Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son aldığımız bilgilere göre ELON MUSK canbazda roket rampası yapacak duyurulur.....bu ne arkadaş 20 katlı binadan bahsediyorsunuz.......sakin .....kalp taşıyoruz...pat diye söylenmez ki..
son aldığımız bilgilere göre ELON MUSK canbazda roket rampası yapacak duyurulur.....bu ne arkadaş 20 katlı binadan bahsediyorsunuz.......sakin .....kalp taşıyoruz...pat diye söylenmez ki..
bu forumda sanki çooook yükseklerden uçuluyor gibi geliyor bana.
bursanın son imarlı bölgesine 20 kilometre mesafedeki tarlalara AVM'ler, 20 katlı apartmanlar, duble yollar, metrolar 2-3 yılda döşeniyor.
bir hayal aleminde uçuluyor sankim.
du bakali nolecek?
2 ay içerisinde Bursa'nın son imarlı yeri 3316 konut inşaatı ile Karakoca olacak. Evet bazı arkadaşlar heyecanlı olabilir biraz aceleci de olabilir ancak bu bölgeye imar geleceği gerçeğini değiştirmez. Bununla ilgili Karacabey Belediye Başkanı , BTSO başkanı , Büyükşehir Belediye Başkanı'nın birçok söylemi varken bunları göz ardı etmek olmaz.
Eski Tourist Guide ve Yeni Doğanköylü olarak herkese selamlar
Aradan geçen sürede 4-5 senede,Doğanköy'de ilerlemeler oldu.Umarım beklediğiniz bölgelerde de böyle gelişmeler oldu.
NOT: Benim arazi,Doğanköy sınırları içinde,hala Tarla vasfında
Eski Tourist Guide ve Yeni Doğanköylü olarak herkese selamlar
Aradan geçen sürede 4-5 senede,Doğanköy'de ilerlemeler oldu.Umarım beklediğiniz bölgelerde de böyle gelişmeler oldu.
NOT: Benim arazi,Doğanköy sınırları içinde,hala Tarla vasfında
2 ay içerisinde Bursa'nın son imarlı yeri 3316 konut inşaatı ile Karakoca olacak. Evet bazı arkadaşlar heyecanlı olabilir biraz aceleci de olabilir ancak bu bölgeye imar geleceği gerçeğini değiştirmez. Bununla ilgili Karacabey Belediye Başkanı , BTSO başkanı , Büyükşehir Belediye Başkanı'nın birçok söylemi varken bunları göz ardı etmek olmaz.
umarım beklentileriniz gerçekleşir.
Ama sizin de gördüğünüz gibi doğanköylü'nün bile 4-5 senede tarlaları hala tarla. her ne kadar gelişmeler olsa dahi.
bursa -karacabey arasındaki topraklara bu süreç sanıldığı gibi 3-5 sene değil.
çok daha uzun gibi geliyor.
eski forumda hamzaconun paylaşımlarını hatırlıyormusun bilmiyorum ama;
o zaman da aylarla ifade edeceğimiz sürelerde gökdelenler dikileceğini söylüyordu.
ortada hala bir şey yok.
ben gene 20-30 seneden önce oralardan birşey olmayacağını düşünüyorum.
hayırlısı diyelim artık.
Ama sizin de gördüğünüz gibi doğanköylü'nün bile 4-5 senede tarlaları hala tarla. her ne kadar gelişmeler olsa dahi.
o zaman da aylarla ifade edeceğimiz sürelerde gökdelenler dikileceğini söylüyordu.
ortada hala bir şey yok.
hayırlısı diyelim artık.
ortada hala bir şey yok.
hayırlısı diyelim artık.
Sen hangi akılla 20 30 sene diyorsun böyle saçma bir şey olur mu belediye başkanların beyanları var birinci ağızdan bunların hepsi yalancı sahtekar mı BTSO başkanı açıklamaları iktidar muhaletiyle herkes aynı dil konuşuyor ortak dil
30 seneye Allah omür verirse Bandırma ile Bursa'nın ne zaman birleşeceğini konuşuruz .Teknosab çevresinde 450 bin kişinin yaşayacağı öngörülüyor. Sadece 15 fabrika aktif olarak çalışır durumdayken işverenler merkeze uzak olduğundan dolayı çalışanı fabrikasında tutmakta zorlanıyor ve bunun için gerekli mercilere şikayetlerini iletiyor. Bu çevreyi bir şehrin doğal büyümesi ile kıyaslayamazsınız .
Abi siyasi bir söylem yokki tamımıyla bir sehrin gidişatı kentleşme ile ilgili zaten fabrikalar yapıyor TOKİ zaten var mevcut şeyler var hızlı tren var bu insanlar 20 sene sonra mı tokide dur ekmek alayım 20 sene boyunca irfaniye gidecek Karakocadan ekmek almak için idiot bile olsan 60 zeka seviyen olsa 4 işlem bilmesen öğrenecek seviyede ol bunu akıl eder anlarsın sokaktan geçen 5 yaşındaki beyni gelişmemiş sor burda 13 bin insann yaşıyacak annesine sorar o 5 yas yasındaki çocuk burda bakkal olcak mı okul olcak mı diye boş insanlar gurupta geliyorlar boş boş konuşup gidiyorlar
Sen hangi akılla 20 30 sene diyorsun böyle saçma bir şey olur mu belediye başkanların beyanları var birinci ağızdan bunların hepsi yalancı sahtekar mı BTSO başkanı açıklamaları iktidar muhaletiyle herkes aynı dil konuşuyor ortak dil
sakin ol hamza;
ben sadece düşüncemi belirttim.
senin dediğin gibi 3-5 yılda bölge 20 katlı binalarla dolar ise senin bulurum.
"büyüksün hamza" derim.
sorun yok.
ama kentler senin dediğin gibi 3-5 senede 20 kilometre ötelere kadar büyümüyor fiiliyatta.
Arkadaşlar selamlar benim Türkiye genelinde Ruhsat hizmeti sunan bir firmam var haliyle hangi bölgeler hızlı ilk biz görüyoruz çünkü mimari projeler onaylanmadan bize gelmek zorundalar şu an için Kızılcıklı - Yolçatı - İrfaniye - Gökçe buraların çok hızlı bir şekilde mimari projeleri tasarlanıp onaylanıyor bu bölgelerde büyük firmalarin çok büyük kısmını projelendirdigini biz ve bizim işi yapan arkadaşlar görüyoruz. Nilüfer merkez kısmı çok şişti artan nüfus yoğunluğu bu bölgeye kayacak buraların bitme süresi olarakta ben 2028 i öngörüyorum sonrası zaten malum Karacabey kısmına geçilecek
Arkadaşlar selamlar benim Türkiye genelinde Ruhsat hizmeti sunan bir firmam var haliyle hangi bölgeler hızlı ilk biz görüyoruz çünkü mimari projeler onaylanmadan bize gelmek zorundalar şu an için Kızılcıklı - Yolçatı - İrfaniye - Gökçe buraların çok hızlı bir şekilde mimari projeleri tasarlanıp onaylanıyor bu bölgelerde büyük firmalarin çok büyük kısmını projelendirdigini biz ve bizim işi yapan arkadaşlar görüyoruz. Nilüfer merkez kısmı çok şişti artan nüfus yoğunluğu bu bölgeye kayacak buraların bitme süresi olarakta ben 2028 i öngörüyorum sonrası zaten malum Karacabey kısmına geçilecek
sakin ol hamza;
ben sadece düşüncemi belirttim.
senin dediğin gibi 3-5 yılda bölge 20 katlı binalarla dolar ise senin bulurum.
"büyüksün hamza" derim.
sorun yok.
ama kentler senin dediğin gibi 3-5 senede 20 kilometre ötelere kadar büyümüyor fiiliyatta.
Bağımsız bölge suan teknosab imarlı ordan bakacaksın irfaniyeden bakmıcaksın gelişime bizim Karacabey gelişimi teknosabtan başlıyor ilk gelişim Teknosa 8 bin dönüm yer imarlı 170 fabrika olacak ikinci yer Karakocada Teknosab 3 km mesafesi var orasıda TOKİ orasıda imarlı bu dediğin tezi çürüttüm teknosabtan 3 km öteye imar geldi TOKİ karakocaya şimdi çevreleri gelişecek
Belediye meclis üyeleri olsun büyük mutahit firmalar olsun bu kişiler ile sohbet ettiğimizde karacabeyin 2027 başlarında imar geleceği söyleniyor. Bu kişiler ile hali hazırda çalışıyoruz ve ayrıca da müşterilerimiz. Bursa'nın 10 yıl içerisinde Türkiye'nin En kalabalık 2. Şehri olacağı ön görülüyor sebebler çok teknosabin varlığı tersanelerin bandirmaya taşınması vs derken Karacabey bölgesinin imar yapılandırması çok da geç değil
Size bir sorum olacak;
Doğanköy'deki mevcut imarlı yerler için,mimari projelerde son durum nedir? Bir bilginiz var mı?
Takip ettiğim ve ulaşabildiğim 5-6 proje çok güzel ama genel olarak son durum nedir bilemiyorum.
Teşekkürler.