Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 49 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Önemli ölçüde gelişim beklentisine girmek, çokta doğru değil o halde. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için.
Yerinize hiçbir şey olmasa bile değerlenecek bir konumda . Kesin olarak olmaz diyemeyiz ancak beklentiniz olmasın bir gelişme olursa da süpriz olur daha çok mutlu eder.

600 milyon TL'lik yılbaşı çekilişi 1052448 numaralı bilete vurdu.

Kazanan 3 çeyrek bilet:
Bursa/Osmangazi
Antalya/Muratpaşa
İzmir/Bergema
Üzülmeyin bizide piyango araziden vuracak :)

Bursa'da var mı bu ilginç sayılar 😀

Screenshot_20241231_235725.jpg

Screenshot_20241231_235715.jpg

Screenshot_20241231_234036.jpg

Screenshot_20241231_235702.jpg

Screenshot_20241231_235809.jpg

Screenshot_20241231_235758.jpg

Screenshot_20241231_235746.jpg

Screenshot_20241231_235736.jpg

kolay gelsin. karakoca Yenibahçeler parsel 4028 tahmini dönümü ne kadara gider? hamza beyin çizdiği ramsar çizgisinin sınırında kalıyor. teknosab tren istasyonunun yaklaşık 150-200 mt üstünde kalıyor. şimdiden teşekkür ederim cümleten kolay gelsin.

kolay gelsin. karakoca Yenibahçeler parsel 4028 tahmini dönümü ne kadara gider? hamza beyin çizdiği ramsar çizgisinin sınırında kalıyor. teknosab tren istasyonunun yaklaşık 150-200 mt üstünde kalıyor. şimdiden teşekkür ederim cümleten kolay gelsin.
Ekran Alıntısı123.PNG
Sizin yan parselle ilgili resmi kaynaklardan yapılmış bir değerleme yazısı sizin parsel ile ilgili de bir fikir edinebileceğinizi düşünüyorum. Resmi kaynaklara göre yeriniz Ramsar alanı içerisinde. Buna rağmen yeriniz konum olarak çok güzel takribi olarak m2 fiyatı 1500 tl eder diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle herkese iyi seneler. Konaklı kazova mevkii hakkında fiyat bilgisi olan var mı dönümü ne kadara gidiyor bir de ova koruma bölgesi midir acaba? Biri kadastro yoluna cephe biri bir parsel içeride iki tarlamiz var satmayı düşünüyoruz sarı sitedeki fiyatlara baktık fakat o paralar eder mi piyasası nasıl bilgisi olan varsa danışmak isterim.

Ekli dosyayı görüntüle 62483
Sizin yan parselle ilgili resmi kaynaklardan yapılmış bir değerleme yazısı sizin parsel ile ilgili de bir fikir edinebileceğinizi düşünüyorum. Resmi kaynaklara göre yeriniz Ramsar alanı içerisinde. Buna rağmen yeriniz konum olarak çok güzel takribi olarak m2 fiyatı 1500 tl eder diye düşünüyorum.
Yenibahceler mevkii Karakocanin en gelecek vadeden yeri iken son bir aydır yapılan yorumlar çok ilginç değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Volkan
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle herkese iyi seneler. Konaklı kazova mevkii hakkında fiyat bilgisi olan var mı dönümü ne kadara gidiyor bir de ova koruma bölgesi midir acaba? Biri kadastro yoluna cephe biri bir parsel içeride iki tarlamiz var satmayı düşünüyoruz sarı sitedeki fiyatlara baktık fakat o paralar eder mi piyasası nasıl bilgisi olan varsa danışmak isterim.
Merhaba yeriniz ramsar dışı karacabey ova koruma'nın sınırında gibi duruyor e devletten şerhleri sorgularsanız daha sağlıklı olacaktır.Ancak şuan için m² fiyatı 1100 tl - 1300 tl civarı diye tahmin ediyorum . Fiyat skalasında bu kadar aralık olması parseller arası farklılık olabileceğinden dolayıdır.
Screenshot_20241120_013225_WPS Office.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mustafa.S
Yenibahceler mevkii Karakocanin en gelecek vadeden yeri iken son bir aydır yapılan yorumlar çok ilginç değil mi?
Mevki Karakocadaki en güzel mevki ancak ramsar tampon bölge olarak geçiyor. Ondan dolayı fiyatı mevkinin güzelliği yanında düşük kalıyor. Risk almaya değer mi bence değer. Eğer ramsar dışı olsa şuan m² fiyatları için 2500 tl civarı bir fiyattan bahsediyor olurduk.

Sizin 24 Ağustos 2024 tarihli, Furkan Beyin 22 Ağustos 2024 tarihli paylaşımlarında Yenibahceler en değerli/ en değerlenecek yerlerden biri olarak gösterilmiş. Geçen 6 ayda bize soylenilmeyen ne olmuş olabilir de birden Ramsar tampon bölge oluverdiler.
Hâlâ en değerli ve değerini arttıracak yerlerden birisi yenibahçeler. Ramsar tampon bölge olması ise biz haritadan inceleyip bakıyoruz kesin olarak öğrenmek için ya belediyeye sormak gerek ya da sahibinin e devletten şerh ipotek sorgulaması yapmak gerek. Daha öncesinde haritayı ramsar çizgisinin açova altı mevkisinden geçtiği şeklinde yorumluyorduk ancak gerek belediye gerekse farklı kaynaklardan resmi değerleme yazıları gösterdi ki bu çizgi yenibahçelerin az üstünden ( kuzeyinden) geçiyor. Kesinlikle belediyeye sormadan sorgulamadan yer almayın. Şahsen burada insanlara yardımcı olmak amacıyla birşeyler karalıyorum. Şuana kadar da yazdıklarımda her zaman belediyeden sorgulama yapmanızı tavsiye ettim.
Aslında değişen bir durum yok sadece yeni bir bilgiye daha vakıf olmuş olduk. Yine söylüyorum bu haliyle bile yenibahçeler bölgenin en iyi konumuna sahip mevkisidir. Manzarası, zemini, toki yakınlığı, hızlı tren istasyonuna yakınlığı ile benim de çok beğendiğim bir mevki.

Benim yerimde yenibahçelerde herhangi bir şerh yok sadece toplulaştırma şerhi var başka yok şuan Bursa’da mevcut belediye başkanları değiştiği için ondan olabilir diye düşünüyorum

Ekli dosyayı görüntüle 62483
teşekkür ederim değerli bilgileriniz için...

Muhahitlerden aldım bilgi büyük firmalar kızılcıklı bölgesinde suan inşaatlara devam ediyorlar Kızılcıklı toprak yapısı ile subaşı canbaz seyran toprak yapısı aynı 15 katlı daire yeri geldiğinde 20 katlı daire yapılabilir kızılcıklı bölgesiyle beraber Yolçatı Gökçeköy irfaniye 2 yıl içinde inşaatlar bitmiş olacak 2026 yılında teknosab bölgesi imar gelecek imar gelecek köylerde karakoca subası canbaz seyran ön plana çıkacak iki köy subaşı ve canbaz arazi yapısı mozaik olduğu için 15 ila 20 kat olacak 2026 imar gelip 2028 yılında tamamlanması bekleniyor inşaatların başta yüzde 40 kat karşılığı olacak zaman geçtikçe yüzde 50 kat karşılığı seviyelerini görecek suan söyledim tarihleri Bursa'nın önde gelen ve suan bölgede hızlıca inşaatlar yapan büyük firmalar söylüyor

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler

Konu görüntüleyen kullanıcılar