Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 143 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,841
Kutsallardan söz ediyorum. Türk olmaktan ve Müslüman olmaktan soz ediyorum. Şu edepten yoksuna tek laf edecek adam yok mu? Tek derdiniz tarla tapan mi?

• #2,842
Arkadaşlar incelenmek üzere erteleme işin sonuçlandığını gösterir.çünkü ertelemek için herhangi bir gerekçe yok.bu nedenle imar tamamdır.ancak son rütuş için bir iki ay uzatılabilir.

• #2,843
Burokrasiye mamasini vermezseniz isinizi yapmazlar. Ankarada bina dikecek sadece dodurga mi var?
Sacma sapan hayal kuracaginiza gidin siyasetcilere rusvetini verin ve ikna edici birilerini tutun yoksa 20 yil daha beklersiniz

• Beğen
Tepkiler: Alp1
  • #2,844
Kullanılan kelimelere biraz daha özen gösterelim lütfen. Her söylenene cevap vermek zorunda değil kimse. Ve her söylenilende doğru çıkamayabiliyor malesef. Sonuçta sürece kendimiz yön vermiyoruz. Tepkisi olan belediyelere dilekçe verir üzerine düşeni yapar. Burada fikir paylaşımı yapıyoruz ki dorumun amacıda o.
Evet lütfen görgü kurallarını aşan kelimeler kullanmayalım. Dileyen görüşünü paylaşıyor. Kimseden bir sorunun cevabını tam bilmesini beklemiyoruz, buna hakkımız da yok zaten. Kendi adıma, görüş ve bilgi paylaşan tüm kullanıcılara teşekkür ederim.

• #2,845
Ağzından lağım saçılan tiplerin burada yeri olmaması lazım. Eleştiri ayrı, hakaret ayrı.

• #2,847
İsterse imarı direk otoban dışına versin hiç umurumda değil. Ben dodurgayi yarın olacak diye almadım. Ne olursa olsun benim mulkum bana altın gibidir. Bugün Dodurga tarlaya dönse yine kazancliyim. Nasibimizde ne varsa onu yeriz gram fazlasını kimse yiyemez. Allah kısmet ederse dodurgada daire anahtarimizi alana kadar bekleyeceğiz. Bu Zamanla alakalı değil sabırla alakalı. O da bizde var.

• #2,849
Arkadaşlar burası Dodurga formu,Dodurga ile ilgili görüşleri
Yazalım.diğer konuların yeri burası değildir.diğer konuları burada yazmak ucuz kahramanlık olur.dodurga ile ilgili görüş yazanların ellerine sağlık olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar