Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 76 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,501
toplulaştırma yapanlar bursayı adana ovası zannediyor her halde.....her tarlaya yol açarsanız seyredin ne kadar ev yapılacak...beton olmasada ahşap ev kondururlar....şu an tarlalara bungalov ev konmasının en önemli sebeplerinden biri köyün dibindeki tarlaların çoğunun yolu olmaması...insanların yolu yok diye arazi almaması...sanayinin etrafına toplulaştırma adı altında her tarlaya yol yaparsanız orayı koruyamazsınız...bu benim şahsi düşüncemdir....
Bu toplulaştırma olayını ben de anlamış değilim. Hürriyet Dağkorusu'nda birbirine yakın 3 parça yerim vardı. Toplulaştırma adı altında %7 kesinti yapılmış ama arazilerin hepsi aynı yerinde kalmış, birleştirilmemiş yani. Tarım yapılamayacak kadar küçük tüm parsellerin yola cephesi olmuş durumda. Öncelik tarım değil sanki.

• Beğen
Tepkiler: Furkan ve Beyceli
  • #1,502
Bu toplulaştırma olayını ben de anlamış değilim. Hürriyet Dağkorusu'nda birbirine yakın 3 parça yerim vardı. Toplulaştırma adı altında %7 kesinti yapılmış ama arazilerin hepsi aynı yerinde kalmış, birleştirilmemiş yani. Tarım yapılamayacak kadar küçük tüm parsellerin yola cephesi olmuş durumda. Öncelik tarım değil sanki.
Bu durum bölgede imara girmeyen yerlerin hobi bahçesi olarak kullanılmasına neden olacak gibi duruyor.

• #1,503
Güzel bir yaklaşım bence. Bölge ıssız kalmaz, şenlenmis olur. Depreme dayanıksız evlerde endişe içinde yaşamaktan yorumladık mı hala?

• Beğen
Tepkiler: hamzacon
  • #1,504
Bursa Karacabey bölgesinde fay hattı yok sadece edebiyat yapılacaksa edebiyatın en büyüğü bu bölgede olmalı madem büyük depreme hazırlanıyoruz Bursa'nın yüzde 70 fay hattı üstünde duruyor yetkililer bunu gözden geçirmeli olası bir depremde bursa taş devrine döner

• Beğen
Tepkiler: Serkan

Konu görüntüleyen kullanıcılar