Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 150 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,981
Arkadaşlar karışık bir meclis kararıyla dodurga imar planını tekrar davalık hale getirmezler umarım, duyumlarınızı lütfen paylaşın.

• #2,982
Ne zaman dava acmayi dusunuyorsunuz?

Planda saçmasapan bir düzenleme yapar ve süreci geciktirecek adımlar atarlarsa dava açacağım.

Çünkü mevcut plan her açıdan davalık olmuş, yıllarca mahkeme sürecini beklemişiz. Şimdi tüm davalar bitti, revizyon da tam olması gerektiği gibi bütün hukuki sorunları ortadan kaldırdı diye sevinirken, tutup da planda değişiklik yapar ve bu şekilde yeniden dava yolunu mümkün hale getiren olursa tamamen art niyetli, kötü niyetli demektir.

Kendi aldığım duyumu teyit ettiremedim. Diğer arkadaşların duyumlarını da teyit ettiremedim. İçlerinden birisi makul gibiydi ve bu sebeple bir ay zaman tanımalarına da eyvallah dedim.

Ancak planda her türlü oynama yıllardır bekleyen binlerce hissedarın sırtına bıçak saplamak gibidir. O durumda sadece benim değil, herkesin dava açması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #2,986
IMG_8840.jpeg

IMG_8840.jpeg

Konu görüntüleyen kullanıcılar