Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 68 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,346
Yüzde 10 emsal dışı kullanım uygulanmış.kat dışı diyor herhalde balkona kullanılabilir diye düşünüyorum

• #1,350
Tamamen ticari parsel çok nadirdir.şimdiden metresi 20.000tl dir
Henüz 20.000 değildi, ancak askıdan inince o rakama kolay ulaşır sanıyorum. Çünkü artık küçük konut için büyük ihtimalle sadece bu parseller işe yarayacak.

Hayırlısıyla bana 5 tane 2+1 veya 8 tane 1+1 düşer diye bekliyorum. Neredeyse sadece 1-1,5 senede getireceği kiralar o parsele yaptığım yatırımı amorti edecek.

• #1,351
Henüz 20.000 değildi, ancak askıdan inince o rakama kolay ulaşır sanıyorum. Çünkü artık küçük konut için büyük ihtimalle sadece bu parseller işe yarayacak.

Hayırlısıyla bana 5 tane 2+1 veya 8 tane 1+1 düşer diye bekliyorum. Neredeyse sadece 1-1,5 senede getireceği kiralar o parsele yaptığım yatırımı amorti edecek.
Hayırlı olsun

• #1,358
Bu yaz bile 50 bini aşacağını düşünüyorum inşaatlar başladığında
Suan Alacaatlidaki yeni dairelerin sari sitedeki sisirilmis metrekare fiyati $2000.

Buradan yola cikarak arsanin maksimum kac lira edecegi hesaplanabilir.

"Bu yaz bile 50 bini aş"masi icin dolarin 100 olmasi lazim :)

Dolar sabit kalirsa 50 bin demek $1400/m2 demektir. Bunun icin de dairenin $2800/m2'ye satilmasi lazim. O da ancak istanbul nisantasinda olur. Yanlissam arsa sahibi ve muteahhit arasindaki paylasim hesabini detaylica yazarak beni duzeltin :)

• #1,359
Arkadaşlar senelerdir inşşat işindeyim bu yaza başlar şeyleri sadece hayal ürünü herkes başlamasını ister lakin herşey onay aldıktan sonra bile inşşat ruhsatı dedimiz şey öyle 1 günde alabilen yok çok çb de bu süreç bile en az 8 ay yani 2026 ocak şubattan önce çok zor kandırmayalım birbirimizi

• #1,360
Arkadaşlar senelerdir inşşat işindeyim bu yaza başlar şeyleri sadece hayal ürünü herkes başlamasını ister lakin herşey onay aldıktan sonra bile inşşat ruhsatı dedimiz şey öyle 1 günde alabilen yok çok çb de bu süreç bile en az 8 ay yani 2026 ocak şubattan önce çok zor kandırmayalım birbirimizi
Ruhsat alınır bir şekilde de benim gözümü korkutan altyapı. O konuda hiç bir bilgim yok. Yani ne zaman başlar ne zaman biter muamma. Hemen başlar deselerde ben pek umutlu değilim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar