Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 59 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,161
Sadece 8 madde görüşüp bırakmak nedir yahu? Gündem 160 küsur maddeden oluşuyor. 3-4 günde görüşülecek olsa bile bugün en 30.-40. maddeye gelirler saıyordum.

Anlaşılan o kadar sene beklediğimiz yetmedi, biraz daha sabredeceğiz.

Dodurga ve Susuz belören hissedarları için KPSS'de özel peygamberlik kadrosu açılması lazım, bu kadar sabır sahiden ancak peygamberlerde olur. Artık kimse bizi fanilerle karıştırmasın :D:D:D
Bütün maddeleri tek tek oylamıyorlar. Misal 70’den 100’e kadar olan maddeler oylarınıza sunuyorum diyip öyle oyluyorlar.

• #1,162
Daha gündemin başında 10. madde diye bugün geçeceğini umut etmiştik. Bu bekleme işi gerçekten ömür törpüsü.

Revizyon hakkında bilgi alabilen oldu mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: ...
  • #1,163
Yok bütün projeler için geçerli. Yukarda paylaşım yaptım. Daha detaylı bilgi için hem belediyenin hemde bakanlığın imar yönetmeliğine bakabilirsiniz. Google’a yazarsanız çıkar hemen.

Onun dışında merak ettiğiniz bir şey varsa bilgim dahilinde dilim döndüğünce anlatmaya çalışırım.
İlgili maddelere baktım tüm inşaatlarda uygulanan asansör boşluğu v.s emsalın yüzde 30 nu geçemez ve emsal haricidir diyor ve doğrudurda.fakat refah payı ise farklıdır kentsel dönüşümde 4 parselin birleşerek kat inşaat emsalını yüzde 30 artırır.örnek şu anda Keçiören kızlar pınarı caddesinde uygulanıyor.

• #1,164
İlgili maddelere baktım tüm inşaatlarda uygulanan asansör boşluğu v.s emsalın yüzde 30 nu geçemez ve emsal haricidir diyor ve doğrudurda.fakat refah payı ise farklıdır kentsel dönüşümde 4 parselin birleşerek kat inşaat emsalını yüzde 30 artırır.örnek şu anda Keçiören kızlar pınarı caddesinde uygulanıyor.
Kentsel dönüşümün yönetmeliği farklı olabilir. O yüzden emsal farklı uygulanabilir bakmak lazım. Dodurga kentsel dönüşüme girmediği için genel yönetmelikler geçerli oluyor.

Veya belediye meclisi o parseller için farklı bir imar izni vermişte olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Metin
  • #1,170
https: // www. youtube.com/watch?v=Rjmr3sSKwW4

Aradaki boşlukları silerseniz olabilir.

• #1,172
Şu anda bugün için bir ek gündem görüşülüyor, 35 maddelik. Ana gündemle alakası yok. Asıl ilk yayınlanan gündemi sonra mı görüşecekler anlamadım. Bu nasıl saçmalıktır? Biz büyük gün geldi diye sevindikçe iş lastik gibi uzayıp gidiyor.

Ek gündem 35 maddelik bir liste, ancak şu anda oyladıkları 100 küsur madde ama bu maddelerin ana gündemle alakası yok.

Ve bugünkü meclis toplantısı da bitti. Ne görüştüler, konu ne hiç belli değil.

Son düzenleme:
  • #1,176
bu ne saçmalık böyle gündemde yayınlananlardan hariç tüm maddeler geldi dodurgayı göremedik

• #1,177
Ben bu işten bir şey anlamadım aga. Vallaha sövecem artık. İçerik yok oylandı geçti hepsi. Anladıklarım ; 37. Madde cumaya atıldı, 59. Madde yeniden komisyona gönderildi ve 89. Maddede de ekleme yapıldı

• #1,178
Yalnız bu maddelerin Dodurga'nın 10. madde olduğu ana gündemle alakası yok.

89. maddede konut büyüklüğü 80 metrekareden hesaplansın diye ekleme yaptılar.

Ana gündemde 89. madde otopark tarifeleri ile ilgili.

Sinirden laptopu kıracam da grafik kartı yüzünden elim geri gidiyor :D :D

• #1,180
Osman bey plan revize edilirse çok bekleriz demişti bakalım plan ne zaman revize edilecek.Revize edildikten sonra sorunlarda çıkartır Çankaya belediyesi.Bugün 100 madde görüşüldü dün dodurgaya 2 madde kala gündemi kapattılar hiçbir şey anlayamadım

Konu görüntüleyen kullanıcılar