Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 50 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Muhahitlerden aldım bilgi büyük firmalar kızılcıklı bölgesinde suan inşaatlara devam ediyorlar Kızılcıklı toprak yapısı ile subaşı canbaz seyran toprak yapısı aynı 15 katlı daire yeri geldiğinde 20 katlı daire yapılabilir kızılcıklı bölgesiyle beraber Yolçatı Gökçeköy irfaniye 2 yıl içinde inşaatlar bitmiş olacak 2026 yılında teknosab bölgesi imar gelecek imar gelecek köylerde karakoca subası canbaz seyran ön plana çıkacak iki köy subaşı ve canbaz arazi yapısı mozaik olduğu için 15 ila 20 kat olacak 2026 imar gelip 2028 yılında tamamlanması bekleniyor inşaatların başta yüzde 40 kat karşılığı olacak zaman geçtikçe yüzde 50 kat karşılığı seviyelerini görecek suan söyledim tarihleri Bursa'nın önde gelen ve suan bölgede hızlıca inşaatlar yapan büyük firmalar söylüyor
Bence artık çok yüksek mimari yapmazlar yatay mimariye geçti belediyeler en fazla 5-6 kat olur diye düşünüyorum

Benim yerimde yenibahçelerde herhangi bir şerh yok sadece toplulaştırma şerhi var başka yok şuan Bursa’da mevcut belediye başkanları değiştiği için ondan olabilir diye düşünüyorum
BeyanDiğer (Konusu: Kadastro Müdürlüğü nün 31/05/2023 tarih 8968625 sayılı yazısına istinaden bu parsel KORUMA ALANI İÇERİSİNDEDİR.Onaylanmış imar planları ile onaylı köy yerleşik alanları içerisinde kalmaması halinde 5403 SK kapsamında izin alınmadan tarımsal üretim amacı dışında kullanılamaz. )

BeyanDiğer (Konusu: Kadastro Müdürlüğü nün 31/05/2023 tarih 8968625 sayılı yazısına istinaden bu parsel KORUMA ALANI İÇERİSİNDEDİR.Onaylanmış imar planları ile onaylı köy yerleşik alanları içerisinde kalmaması halinde 5403 SK kapsamında izin alınmadan tarımsal üretim amacı dışında kullanılamaz. )
6200 Sayılı Kanunun Ek 9. Maddesi gereğince arazi toplulaştırma kapsamındadır.

Şuan için Kızılcıklı'da 18 sene önce yapılan Toki hariç max. 9 kat (gabari 27.5 metre) ve 0,9 emsal veriyor. Son zamanlarda yatay mimari etkisi ile birçok bölgede 4 kat ( gabari 16,5 metre) ve 1,6 emsal ile imar veriliyor. Yükseklikten kısarken emsali daha fazla vererek aslında yer sahibi için daha karlı bir karar alıyorlar. Velhasıl yüksekliğin fazla olması her zaman yer sahibine yaramaz tek parsele inşaat yapmak imkansız hale gelir. Hayırlısıyla hepimiz yaptığımız yatırımların karşılığını alalım sadece şuan bizlere düşen sabretmek ve izlemek.

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
Bence artık çok yüksek mimari yapmazlar yatay mimariye geçti belediyeler en fazla 5-6 kat olur diye düşünüyorum
Bizim bölgede fay hattı yok zemin sağlam bölge olduğunu belirtim sıradan bir bölge değil bu sebeple çok katlı olacak hiçbir şey engel değil

Bu beyan Karacabey Ovasının Ova Koruma Alanı olarak kabul edildiği beyan olmalı. Yeriniz ova koruma içerisinde gibi duruyor.

karakoca yenibahçeler... az önce belediyeyi aradım. sizin orası ramsara giriyor dedi. daha önce ramsarın doğalgaz boru hattına kadar olduğu söylenmişti. demekki yeni düzenlemeler yaptılar...
Bence çok şey değişir zamanla o bölgede acele. Etmeye gerek yok bundan kaç sene önce hiç bir yatırım yoktu

Furkan ramsar alanı ve ova koruma tapuda gözüküyor değilmi
e devletten girip tapu kaydına bakın şerh yazan kısımı tıklayınca neler olduğunu gösteriyor arkadaşım.
Bence çok şey değişir zamanla o bölgede acele. Etmeye gerek yok bundan kaç sene önce hiç bir yatırım yoktu
bekleriz arkadaşım zaman çok. teknosab hızlı tren iztasyonunun hemen üzerimde kalıyor yerim. hızlı tren istasyonu oraya gelince çevresinde bi yapılaşma olacağını düşünüyorum.

e devletten girip tapu kaydına bakın şerh yazan kısımı tıklayınca neler olduğunu gösteriyor arkadaşım.

bekleriz arkadaşım zaman çok. teknosab hızlı tren iztasyonunun hemen üzerimde kalıyor yerim. hızlı tren istasyonu oraya gelince çevresinde bi yapılaşma olacağını düşünüyorum.
Ramsar hariç bölgelerde olacak

Benim tahminim ve de gönlümden geçen Karakoca Yenibahceler mevkiinin villalık arazi olacağıdır. Fakat o zaman da Yenibahceler 'e meslek lisesi yapılacağı bilgisiyle örtüşmeyen bir tasarım ortaya çıkıyor. Okullar, yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerde olur, değil mi?

Benim tahminim ve de gönlümden geçen Karakoca Yenibahceler mevkiinin villalık arazi olacağıdır. Fakat o zaman da Yenibahceler 'e meslek lisesi yapılacağı bilgisiyle örtüşmeyen bir tasarım ortaya çıkıyor. Okullar, yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerde olur, değil mi?
Yenibahçeler villa imarı olarak kalacak ramsarlı olan yere konut imarı vermiyorlar cevresinde ramsar dışında üste doğru olan parsellere verirler konut imarı orda sıkıntı yok yeterki ramsar olmasın

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
Benim düşüncem de düşük yoğunluklu konut yani villa yapılabileceği yönünde ve o bölgeye villa imarı gelmesi için sadece köy mücavir alan genişlemesi yeterli olacaktır. Böyle bir durum ile mevki Ramsar Tampon Bölge olsa da imarın önündeki engelleri kaldırmış olurlar. Köy mücavir alanında ise okul, cami gibi yapıların yapımına engel bir durum söz konusu olmuyor.

• #1,000
Karacabey Karakoca kadıçeşme mevki su depo su çevresi ve altı yola yakın kısımları 440-500 lü parseler fiyat aralığı nedir acaba

Konu görüntüleyen kullanıcılar