Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 75 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,485
Subası

Screenshot_20250419_210051_OneDrive.jpg

• #1,486
Taşpınar hürriyet İnkaya son olarak karakoca parselasyon yapıldı
Geri kalan attım yerler derecendirme olduktan sonra parselisyon olacak yani kısacası
Taşpınar hürriyet İnkaya karakoca subaşı canbaz

Gökçe balıklı konaklı çaylı
Yakın zamanda toplaştırma olup
Arazisinde suyu ve yolu olup düz bir şekilde sekli olacak
Ve planları beklicek

• #1,487
Merhaba. Sadece canbaz değil. Seran canbaz ve subaşı 3 mevkiyede rüzgar santralleri yapılacak
Selamun aleyküm abi benim Karacabey seyranda tarlam var devlet su işleri şerhi var ama alım satıma uygun ayrıca yapılacak olan rüzgar gülü projesine 300 metre yaklaşık arazimi satıp satmamakta kararsızım aslında bekleyip iler ki zamanlar da daha da güzel şeylerin olabileceği ihtimalini düşünüyorum veyahut arada sıkısmıs değeri kaybolur mu diye de düşünüyorum bir fikriniz var mı orayla alakalı

• #1,488
Karacey harmanlı köyün üst tarafında yer arayışım vardır elinde olan ulaşabilir mi ? 0538 242 84 27

• #1,489
Merhabalar. bilen var mı dışbudaklar, verim gıdanın arkası hangi derece? ben anlayamadım haritadan

• #1,490
arkadaşlar cehaletimi mazur görün lütfen:
arazi toplulaştırması çalışması tarım arazisi olarak muhafaza edilmesi düşünülen araziler için yapılmaz mı?
amaç yolu, suyu olan ve parça parça olan arazilerin tarım yapmak için ideal büyüklüklere ulaştırıması değilmidir?
toplulaştırma çalışması nasıl imar öncesi çalışma olabilir ki?
imara açılması düşünülen bir arazi parçası için niçin yol, su getirilsin, parça parça olan tarlalar mümkün mertebe birleştirisin?
hem imara açılacak arazilerle ilgili işlemleri neden DSİ yapsın?

• #1,491
Haftasonu Ksrakoca ya gittim, muhtarla konuştum. Tarım için uygun olmayan arazilere toplulaştırma yapılmamış

• #1,492
Arkadaşlar yapacağım yorum duyum üzerine öncelikle onu belirteyim. Korakoca ve çevre köylerde DSİ tarafından yapılan toplulaştırma çalışması planlama aşamasında olan kapalı sistem Uluabat 2. Merhalae Sulamasının altyapısı olarak hazırlanmaktadır. Sulama Sahası içerisinde olan tarım arazilerinin tamamının sulanabilmesi amacıyla yapılmaktadır. Ancak dediğim gibi sulama planlama aşamasında olmakla birlikte, inşa edilip edilmeyeceğini zaman gösterecek.

• #1,493
GFHGF
arkadaşlar cehaletimi mazur görün lütfen:
arazi toplulaştırması çalışması tarım arazisi olarak muhafaza edilmesi düşünülen araziler için yapılmaz mı?
amaç yolu, suyu olan ve parça parça olan arazilerin tarım yapmak için ideal büyüklüklere ulaştırıması değilmidir?
toplulaştırma çalışması nasıl imar öncesi çalışma olabilir ki?
imara açılması düşünülen bir arazi parçası için niçin yol, su getirilsin, parça parça olan tarlalar mümkün mertebe birleştirisin?
hem imara açılacak arazilerle ilgili işlemleri neden DSİ yapsın?
bende aynı fikirdeyım tapulaştırma yapılmamış yerler daha kıymetli bir hal almıyor mu?
çünkü tapulaştırma olan yerler tarım için uygun tapulaştırma yapılmayan yerler imar için daha uygun mantıgı oluşuyor

• #1,494
GFHGF

bende aynı fikirdeyım tapulaştırma yapılmamış yerler daha kıymetli bir hal almıyor mu?
çünkü tapulaştırma olan yerler tarım için uygun tapulaştırma yapılmayan yerler imar için daha uygun mantıgı oluşuyor
Evet normalde mantık bu olsa da Ülkemizde tek mantık Rant olduğu için, neyin, ne zaman, ne olacağını kestirmek güç.

• #1,495
Evet normalde mantık bu olsa da Ülkemizde tek mantık Rant olduğu için, neyin, ne zaman, ne olacağını kestirmek güç.
Birde tapulaştırma yapılan yerler dırek ramsar alanı degıl mı dırek ramsar alanları toplulastırma yapılıp tarım için ayrılmış gıbı duruyor bence

• #1,496
Normal bir ülke için söyledikleriniz geçerli olsa da ülkemizde rant söz konusu olduğu zaman olabilecekler insanı hayrete düşürüyor. Bahsedilen köylerin tamamı bir şekilde toplulaştırmadan nasibini alacak eğer toplulaştırmaya tabi tutulan hiçbir parsel imara açılmayacak derseniz bunun gerçekliği olamaz.

• #1,497
Birde tapulaştırma yapılan yerler dırek ramsar alanı degıl mı dırek ramsar alanları toplulastırma yapılıp tarım için ayrılmış gıbı duruyor bence
İnkaya , Karakoca , Subaşı ve Canbaz köylerinde ramsar harici alanlarda da toplulaştırma söz konusu köylerin tamamını kendi içerisinde sınıflandırmış durumdalar. Toplulaştırma kapsamında verimli alanlar da çok verimsiz alanlar da var . Ki zaten genel olarak yerler konum olarak fazla değişim göstermiyor . Şekil olarak kare veya dikdörtgen yapılıp yol açılıyor gibi düşünmek lazım.

• #1,498
Gökçe köy de yazıyordu orda ama gökçe köy de tarım arazisi çok az miktarda arazisi kaldı

• #1,499
toplulaştırma yapanlar bursayı adana ovası zannediyor her halde.....her tarlaya yol açarsanız seyredin ne kadar ev yapılacak...beton olmasada ahşap ev kondururlar....şu an tarlalara bungalov ev konmasının en önemli sebeplerinden biri köyün dibindeki tarlaların çoğunun yolu olmaması...insanların yolu yok diye arazi almaması...sanayinin etrafına toplulaştırma adı altında her tarlaya yol yaparsanız orayı koruyamazsınız...bu benim şahsi düşüncemdir....

• Beğen
Tepkiler: Serkan ve Furkan
  • #1,500
arkadaşlar doğanköy'de (göçmen caddesinde) yeni imar tahmini ne zaman çıkar bu konuda acaba bilgisi olan var mı ? aydınlatırsa sevinirim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar