de konuşmuyor zamanın da tokilerin nereler yapılacağını ben söyledim gelmiş bana satıyor hamzanın oturduğu adresine kadar biliyorum gençliğine veriyorum bundan sonra buraya yazmayacağım inanmayın bu çocuğa
Paranın kokusunu aldın 2 sene önce nerdeydin benimle tartışmaya başladın zamanlarda o bölgeleri bilen sayısı azdı herkes meyvesini aldı biz doğru ola şeyleri söylüyoruz burda mevcut TOKİ mevcut teknosab bölgede var bunun gelişimi ile bölgede gelişecek hakkında bilgi veriyoruz daha geçen Karacabey belediye başkanı 450 bin yaşam olacak dedi teknosab çevresine ve kırsal bölgeler için imar çalışmaları başlıyacak dedi biizm veriler direk birinci ağızdan söylenen şeyler bilmediğimiz ne varda senin bildiğin ne olacakta burda söylicenmsana kalsa hiç biryere bişey olmazdı

seaside , hoşgeldin reis bizi değerli bilgilerinle aydınlatmana ihtiyacımız var. Nedir bu yeni yol meselesi. Hamza heyecanlı sen karamsar orta yolu bulalım aranızda. İfrat tefrit olmayın vasat iyidir Osmangazi

IMG-20241105-WA0028.jpg

• Beğen
Tepkiler: Furkan
Seaside, ben burada yazmanızı ve bilgilerinizi paylaşmanızı çok değerli buluyorum. Çünkü bir yerlerde yerim var diye yazmıyorsunuz, bunu yazdıklarınızdan çok net anlayabiliyorum. Gerçekten yazdıklarınıza itibar ediyorum. Özellikle TOKİ'lerin yerlerinin değiştirileceğini ve benzeri şu anda kesin diye baktığımız bazı şeylerin değişeceğini duyumlarını alıyorum fakat belgelendiremiyorum. Özellikle yol güzergahlarını, TOKİ'leri ve İMAR planlarını sizden duymak isterim. Sadece Karacabey için değil Mudanya, Mustafa Kemal Paşa ve benzeri. İkili atışmalara girmek gereksiz enerji kaybı. Burada mutlaka bulunmanızı ve bilgileri paylaşmanızı rica ederim.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar