H Halilco Yeni Üye Dün 19:05 da #1,121 Makita' Alıntı: Sizin parselin olduğu yerler şuan kaçtan satılıyor Genişletmek için tıkla ...
H Halilco Yeni Üye Dün 19:05 da #1,122 Makita' Alıntı: 29821'de olanlar varsa irtibatlaşabiliriz Genişletmek için tıkla ... Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü
Makita' Alıntı: 29821'de olanlar varsa irtibatlaşabiliriz Genişletmek için tıkla ... Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü
M Makita Aktif Üye Dün 19:46 da #1,123 Halilco' Alıntı: Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum. Satma niyetim olmadığı için hiç araştırmadım..
Halilco' Alıntı: Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum. Satma niyetim olmadığı için hiç araştırmadım..
S SütçüimaM Aktif Üye Dün 21:00 da #1,124 Halilco' Alıntı: Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü Genişletmek için tıkla ... Satılık arsa ilanları var. Genelde parselleri yazıyor. 3 aşağı 5 yukarı fiyatları öğrenirsin. Hissedar arttıkça fiyat düşüyor bildiğim kadarıyla.
Halilco' Alıntı: Sizin parsel şuan kaçtan satılır dönümü Genişletmek için tıkla ... Satılık arsa ilanları var. Genelde parselleri yazıyor. 3 aşağı 5 yukarı fiyatları öğrenirsin. Hissedar arttıkça fiyat düşüyor bildiğim kadarıyla.