Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 63 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,242
Arkadaşlar aradım belediyeyi. 0312 507 27 41 numaralı telefon bu işe bakan yermiş bu arada. Haftaya askıya çıkınca belli olur biz de askıda ne var ne yok bilmiyoruz dedi.

• #1,244
Kararlar gelir gelmez askıya çıkıyor olabilir mi acaba ondan mı bahsettiler ki

• #1,245
Bu kararlar nerden geliyor bu arada :) oylayıp ilgili belediyesine geri mi gönderiliyor? Ordan tekrar mı ABB ye gelecek nasıl bu işler?

• #1,246
Önceki askıya çıkan planlara bakınca meclis kararından itibaren 15 gün ila 1 ay arasında sürüyor askıya çıkması.

• #1,247
Dodurga 14 şubatta 25. Madde olarak akp ve mhp itirazlarına rağmen oy çokluğuyla kabul edilmiş dodurgaya kimin engel olduğu meclis canlı yayında belli oldu asıl soru niye engellemek istiyorlar

IMG_2564.jpeg

• #1,251
Çok özür dilerim sizlere soruyorum hiç anlamıyorum bu şeylerden şimdi ne olacak acaba ne olmuş şimdi ? :)

• #1,254
Dodurga 14 şubatta 25. Madde olarak akp ve mhp itirazlarına rağmen oy çokluğuyla kabul edilmiş dodurgaya kimin engel olduğu meclis canlı yayında belli oldu asıl soru niye engellemek istiyorlar
Niye engellemek istemesinler? Sen bunlara rusvetini verdin mi?

• #1,257
Ne gibi bir itiraz
Oy çokluğuyula olduğu için itiraz ederler diye düşündüm askıdayken. Ama büyük ihtimalle itirazları kabul edilmez. Kendi görüşüm bunlar. Her hangi bir duyum veya bildiğim yok. İtiraz etmeyebilirlerde.

Askıya çıkıp inmesi en fazla 2 ay gibi bir süre alır. 2 ay sonunda her şey belli olur.

• #1,258
Askıya çıkacak plan Çankaya'nın yazıda belirttiği tüm pürüzleri gideriyorsa korkacak hiç bir şey yok.

O konuların hepsi mahkemede aydınlandı, bizim lehimize sonuçlandı. Yani gelecek itirazların hiçbir önemi yok.

Yeter ki şu revize plan askıya çıksın ve nelerin revize edildiğini bir görelim.

• #1,259
Acaba belediye meclisinden çıkan düzenleme ne?
Çankaya belediyesinin değişiklik önerileri aynen kabul edildi mi?
Yoksa değişiklik yapılarak mı kabul edildi?
Bilgisi olan lütfederse ne iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: ...

Konu görüntüleyen kullanıcılar