Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 60 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,181
Bugün birisinden Dodurga görüşmesinin ayın 15. İnde yapılacağını duymuştum ama ihtimal dahi vermemiştim demek haklıymış boşuna bekledim bugünü.

• #1,182
Yarın 18:00 de tekrar toplanacak lar. Gün içinde gündem maddeleri yayinlanir.

• #1,183
Bir de anlamadığım. Bugünkü gündem 35 madde ama görüşülen 105 madde

• #1,184
Ben bugünde izleyemedim geç geldim. İzleyemedim diye üzülüyordum. Herhalde ben ne zaman izlersem o zaman görüşülecek 😅

• #1,185
Osman bey plan revize edilirse çok bekleriz demişti bakalım plan ne zaman revize edilecek.Revize edildikten sonra sorunlarda çıkartır Çankaya belediyesi.Bugün 100 madde görüşüldü dün dodurgaya 2 madde kala gündemi kapattılar hiçbir şey anlayamadım

Revizyonda Çankaya'nın yazısındaki tüm konular düzeltilirse hiç bir sorun kalmaz uzamaz. Gelecek itirazların da hiç bir şansı olmaz.

Önceleri neler yaptıklarını, ne işler çevirdiklerini bilmiyorum, ancak Çankaya'nın yazısı Dodurga planını tam olarak kurtarmaya yönelikti. Yazıdaki (150 m2 konut büyüklüğü harici) bütün pürüzleri bizler de görüyor ve forumda belirtiyorduk.

• #1,187
Bugün çankaya belediyesine uğradım ama ben mi derdimi anlatamadım onlar mı bilgi vermek istemedi çözemedim. Bir orta yolu bulursak ve bilgi alabilirsem yazarım.

• Beğen
Tepkiler: ...
  • #1,188
Bugün ki gundem de yok Dodurga. Ben anlamadım şimdi onaylandı mi kaldimi nereye kayboldu. Bu meclis işleri nasıl yürüyor
Dodurga ile birlikte bir sürü madde vardı yaklaşık 155 madde nereye gitti bunlar

• Beğen
Tepkiler: joker ve ...
  • #1,189
Galiba bu tarz konuları Cuma ya aldılar. Teferruatlı görüşülecek galiba mecliste

• #1,194
Bugün ki gundem de yok Dodurga. Ben anlamadım şimdi onaylandı mi kaldimi nereye kayboldu. Bu meclis işleri nasıl yürüyor
Dodurga ile birlikte bir sürü madde vardı yaklaşık 155 madde nereye gitti bunlar
Politikacilari motive etmek icin son sansiniz :)

• #1,195
Ek gündemleri gördüm ama diğerlerini göremedim. Neyse hata bende galiba

• #1,198
Bu kadar maddenin içinde dodurgada oylanmıştır diye düşünüyorum artık:) maddeletin içeriği yok belli değil neyi oyladıkları

Konu görüntüleyen kullanıcılar