Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

imar işi sıkıntı hükümetin politikası tarım arazilerinin imara açılmaması yönünde , ama ekip biçmek pahalı halk yanaşmıyor nolcak bilmiyroum.

imar işi sıkıntı hükümetin politikası tarım arazilerinin imara açılmaması yönünde , ama ekip biçmek pahalı halk yanaşmıyor nolcak bilmiyroum.
Çok doğru ama şehir merkezine 10 15 km mesafede tarım arazisi olması çok da mantıklı gelmiyor ve hepimiz de biliriz ki çok eskiye gitmesek bile diclekent 75 buralar da tarım arazileri idi vakti zamanın da

Peki hocam gelecek vaad ediyor mu sizce 10 15 yıllık çocuklar için yatırım diyelim 😊
Ben de geçen sene Güleçoba'dan aldım şuan hala aynı fiyat TL olarak. Yani zarar ettim. Altında olsa daha çok kar ederdim. Paraya sıkışan birinden ucuza alırsanız kesinlikle zarar etmezsiniz uzun vadede. Sadece piyasasını takip edin ve düşük fiyata almaya bakın.

Ben de geçen sene Güleçoba'dan aldım şuan hala aynı fiyat TL olarak. Yani zarar ettim. Altında olsa daha çok kar ederdim. Paraya sıkışan birinden ucuza alırsanız kesinlikle zarar etmezsiniz uzun vadede. Sadece piyasasını takip edin ve düşük fiyata almaya bakın.
Hocam bu havalanı civarı tam kanser bölgesi neden açılmıyor oralar

Konu görüntüleyen kullanıcılar