Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 110 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,181
Hisseli tapular herzaman sıkıntıdır aile tapusu değilse öyle 30 40 kişi olan tapulara girmemenizi tavsiye ederim o hissedarların içinde büyük balina vardır ilerde sorun çıkartır
Ben bunu çok güzel açıklamiştım ama silindi sitedeki sorun yüzünden. Tekrar ufak bir şekilde üzerinden geçeyim o kismin;

"Mevcutta bile parselinizde bulunan hissedarları tanımıyorken dışardan parselinize kimseyi almamaya çalışın. Ne oldugunu, kim oldugunu asla bilemezsiniz, bütün hayallerinizi yatırımınızı bir anda götürme riski var dedim. Parselinize yabancı kimseyi almasaniz bile izale-i şuyu davası açilabilir dedim."

Az hissedarli yerlerde sorun çıkma olasılıgı minimum olsada hiç yok manasına gelmiyor. Fakat haliyle hissedar sayısı arttıkça bu risk artıyor. 100+ hissedarlı parseller var. Burada ortaklıgı giderme davasi açilmadan çözüme ulaşilmasi çok zor mesela.

Son düzenleme:
  • #2,182
Ben bunu çok güzel açıklamiştım ama silindi sitedeki sorun yüzünden. Tekrar ufak bir şekilde üzerinden geçeyim o kismin;

"Mevcutta bile parselinizde bulunan hissedarları tanımıyorken dışardan parselinize kimseyi almamaya çalışın. Ne dolgunu, kim oldugunu asla bilemezsiniz, bütün hayallerinizi yatırımınızı bir anda götürme riski var dedim. Parselinize yabancı kimseyi almasaniz bile izale-i şuyu davası açilabilir dedim."

Az hissedarli yerlerde sorun çıkma olasılıgı minimum olsada hiç yok manasına gelmiyor. Fakat haliyle hissedar sayısı arttıkça bu risk artıyor. 100+ hissedarlı parseller var. Burada ortaklıgı giderme davasi açilmadan çözüme ulaşilmasi çok zor mesela.
Çok güzel açıklamışsınız ama ne yazıkki insanlar çok hissedarlı yerlere girip hayaller kuruyor kimsenin hayalini yıkmak istemem ama işleri çok çok çok zor

• #2,183
Benim
Aldigi 100-200 m yer, gelmiş vizyondan söz ediyor. Senin gibiler kafasını fazla yormasın; benim ne demek istediğimi anlayan anlıyor. Sen ve senin gibi iki de bir isim değiştirip ona buna iftira atanlarla isim yok benim.
senin emlakçı olduğun beni ilgilendirmez zaten. 550 bin MT var hamdolsun allahindir biz kiracisiyiz. Ama netice 2*1 bize kalacak. oda yeter.

Son düzenleme:
  • #2,184
Çok hissedar az hissedar diye insanları korkutmayın.elbetteki az hissedar makbüldür.ama küçük yatırımcı için çok katlı binada hissesiz arsamı vardır.hisseli arsadan korkan müstakil villa arsası alsın.bakarsın bir arsaya iki kardeş ortaktır.anlaşamıyor birbirlerini öldürüyorlar.

• #2,185
Çok güzel açıklamışsınız ama ne yazıkki insanlar çok hissedarlı yerlere girip hayaller kuruyor kimsenin hayalini yıkmak istemem ama işleri çok çok çok zor
Evet sanirim bu yuzden ornegin beytepeye 15 yil once altyapi gelmesine ragmen arsalarin cogu hala bos. Ayni sey niye dodurgada olmasin

Son düzenleme:
  • #2,187
Evet sanirim bu yuzden ornegin beytepeye 15 yil once altyapi gelmesine ragmen arsalarin cogu hala bos. Ayni sey niye dodurgada olmasin

Elbette Dodurga'da da bütün yapılaşma 2-3 yılda bitmeyecek. Ancak önemli olan kısa zaman içinde Beytepe ile benzer arsa fiyatlarına erişmesidir. Mevcut gidişat da hayırlısıyla o yönde ilerliyor.

Beytepe'de mevcut arsa fiyatları ile arsa sahipleri dilerlerse inşaatı beklemeden çok iyi fiyattan arsa olarak satıp hemen her semtte güzel bir daire alabilirler. Önemli olan da aslında bu değil mi? Yatırımın o kadar güzel bir getiri sağlamış olacak ki, ister beklemeden sat dilediğin konutu al, istersen sabredip o yatırımı bir kez daha ikiye üçe katlayacak şekilde kazan.

Beytepe'de bitmiş daireler için 25-30 milyon gibi rakamlar konuşuluyorsa arsa fiyatlarının geldiği noktaya bakın. Beytepe'de daha önce satın almış her arsa sahibi çok güzel kazanmış demektir.

Hiç endişelenmeye lüzum yok. Bir sene sonra Dodurga'da da benzer rakamlarla "ister sat başka yerden hazır daire al, istersen bekle çok daha fazla kazan" şeklinde seçeneğimiz olacak.

• #2,188
Benim

senin emlakçı olduğun beni ilgilendirmez zaten. 550 bin MT var hamdolsun allahindir biz kiracisiyiz. Ama netice 2*1 bize kalacak. oda yeter.
İlgilendirmiyor ise, sizinle muhatap olmayan birisine niye laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Fikrimi yazmak icin izin alacak değilim. Yazdıklarımı eleştirebilirsiniz de, bu size, zanda bulunma hakkı vermiyor.

• Kızgın
Tepkiler: Makita
  • #2,189
e
ahmet beytepede yapılmayan yerlerin çoğu hisseli yer ayrıca orada davalık olan yerler de var villa parselleri de çok fazla belediyenin yerleri de var beytepede arsan varsa iyi bir mütahit bulman 1 haftayı almaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Makita
  • #2,190
@RKK'nin dediginden anladıgımı söyleyim. Eger 150 200m² veya uzeri alacaksanız 1.75 konut parsellerinden alabilirsiniz zira bu m² ler 3+1/4+1 daire eder. Fakat bunun altinda bir hisse alirsanız bir daire sahibi olamaz başkasıyla/başkalarıyla 1 daireye ortak olmak zorunda kalirsiniz demiş.

Bundan kaçinmak içinde ticari parselden alirsaniz, 40 50m² stüdyo tarzi bir daireye ortaksiz sahip olabilirsiniz demiş.

Dediginin 1.75 konut parselini kotulemek oldugu düşüncesinde degilim.
Tsk ederim

• Beğen
Tepkiler: SütçüimaM

Konu görüntüleyen kullanıcılar