Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 62 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,221
Allah allaaa. Bunlar onayladıda bizmi kaçırdık. Pazartesi arayıp sormak lazım.

Adam 10 marta verdi sonraki meclis toplantı tarihini.

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,222
Askıya çıkacaktır arkadaşlar. Haftaya belli olur. Gündemden çıkarılan herhangi bir madde olmadı. Komisyona gönderim zaten olamaz komisyondan geldi. Bence oylandı ve askıya çıktı

• #1,223
1000025102.jpg

• #1,225
Allah kahretsin bu belediye işlerini de dodurgayı da ya vallaha böyle bir şey yaşamadım daha önce. Askıya çıkan kararlarda yok göremedim. Siz de aynı fikirdemisiniz ben mi göremiyorum

• Beğen
Tepkiler: ...
  • #1,226
Geçen hafta 165 tane gündem maddesi açıklandı. Bunların benim bildiğim ilk 7si onaylandı. Kalan 158 madde hiç görüşülmedi mi? 5 10 madde olsa ihtimal verirdim ama bu kadar maddenin gelecek aya kalacağını düşünmüyordum açıkçası.

• #1,227
Dünkü toplantıda komisyona gönderilenler içindeydi o zaman. 10.maddeden itibaren yeniden incelenmek üzere demişti

• #1,229
Bugün gündem 36 maddelikti. Ancak 45 madde oylandı. Dünde aynısı önceki gün de aynısı acaba içeriğini okumadan sadece madde madde oylananlar içinde mi

• #1,230
Bu arada rapor onaylandıysa askıya çıkması 15 gün ile 1 ay arasında sürüyor.

Askıya çıkan planları; planaski.ankara.bel. tr/planaski adresinden takip edebilirsiniz.

• #1,232
mantıken 11,12,14 dünde dodurga onaylanmamıştır çünkü ek gündem koymuşlar

Son düzenleme:
  • #1,233
Bir duyum aldım ama ümitlenmek de istemiyorum. Askıya çıkmış arkadaşlar sıkıntı yok denildi. İnşallah öyledir.

• Beğen
Tepkiler: SOLEY
  • #1,237
Ahmet Alici kardeş komik olan ne gülücük emojisi koymuşsun yorumuma anlayamadım orayı

• Beğen
Tepkiler: Makita

Konu görüntüleyen kullanıcılar