Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 64 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,261
Belediye ücretli veriyor galiba yanlış bilmiyorsam. Fakat askıya çıkınca siteden indirilebiliyor. Plan/pafta ya basınca ayrı pencerede açılıyor. Oradan indirebilirsiniz

• #1,264
Sayın Metin foruma yeni girdim yapracık formunu bulamadım . Dodurga ve alacaatlı da yapracıka yakın oldugu için buraya yazdım . Orhun mahallesinin kendi formu varmı ?

• Beğen
Tepkiler: claymore
  • #1,265
wowturkey. net/konu/yapracik-mahallesi-gelismeler.9883/

(net) kelimesinden önceki boşluğu silerseniz link çalışır umarım.

Gerçi sadece tek sayfa ve çok az mesaj içeriyor.

• #1,269
Dodurga ile ilgilenen emlakçı, askı süresi dolar dolmaz eğer ki yasal bir risk gormezlerse dev firmalar hemen Dodurga ya girecek. Ve dediği şu sabırli olup bekleyen parseller enson yapilan en değerli olur.. yani özellikle az hissedar ve ya tek tapu yeriniz varsa bekleyin kimseye vermeyin. En değerli siz olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: beinz06
  • #1,270
Dodurga ile ilgilenen emlakçı, askı süresi dolar dolmaz eğer ki yasal bir risk gormezlerse dev firmalar hemen Dodurga ya girecek. Ve dediği şu sabırli olup bekleyen parseller enson yapilan en değerli olur.. yani özellikle az hissedar ve ya tek tapu yeriniz varsa bekleyin kimseye vermeyin. En değerli siz olursunuz.
Sona kalan dona kalır derler 😁 bizim parselde az hissedar var zaten altyapıda yok mecbur bekleyeceğiz ama ne gibi bir değer artışı olacak onu anlamadım. Ne kadar geç başlarsak o kadar fazla daire olacak bölgede. Buda malum fiyatları aşağı çekebilir veya pazarlık payını arttırabilir. Şu olabilir boş parsel azaldıkça müteahit ile anlaşmak biraz daha kolaylaşır yani isteklerinizin çoğuna yok demez. 😅 onun dışında mal sahibine %50 yerine biraz daha yüksek pay verir mi bilemem. Bugün m2 fiyatı olarak $1500 lardan konuşuyoruz, bölge oturdukça fiyatlar $2000 civarına veya üzerine çıkar mı zaman gösterecek

• #1,271
Sona kalan dona kalır derler 😁 bizim parselde az hissedar var zaten altyapıda yok mecbur bekleyeceğiz ama ne gibi bir değer artışı olacak onu anlamadım. Ne kadar geç başlarsak o kadar fazla daire olacak bölgede. Buda malum fiyatları aşağı çekebilir veya pazarlık payını arttırabilir. Şu olabilir boş parsel azaldıkça müteahit ile anlaşmak biraz daha kolaylaşır yani isteklerinizin çoğuna yok demez. 😅 onun dışında mal sahibine %50 yerine biraz daha yüksek pay verir mi bilemem. Bugün m2 fiyatı olarak $1500 lardan konuşuyoruz, bölge oturdukça fiyatlar $2000 civarına veya üzerine çıkar mı zaman gösterecek
M2 fiyatı 52.000 tl mi 😱 ve 72000 tl ye çıkacak diyorsunuz😱😱😱😱

• Beğen
Tepkiler: SütçüimaM
  • #1,272
Yanıbaşımızdaki Beytepe fiyatları uzun vadede referansımız olacak.

Ruhsat verilmeye, inşaatlar yükselmeye başladıkça arsa fiyatları da hızlı şekilde yükselmeye başlayacaktır.

Bir de lüks, prestijli siteler inşa edilirse arsa fiyatlarını uçurur.

• #1,273
BUGÜNKÜ SORU; Alper hocam merhaba. Dodurga nin güncel durumu nedir, yapılaşmaya engel bir durum kaldı mı, bir karar mı bekleniyor belediyeden vs. Bildiğim kadarıyla hukuk süreci bitti. Belediye sürecindeydi. Sizin beklentiniz ne zaman artık inşaat başlayacak Dodurga da. Teşekkürler saygılar.

BUGÜNKÜ CEVAP:Merhabalar, Dodurga için artık bir sıkıntı kalmadı, yakında belediye çap-imar durum vermeye başlar ve bölge inşaat sürecine girer.

BİR AY ÖNCEKİ SORU: Alp Bey merhaba Dodurga bölgesine şuanda yatırım yapmak mantıklı mı sizce yoksa tren kaçtı mı?
BİR AY ÖNCEKİCEVAP: Bugün gelinen noktada ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır, birkaç yıl içinde 300-400₺/m2 lerden minimum 14-15Bin₺/m2 lere gelmiş, yer yer 20-25Bin₺/m2 lere gelen yerleri de olmuştur, kazanca bakar mısınız??
Bugün yine iddia ediyoruz ki, bizim şuanda son bloğu yükselmekte olan ve kısa bir süre içinde bitirilip teslim edilecek olan Beytepe Projemiz, Dodurga parsellerine sınırdır, Beytepe Projemizin olduğu bölge 1.60 emsal, dodurga parselleri 1.75-2 emsaldir, beytepe projemizin olduğu bölgede bugün 2000$/m2 olan arsa fiyatları, yarın dodurgada inşaatlar başlayınca beytepedeki rakamlarla eşitlenecektir, dahası da bugün dodurgada 2.5-3.5M₺ ile alacağımız 4+1 daire getirili arsa hissesi ile, 10-15M₺ değerinde daireler alınabilecektir. Yani dodurga daha da kazandıracaktır ama çok yüksek kazançlar birkaç yıl öncesinde kaldı, BİZ SÖYLEMİŞTİK!!!

Doktor Alp'in Dodurga ile ilgili son günlerde sorulan iki soruya cevapları.

• Beğen
Tepkiler: shadow ve SOLEY
  • #1,274
Alper bey kardeşim (Dr. Alp) sağolsun beni Dodurga'ya yönlendirip en çok kazanç sağlayan dönemde yatırım yapmamı sağlayan kişidir. Hatta ticari parsele de beraber girdik. Umarım o ticari parsel için kendisi bir proje geliştirir.

Kendi projeleri de gerçekten çerez fiyatına girilen, her halükarda yatırımı daha arsa halindeyken kat kat kazandırmış durumdadır. Düşünün metrekaresi sadece 100 dolar civarında Bodrum bölgesinde arsa sahibi yaptı.

Bazı projelerde (müteahhit, bitişik arsaların tevhidi, belediye, inşaat ruhsat işlemleri vesaire sebeplerle) gecikme nedeniyle eleştirenler olduğunu okuyup üzüldüm. O projelerdeki her bir hisseyi zamanında ödedikleri bedelin döviz karşılığının tam iki mislini verip devralmayı isterim de, acaba o eleştirenlerin bir tanesi bile bunu kabul eder mi? Hiç sanmıyorum.

Dodurga konusunda ben de çok iyimserim. Büyükşehir'in Çankaya'dan gelen yazıyı temel alıp revizyonu yaptığına inanıyorum. Şu son bir hafta meraktan kurdeşen olduk ama haftaya çok güzel bir askı haberi alacağımıza inanıyorum.

• #1,275
Rkk bey , ifade ediyorsunuz ki :
Dr.Alp ' in projelerindeki HER BİR HİSSEYİ ; zamanında ödedikleri bedelin,
DÖVİZ KARŞILIĞINDA TAM 2 MİSLİNİ VERİP , DEVRALMAK İSTERİM .Ancak bunu hiç kimse kabul etmez diyorsunuz.
SÖYLEDİKLERİNİZDE CİDDİ VE AĞZINIZDAN ÇIKAN LAFIN ,
ESİRİ OLACAK ;
MERTLİKDE Bİ KALEKTERSENİZ ,
Ben size Dr. Alp projesinden hisse bulayım.
Sizde , tükürdüğünü yalamayacak yapıda biriyseniz ,
Giriş döneminde ,
Ödenen meblağın , döviz bazında ;
2 KATINI ÖDEYEREK
ALIN .
HODRİ MEYDAN .
( gereksiz yere , bu formda bazılarını mesnetsiz övmeye gerek yok )

• #1,276
Soley,

yaptığı projelerin hepsini biliyorum. Rakamların hepsini not etmiştim bir yerlerde. Bilmeden yazıp, sırf övmek için uydurduğumu mu sanıyorsun?

Polatlı 7 bin Euro idi (proje karşılığı 1+1 daire gelecek), 10 bin Euro ise 2+1 hissesi.
Kemikler 20 bin Euro (500 m2 arsa !)
Valeron Adabükü 52 bin Euro (Bodrum'un dibinde 500 m2 arsa, denize sadece 100 metre mesafede 120 m2 villa hissesi !)
İstanbul Kuyumcular Çarşısı tam hisse 60 bin Euro civarıydı galiba (bitince ayda 3 bin Euro kira getirir)
vesaire.

Dodurga'da 4+1 hissesi, direk Alacaatlı bitişiği, altyapı beklemeden inşaatı başlayacak parsel, 18-19 bin Euro civarıydı.

Benim amacım Alper kardeşime methiye dizmek değildi, ama hakediyor. Dodurga konusunda benim için, ve sanırım başka bir sürü insan için de şans olmuştur. Ben çuvalla parayı başka tarafa gömerken gözümü açtı, bu tarafta daha inşaat ruhsat sürecine bile girmeden Euro bazında param 5-6 katına çıktı.

Yukarıda da yazdım, inşaat ruhsatı, müteahhit ve benzeri sebeplerle gecikme yaşanan projeler olduğunu. Ama iddia ediyorum o hisse sahipleri döviz bazında da yatırımı en az 3 e katlamış durumdadır.

Bulacağını söylediğin hisseleri bul, bana özel mesaj şeklinde gönder.

• #1,277
Rkk , boş yapma .
Sen dr. Alp projelerinden , herhangi birini ,
Zamanında alış fiatının , döviz bazında 2 katını ödeyerek alacakmısın , yoksa KURU SIKI MI ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar