Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 43 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Hamza bugün sarı siteye baktım canbaz arsalara güncel tarihli bir kaç ilana baktım m2 en fazla 1300 civarı merak ediyorum karkocada bile m2 2000 lira değil çoğu yer
Baktın yerler de alçak gerilim hattı var gizel bakmamışşın :) ben biliyorum fiyatları

Karakoca nın her yeri Ramsar demek doğru degil.Ramsar başka Ramsar tampon bölge başka. Golun etrafindaki dar bir alan Ramsar mutlak koruma alaniyken, Ramsar tampon bölge 200 ustu konut siteler icin bakanliktan izin almak kaydiyla belediye tarafindan imara açilabilir. Sozlesmeden bu anlaşılıyor. Ramsar tampon bolgede endustriyel, kimyasal tesisler ve madenler kesin olarak yasaklanmış

Ramsar da köy imarı da dahil hiçbir şekilde imar olmaz. Konustugumuz alan "Ramsar Tampon bolge" . Ramsar ve Ramsar Tampon bölgenin uygulama kapsamları farklı, sözleşmede detaylı bir şekilde açıklanmış. Tampon bölgenin (buffer zone) konut imarına açılmasının önü açık. Belediyedeki eleman Ramsar ile Ramsar Buffer Zone arasindaki farkı bilmiyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar