Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 49 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Tabii ben 3.000 km öteden belediyede çalışıyorum, her gün uçakla işe gelip gidiyom.

🤣 🤣 🤣

Ekli dosyayı görüntüle 48101

Bu da 35 lik bulvar üstünde 29936/3 parseldeki arsamın tapusu.
Bende dodurga da kendi halinde yatırımcıyım. Önceki grubu takip ediyordum, yeni gruba yeni kaydoldum.Herkesin görüşü kendine değerlidir.Sen yatırımcı değilsin,şusun ,busun vb.söylemler ve karşlığında emlak vergisi dekontu ve tapu göstermek zorun da kalan RKK. Bu bilgiler kişisel bilgilere giriyor.2 gündür forumu tamamen okumaya çalışıyorum. Osman beyin 600 bin tl taksitli emlak vergisi ödediğini de öğrenmiş olduk. Allah daha çok versin bayağı arsan varmış.

Dodurga'da hayırlısıyla herşey çözülmüş olacak. Büyükşehir komisyonun Çankaya'nın yazısında geçen bütün pürüzleri ortadan kaldıran bir çalışma yaptığına inanıyorum. Bu revizyonla taş gibi sağlam, tertemiz bir planla sonuca varacağız.

Bu sayede yıllardır belirsizlik sebebiyle körtopal ilerleyen arsa fiyatları da hakettiği yere doğru yükselişe geçecektir.

Yanındaki Beytepe bölgesi Dodurga için emsal olacaktır. Yapılaşma ilerledikçe aynı arsa fiyatlarını görecektir.

Not: Körtopal ilerleme deyimi uzun yıllar önce alıp 10 yıl ve üstü bekleyenleri kastediyor. Yoksa 5 yıl ve 3 yıl önce giren benim gibiler şimdiden güzel kazanç sağlamış durumda. Konut hissem Euro bazında 6 misline, ticari parsel hissem 7 misline çıkmış.

Bu şekilde onaylanırsa sanırım konut parselleri 150 m2 olacak veya daha yüksek.peki 14000m2 ilk 35 m2 ilk bulvar üzerinde 125 m2 Si olan bir kişiye daire düşmesi olasıkları nelerdir.Kısura bakmayın bilmediğim için soruyorum.Bazı arkadaşlar veya abilerim deneyimli ve hesaplamaları biliyor lar.Aydınlatırsanız sevinirim.Rkk beyde sanırım bilgi sahibi bu konularda

O pürüzlerin sebebi Çankaya değil, vurgun yaptığı planı büyükşehirden çıkarmış olan jeliboncu.

Çankaya işte o rezilliklerin tamamı temizlensin diye uğraşıyor.
Amacim puruzlerin kaynagini sorgulamak degil. Sorumu farkli sekilde sorayim:

Ipe un seren politikacilarin neden degisecegini dusunuyorsunuz?

Sorum net degilse su alintiyi ekleyim:
Ben bu hisse hatalarının tamamını Ocak 2020’de yayınladım.

Ondan önce tapu milleti 9 ay “arıyoruz, tespit etmeye çalışıyoruz” diye oyalayıp durmuştu.

Belediyesi de, plancısı da, kooperatif başkanları da, hepsi bu hisse hatalarının düzeltilmesinin şart olduğunu bilmiyor mu?

Bal gibi biliyorlar.

Peki 4,5 senedir hiç çabalayan, bu 200 küsur hatalardan bir tanesinin bile düzeltilmesini sağlayan oldu mu?

Olmadı.

200 küsur hatanın hepsi de 4,5 yıl evvelki gibi aynı duruyor.

O tarihten bugüne arada 3 kere de plan çıktı, ya iptal oldu ya da geri çekildi.

Kooperatif başkanları her sene “bu sene tamam, bu sefer plan sağlam” teranesiyle milleti kandırmaya, aidatları cukkalamaya devam ettiler.

Saçma sapan planlar yapıp duvara toslayan belediye,

4,5 senedir tek bir hisse hatasını bile düzeltmeyen tapu dairesi,

milleti her sene yalanlarla oyalayan kooperatif başkanları, ...

Belören konusunda yenimahalle başkanı Fethi Yaşar hakkında eskiden beri neler yazdığımı okusaydınız, onun da jeliboncunun gizli ortağı olup ne vurgunlar yaptığını bilirdiniz.

Iflas etmiş bir adam, bulduğu ne varsa seçime harcıyor, bir sene sonra devasa borcu ödeyip bitiriyor. Belediye başkanı maaşına dokunmayıp verse bile 50-100 sene sürecek borç (!).

Diliyorsa bu lafıma karşı çıksın, sonra da ne miktar borçla iflas durumunda olduğunu resmi rakamlarla açıklasın. Sonra da o borcu bir yılda bitirmenin sırrını paylaşsın 😁😁

Bu tiplerle kıyaslayınca Mansur Yavaş evliya sayılır.

Maalesef bizde politikacı denince akla derhal üçkağıtçı, vurguncu, avantacı tipler geliyor.

Neyse ki az da olsa temiz insanlar da var ve Dodurga'da o sayede hakkımıza kavuşacağız.

• Beğen
Tepkiler: SütçüimaM
Neyse ki az da olsa temiz insanlar da var ve Dodurga'da o sayede hakkımıza kavuşacağız.
Hala anlamadigim icin soruyorum. Kaynak veya mantik nedir burada? Gaipten sesler mi? Astroloji mi? Ruyanizda ak sakalli bir dede mi soyledi? Dayinizdan ilgili politikacilara rusvet verildigi bilgisini mi aldiniz? Kendinizi teselli etmeye mi calisiyorsunuz?

Dodurga'da hayırlısıyla herşey çözülmüş olacak.
Meraktan soruyorum. Yoksa yazdiginiz cumle muhtemelen dogru cunku vakit belirtmemissiniz. En gec 100 yil icinde muhtemelen herşey çözülmüş olur.

Maalesef bizde politikacı denince akla
Dunyada politikacinin üçkağıtçı, vurguncu, avantacı olmadigi bir yer var mi?

Belli ki Dodurga'da işlerin yoluna girmesi pek işinize gelmiyor.

Dodurga'daki bütün sıkıntılı noktaları burada aylarca yazdım, bu yüzden bol bol hakaret de yedim.

Ama Çankaya benim bahsettiğim bütün sıkıntılar, hatta benim bilmediğim sıkıntıların da tamamını ve çözüm yollarını da madde madde listeleyip gönderdi. Ben buna teşekkür eder, hatta şapka çıkartırım.

Rüşvet olayları kabak gibi meydanda, bilmek için dayı hala gerekmiyor. Parsel niteliği değiştirilip kültür alanı iken AVM olanlar mı ararsın, emsali 3-4 katına çıkarılıp gökdelen dikilen parsel mi ararsın.

Dodurga'da bu ay meclisten geçip askıya çıkacak planla işler çözülecek. Bu sene Dodurga'da şantiyeler dikilmeye başlanacak.

• Beğen
Tepkiler: ...
Kaynak benim cam kürem 😁😁😁

Sağolsun, şu ana kadar Dodurga konusunda bir kere bile haksız çıkmadı, ne söylediyse aynen gerçekleşti.

Çankaya'nın yazısından 3 ay sonra gündeme alınması, yazıdaki her maddenin ele alınıp plana işlenmesinden dolayı. Büyükşehir yazıdaki maddeleri ciddiye almasaydı, Aralık hatta Kasım gündemine alıp geçiştirebilirdi.

Şantiyeler konusunda da göreceksiniz. Mayıs ayında ruhsatlar verilmeye başlanır, en önce Alacaatlı sınırındaki parsellerde inşaatlar başlayacaktır.

Arkadaşlar lütfen itişmeyelim adam aksini yazıyor tepki inşaat başlıcak 2 3 aya diyo tepki ne istiyorsunuz ben onu anlamadım daha olmaz dediğinde hepimiz tepki gösterip birilerinin adamısın dedik olumlu olumsuz ne dediyse çıktı yani ben bir bilgi sahibi değilim ama burda bilgileniyorum inşallah rkk beyin dediği bu seferde çıkar

Belören konusunda yenimahalle başkanı Fethi Yaşar hakkında eskiden beri neler yazdığımı okusaydınız, onun da jeliboncunun gizli ortağı olup ne vurgunlar yaptığını bilirdiniz.

Iflas etmiş bir adam, bulduğu ne varsa seçime harcıyor, bir sene sonra devasa borcu ödeyip bitiriyor. Belediye başkanı maaşına dokunmayıp verse bile 50-100 sene sürecek borç (!).

Diliyorsa bu lafıma karşı çıksın, sonra da ne miktar borçla iflas durumunda olduğunu resmi rakamlarla açıklasın. Sonra da o borcu bir yılda bitirmenin sırrını paylaşsın 😁😁

Bu tiplerle kıyaslayınca Mansur Yavaş evliya sayılır.

Maalesef bizde politikacı denince akla derhal üçkağıtçı, vurguncu, avantacı tipler geliyor.

Evliya, Ankara'yı ihale ile mahalle mahalle satıyor

Dodurga'da aylarca ne yazdıysam karşı çıkanların, bütün yazdıklarım aynen gerçekleşince bir müddet sesleri kesilmişti.

Halep oradaysa arşın burada, yine bütün yazdıklarım aynen gerçekleşecek.

Belirsizlik ortamı sadece bulanık suda avlanan simsar tayfasının tercihi olur.

• Beğen
Tepkiler: SütçüimaM

Konu görüntüleyen kullanıcılar