Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 102 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,021
Dodurga öyle hızlı bir şekilde hem altyapı hem de yapılaşmaya kavuşacak ki hayretler içinde kalacaks

hepsi yapılır bu itirazların reddinden sonraki en önemli konu planlamacının nasıl bir tavır izleyeceği
Planlamacı yükümlülüğünü yerine getirdiği için arsaların üzerine oturacak, ancak arsa sahipleri karşı dava açarsa arsalarını geri alacaklarını düşünmekteyim.planlamacı belediyeden hizmet bedeli talep edecektir

• #2,026
Heee var. Su 80 ° gelince kaynamaya başlar..
1744751411839.png

• #2,027
Ahmet Alıcı’nın yorumları bana çok samimi gelmedi, hatta art niyetli bir izlenim bırakıyor. Bu tarz yorumlar, alışveriş yapmayı düşünenlerin aklını karıştırabilir. Dodurga’dan almayı düşünenler için şunu belirtmekte fayda var: Bölge zaten oldukça değerlendi ve burada insanlar genellikle zorunlu olmadıkça satış yapmıyor. Çevreyolu içindeki bölgelerde Ankara’da artık neredeyse parsel kalmadı. Bana göre ise bölge henüz gerçek değerinin yarısına bile ulaşmadı.YTD

• #2,028
Ahmet Alıcı’nın yorumları bana çok samimi gelmedi, hatta art niyetli bir izlenim bırakıyor. Bu tarz yorumlar, alışveriş yapmayı düşünenlerin aklını karıştırabilir. Dodurga’dan almayı düşünenler için şunu belirtmekte fayda var: Bölge zaten oldukça değerlendi ve burada insanlar genellikle zorunlu olmadıkça satış yapmıyor. Çevreyolu içindeki bölgelerde Ankara’da artık neredeyse parsel kalmadı. Bana göre ise bölge henüz gerçek değerinin yarısına bile ulaşmadı.YTD
Mantik beyin kullanmak soru sormak = art niyet aynen karsim sen bes milyar dolardan sat arsani

• #2,029
Soyledim iste. Biri de "Dodurga öyle hızlı bir şekilde hem altyapı hem de yapılaşmaya kavuşacak ki hayretler içinde kalacaksınız" dedi
Öncelikle şunu söyleyim Dodurganın bu kadar senedir gelişmemesi bir mucize 10 sene boşuna gitti.
Örnek vermek gerekirse Bağlıca,Alacaatlı vb. Gibi yerler imara açıldıktan sonra hemen yüzlerce parselde inşaatlar başlamıştı.O zamanlar inşaat sektörü daha hızlıydı şu an daha yavaş ama evlerin fiyatı da o yıllara göre çok daha yüksek.Ankara’da da mütahitlerin inşaat yapabileceği çok fazla yer kalmadı(buda Dodurga için çok büyük bir avantaj) kalan güzel yerlerde de arsa sahipleri yüzde 50+ ..2,3,4,5 milyon dolar para istiyorlar.Prosedür gereği imar planı kesinleştikten sonra 30-40 firma inşaat ruhsatı başvurusu yapacak zaten.Ruhsatlar alınmadan önce illaki belediye alt yapıya başlayacaktır zaten

• #2,031
Son 5 yıl içinde dodurgaya yatırım yapan şu anda kazanmış durumda. Ama inşaatlar başladığı zaman çok yuksek kazanç sağlayacak. İnşaat bittiği zaman ise benim gibi gariban biri için Allah kaza bela vermezse yüksek konfor ve kazanç olacak. Tabi bu duruma gelmesi benim açımdan 1-2 yıl gibi kısa vade görüyorum. Ama 2-3 yıl içinde olsa bile bana yeterli bir zaman. Herkes kendi kazancına bakar kimisine 1 ay kimisine 4 yıl ama jet hiziyle para kazanayım diyenler milli piyango bileti alsın. Arsa işi sabır işi. Yol su alt yapı vs vs bunlar bizim işimiz değil. Sadece benim araştırip ve doğru bildiğim. Plancı faktörü ve şufa davaları fiyatları bakılıyor. Dodurga Bu baskıdan kurtulduğu an öyle rakamlar konuşulacak ki hissedarlar milyoner olacak. Bir de plancidan bahsettigim zaman forumda bazılarının hoşuna gitmiyor. Bağlantıları nedir bilmiyorum. Ben planciyi tanımıyorum. Benim parselinde yeri de yok. Benim parsel 5-6 hissedar ve umuyorum ki en son biz müteahhite veririz. En kazançlı zaman? N son kalandır.

• #2,032
Dodurgada itirazlar bittikten sonra mütahitlerin öğle bir iştahını kabartacakki, arsa sahiplerinin hiç gayretine gerek kalmadan,yol su elektrik gib alt yapılar mütahitlerin zoruyla (maalesef ülkemizde yatırımlar öğle geliyor) çok kısa zamanda yerine getirilecektir

• Beğen
Tepkiler: cevdetpasha
  • #2,033
Sosyal medyada dodurga Florya park evleri adında proje gördüm. 20879/12 ye yapılacağı söyleniyor. Proje ile ilgili bilgisi olan var mı? (Ruhsat alınmış mı vb.)

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #2,037
Ben:
Planci isi cozulse ne olacak yapilasma baslamadiktan sonra

Bildigim kadariyla burada yol, egitim ve saglik gibi hic bir yatirim yok.

Gelecek yil icin bir yatirim plani yok.

3-5 yil sonrasi icin bir yatirim plani da yok.

10 yil sonrasi icin bir yatirim plani yok.

Bisey yok yani. Hersey laf.

Burada ev sahibi olmak isteyenler daha cok bekler

Siz:
Dodurga öyle hızlı bir şekilde hem altyapı hem de yapılaşmaya kavuşacak ki hayretler içinde kalacaksınız.

Ben:
Nereden biliyorsunuz?

Siz:
Dodurga'da işler yoluna girdikçe birileri su kaynatıyor belli ki. Keşke onların da arsası olsaydı, Allah herkese gönlüne göre, hatta 2 misliyele versin.

...

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• musa