Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 89 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,762
35 lik bulvar için şu şartlarda çok uygun fiyat. Tam fırsat alımı olmuş aslında. Aynı şekilde 3 ay önce bizim ticari parselde daha yüksek fiyattan satış yapılmış. Zaten fiyat uygun gelmese şufa hakkını kullanmaya kalkışan olmazdı.

Tabii bir parselde ortak sayısı çoksa şufa riski de artıyor. Biri olmazsa diğeri şufa hakkını kullanmaya kalkıyor.

Özellikle işlerin yoluna girdiği şu süreçte hemen her alıcı şufa riskiyle karşı karşıyadır.
35 lik bulvarda 15 binden asagi bulmak mumkun degil bence tabi ortak sayisi 50 yi gecmese

• #1,764
Arkadaşlar 50 lik bulvar emlakcilar 20 ye bulamıyor. Alıcısı var satan varsa bölgedeki emlakçılar hemen müşteri buluyor.

• #1,765
Alt yapı aynı yıl içerisinde olmaz.en erken bu yıl yatırım proğramına alınırsa ancak gelecek yıl yapılabilir.çünkü bütceye konulmayan bir kalem için harcama yapılamaz
Programa alinip alinmadigi, altyapi yatirim miktari gibi bilgiler nereden takip edilebilir?

• #1,766
Gökdemir inşaat Nisan ayında başlıyacak bir projesi var Dodurga köyünün yanında 1+1 4 milyondan başlıyor daha toprak hali, bir projeside Eylül de başlıcakmis Nisan da alınmaya baslicak diyorlar ruhsatlar, 50 Lik bulvar o zaman siz düşünün fiyatlari 15 16 milyon eder gibi

• #1,767
Sayın mmc 50 lik bulvarda sarı sitede 19,20 bine metresi güzel yerler var imkan olsa alınabilir şuanda kısa vadede güzel kazanç sağlar alıcısı varsa gözüme çarpan bi kaç ilan var ve özellikle 50 lik bulvarsa şuan yer toplayan insanlar olduğu kanaatindeyim

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,768
Gökdemir inşaat Nisan ayında başlıyacak bir projesi var Dodurga köyünün yanında 1+1 4 milyondan başlıyor daha toprak hali, bir projeside Eylül de başlıcakmis Nisan da alınmaya baslicak diyorlar ruhsatlar, 50 Lik bulvar o zaman siz düşünün fiyatlari 15 16 milyon eder gibi
Ruhsata ne zaman basvurmus da Nisan da alacakmis acaba

• #1,771
Sayın mmc 50 lik bulvarda sarı sitede 19,20 bine metresi güzel yerler var imkan olsa alınabilir şuanda kısa vadede güzel kazanç sağlar alıcısı varsa gözüme çarpan bi kaç ilan var ve özellikle 50 lik bulvarsa şuan yer toplayan insanlar olduğu kanaatindeyim
Sarı sitedeki ilanların cohu gel gel ilanı 50 lilik bilvar diye giriyor alıcı oldugunda köy içi beye cevresini gorteriyor. 50 lik bulvar bölgenin en kıymetli yeri hem emsal 2 hemde ana hat. Biraz sabır sonra Allah'ın ozniyle yeri olan inşallah rahat edecektir. Ben tüm birikimimle çok saygın bir emlak ofisinin tavsiyesiyle girdim. Şu an bile 15-20 kat kazancliyim. Ama benim hedefim finali görmek. O zaman beklentim 15 milyon ederinde dairelere kavuşmak. Ki bölge ye baktığımızda bu rakam hayali değil.

• #1,772
Arkadaşlar benim parselde hissedar sayısı 28 idi iki ay önce. Dün baktım 16 ya düşmüş. Noterden şuf'a bildirimi falan gelmedi. Sekiz yıldır hiç değişmeyen hissedar son iki ayda erimiş. Bizim için olumsuz olmaz inşallah.

• #1,775
444 81 91 Gökdemir grup bilgi alabilirsin Dodurga proje ile demekki önceden söz aldılar
Bu proje yeni plan içerisindeki proje mi acaba?. Gökdemir grubun dodurga'nın girişinde fakat bizimbaskıdaki planın dışında bir projesi vardı yaklaşık 1 yıl önce. Eğer proje bizim askıdaki planın içerisinde ise çok iyi bir gelişme. Zira bile bildiğim kadar Gökdemir grup belediyeyle iyi ilişkisi olan bir grup.

• #1,776
Bu proje yeni plan içerisindeki proje mi acaba?. Gökdemir grubun dodurga'nın girişinde fakat bizimbaskıdaki planın dışında bir projesi vardı yaklaşık 1 yıl önce. Eğer proje bizim askıdaki planın içerisinde ise çok iyi bir gelişme. Zira bile bildiğim kadar Gökdemir grup belediyeyle iyi ilişkisi olan bir grup.
Iddia ettiklerine gore evet. Ekteki parsel.
Gökdemir Grup’un En Yeni Projesi, Gökdemir Ladin Projemiz Ankara İli Çankaya İlçesi Dodurga Mahallesi 29793 Ada, 1 Parsel Üzerinde İnşa Edilecek Olup, Ankara Çevre Yolu Çıkış Noktasının Hemen Yanı Başında Yer Almaktadır.
Ama diyorlar ki
*1+1, 2+1 Lüks Daireler
Bunu nasil yapacaklar? Burada maksimum daire sayisi = insaat alani/150 idi. Buraya sadece 1+1 2+1 daire yapmak yasak. Bunlar yasal olmayan is mi yapiyorlar, hayal mi satiyorlar, dolandiricilar mi orasini anlayamadim.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Çayyolu-2 bölgesi Türkkonut bulvarı üzerinde yer almaktadır. Çankaya, Dodurga 44 ada, 5 parselde
Ayrica bir yil once basladiklari projede insaata bile baslamamislar sanirim. Basladiklarini gosteren birsey bulamadim.

1742116853747.png

Son düzenleme:
  • #1,777
Ahmet oraya nasıl şuan başlayabilirler zaten hepimiz neyi bekliyoruz yıllardır şu plan askıdan insin diye bekliyoruz orası zaten yapabilse bizlerinde sıkıntı kalmaz dairelerimiz bitmişti , arsa sahibi mütahitle anlaştı demek ki aralarında protokol yaptı işlemler bitince ruhsata başvuru yapıp işlemlere başlıcak firma 1+1 2+1 olayı ise askıdaki plandaki öncen projeyi tanıtmıştır ama şuan ona göre bir yol haritası çizerler

• #1,780
İyide burası bizim bölge değil ki eski imar türkkonut bölgesi diğer sizin uydudan attığınız yer bizim yeni parsel bizim konuştuğumuz konu burası farklı arsa yeni aldığı arsanın başlama tarihi çankaya zaten ruhsatta çok vasat ve yavaş ve mütahitle arsa sahibi arasında onu biz bilemeyiz ama şuan daha hiçbişi yapamaz ruhsat başvurusu yok

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar