Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Osman bey plan revize edilirse çok bekleriz demişti bakalım plan ne zaman revize edilecek.Revize edildikten sonra sorunlarda çıkartır Çankaya belediyesi.Bugün 100 madde görüşüldü dün dodurgaya 2 madde kala gündemi kapattılar hiçbir şey anlayamadım
Revizyonda Çankaya'nın yazısındaki tüm konular düzeltilirse hiç bir sorun kalmaz uzamaz. Gelecek itirazların da hiç bir şansı olmaz.
Önceleri neler yaptıklarını, ne işler çevirdiklerini bilmiyorum, ancak Çankaya'nın yazısı Dodurga planını tam olarak kurtarmaya yönelikti. Yazıdaki (150 m2 konut büyüklüğü harici) bütün pürüzleri bizler de görüyor ve forumda belirtiyorduk.
Bugün çankaya belediyesine uğradım ama ben mi derdimi anlatamadım onlar mı bilgi vermek istemedi çözemedim. Bir orta yolu bulursak ve bilgi alabilirsem yazarım.
Bugün ki gundem de yok Dodurga. Ben anlamadım şimdi onaylandı mi kaldimi nereye kayboldu. Bu meclis işleri nasıl yürüyor
Dodurga ile birlikte bir sürü madde vardı yaklaşık 155 madde nereye gitti bunlar
Bugün ki gundem de yok Dodurga. Ben anlamadım şimdi onaylandı mi kaldimi nereye kayboldu. Bu meclis işleri nasıl yürüyor
Dodurga ile birlikte bir sürü madde vardı yaklaşık 155 madde nereye gitti bunlar