Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 45 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Çankaya farklı işler ile meşgul
Screenshot_20241224_193221.jpg

basliksiz2-kopyajpg-AWDoACeMzUSpB2cvlhv6Iw.jpg

• Beğen
Tepkiler: ...
(Yasal hakkı ne zaman doğuyor sorunuza istinaden) Bildiğim kadarıyla plancı, her arsa sahibi ile aynı sözleşmeyi imzalamadı. Farklı sözleşmeler mevcut diye biliyorum. Bu yüzden sözleşmenizde belirtilen şartların yerine getirilip getirilmediğine bağlı bir durum.

(Plancı hizmet payı var sizce alabilecek mi sorunuza istinaden) Plancının hizmet payını alıp alamayacağı hakkında ise farklı görüşler mevcut. Kimi şartlar yerine getirildiğinde devir yapacağım diyor. Kimi yok ben vermem diyor. Kimi önceden devir yaptı. Hatta arsa sahiplerinin plancıya vereceği paylardan yerler sattığı bile söyleniyor.

Tabi bu görüşlerin hukuki bir dayanağı var mı yok mu araştırılması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: ...
2014 senesiydi. Bölgedeki bir emlakciya sordum; insaatlasma ne zaman başlar ?diye. Emlakci dedi ki; 2024-2025 gibi anca. Ben bunu beğenmedim tabiki. Simsarlara göre iki bilemedin üç yılda insaatlara başlanacaktı.

Bence ocak ayında görüşme sağlanıp en kısa sürede ruhsatları vermeye başlayacaklar aksi halde çok ciddi güvensizlik oluşturur Abb ve cankaya b seçim yaklaşıyor

Biz ruhsat diye ağlanırken ilgililer çift maaş alıp sorumlu olduğu işler için parmak bile oynatmıyorlar. Siyaset yapmanıza gerek yok, kimseyi övmeyin, en övdüğünüz kişi çift maaş dağıtıyor.

Herkes gününü gün ediyor herkes ihya oluyor bir dodurga yatırımcısı bu derecede mağdur.Herkes hakkını savunuyor baskı yapıyor bir tek dodurga yatırımcıları sesini çıkarmıyor birlik olup Abb ye gitme fikrimize noldu

Biz ruhsat diye ağlanırken ilgililer çift maaş alıp sorumlu olduğu işler için parmak bile oynatmıyorlar. Siyaset yapmanıza gerek yok, kimseyi övmeyin, en övdüğünüz kişi çift maaş dağıtıyor.
çifte maaş, belediyeleri bırakin devletin her kademesinde/kurumlarinda hatta 3er 5er maaş seklinde mevcut. Ayrıca tartisilir. Bunun dısında daire baskanlarina parmak sallamissiniz ama siz hiç gününüzu geçtim bir kaç saatiniz bir daire baskaninin odasında geçirdiniz mi? Geçirmediyseniz inanın baslarini kasiyacak vakitleri yok. ABB'de 20 tane daire baskani var demissiniz bunlarin içinden belki 1 bilemedin 2 tanesi isini aksatıyordur o da belki.

Dodurga nin muhtari varmi? normalinde mahalli temsilci olarak bölgenin rahatsizligini, sorunlarini belediye ye iletip bir cözüm yolu aramasi gerekmezmi halkida bilgilendirmek amaci ile
Varmis Esin Öztürk 507 645 93 03

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar