Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 52 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,021
Size bir sorum olacak;
Doğanköy'deki mevcut imarlı yerler için,mimari projelerde son durum nedir? Bir bilginiz var mı?
Takip ettiğim ve ulaşabildiğim 5-6 proje çok güzel ama genel olarak son durum nedir bilemiyorum.
Teşekkürler.
Merhaba
Doğanköy - Badirga buraları yazmayı unuttum ama bu bölgelerde de projeler yapıyoruz yanlız bu bölgelerden önce yazdığım yerler 2025 yılında daha ağırlıkli olacak 2026 yılı ise Badirga - Doğanköy - Büyük Balıklı sonrası malum sinir karacabeye dayanıyor
Örnek olarakta Doğanköy de yaptığımiz bazı projeler şu şekilde

Screenshot_2025-01-09-13-09-48-175_com.miui.gallery-edit.jpg

• #1,023
Merhaba
Doğanköy - Badirga buraları yazmayı unuttum ama bu bölgelerde de projeler yapıyoruz yanlız bu bölgelerden önce yazdığım yerler 2025 yılında daha ağırlıkli olacak 2026 yılı ise Badirga - Doğanköy - Büyük Balıklı sonrası malum sinir karacabeye dayanıyor

Ekli dosyayı görüntüle 62807
Nexa Doğanköy,güzel proje.Tebrikler

• #1,025
Arkadaşlar selamlar benim Türkiye genelinde Ruhsat hizmeti sunan bir firmam var haliyle hangi bölgeler hızlı ilk biz görüyoruz çünkü mimari projeler onaylanmadan bize gelmek zorundalar şu an için Kızılcıklı - Yolçatı - İrfaniye - Gökçe buraların çok hızlı bir şekilde mimari projeleri tasarlanıp onaylanıyor bu bölgelerde büyük firmalarin çok büyük kısmını projelendirdigini biz ve bizim işi yapan arkadaşlar görüyoruz. Nilüfer merkez kısmı çok şişti artan nüfus yoğunluğu bu bölgeye kayacak buraların bitme süresi olarakta ben 2028 i öngörüyorum sonrası zaten malum Karacabey kısmına geçilecek
Dediğiniz gibi 20 Aralık 2024 te irfaniye Gökçekoy sanayi imari açıldı. Birşey sormak istiyorum hatta iki konuda yardımcı olurmusun gökçe köy toki ile yeni açılan sanayi imarinin arasinda yerim var orda bir gelişme varmı ve nilüfer de konaklı köyü ile bir bilginiz var mi köy içi imarı gelecekmiş

• #1,026
Dediğiniz gibi 20 Aralık 2024 te irfaniye Gökçekoy sanayi imari açıldı. Birşey sormak istiyorum hatta iki konuda yardımcı olurmusun gökçe köy toki ile yeni açılan sanayi imarinin arasinda yerim var orda bir gelişme varmı ve nilüfer de konaklı köyü ile bir bilginiz var mi köy içi imarı gelecekmi

Dediğiniz gibi 20 Aralık 2024 te irfaniye Gökçekoy sanayi imari açıldı. Birşey sormak istiyorum hatta iki konuda yardımcı olurmusun gökçe köy toki ile yeni açılan sanayi imarinin arasinda yerim var orda bir gelişme varmı ve nilüfer de konaklı köyü ile bir bilginiz var mi köy içi imarı gelecekmiş
Yeriniz çok değerli bir yerde akcalardan çok daha değerli diyebiliriz. Konaklı konusunda ise komşularımin çoğu konaklılı onların bile pek ümidi yok gibi :) Karacabey kısmı ile aynı zamanda girecek muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: Konaklı16
  • #1,033
Slm asis benim yer ramsarda kaliyormu yoksa?Ekli dosyayı görüntüle 62822
Yeriniz çok sınırda gibi duruyor ama Karabey belediyesinden sorgulatmak lazım
Tuhaftır ki ramsar haritası öyle bir yerden geçiyor ki teknosab dışında kalan kısımların tamamı Ramsar gibi . Ben ramsar değildir diye yer sorgulattim yer yeni bahçeler mevkinde ydi ama ramsara giriyor . Sizin yerinizide belediyeden sorgulatmak lazim

• #1,034
Yeriniz çok değerli bir yerde akcalardan çok daha değerli diyebiliriz. Konaklı konusunda ise komşularımin çoğu konaklılı onların bile pek ümidi yok gibi :) Karacabey kısmı ile aynı zamanda girecek muhtemelen
Çok teşekkür bilgilerin icin.Bende konaklılıyim😀😀😀. Gökçe köyde ki yerimiz 733 parsel imara sıfır inşallah konut ta açılır sanayi ye girmedi

• #1,035
Merhaba

Ekli dosyayı görüntüle 62807
2026 da Karacabey başlar TOKİ buna emsal süreç hızlanır bir gökçeköy bir karokaca aynı anda başlasa arası fazla sürmez subaşı ve canbaza gelmesi badırgaya gelmesi aynı anlama gelmiş olur

• #1,040
Tesekkürler Asis teknosab batiya dogru büyürse o çizgi oynarmi nede olsa istedikleri gibi çiziyorlar öyle degilmi
Biraz zor çünkü uluslararası bir antlaşma gereği buralara dokunulamaz konut imarı vs gelmez Türkiye'de de yanlış bilmiyor isem 14 ramsar alanı mevcut.Sulak ve verimli alanlar buralar ki kaldı ki Dünya kıtlık dönemlerine girmeye başladıgi şu dönemlerde bu tür alanlarin korunması daha da bı önem arz ediyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar