Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 104 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,061
Sari siteye göre bir tik fazla gibi duruyor. Ayrica 100m² 1 daire etmiyor ama yatirim yatirimdir. şufa hakkini kullanmak isteyen çikabilir illaki. Fiyat şişik olsa bile getirisini göz önunde tutunca alinabilir.
Vallahi bilmiyorum son acılar'a baktığımda web tapudan 30 metre alan bile var ne yapacaksa o kadar arsayı. Köyden tanıdığım birisi var ona soyisimlerinden sordum akrabalar arası alışveriş dedi bana. Bir iki gün sonra 30 metrenin de şufa bildirimi gelir kapıya🙂

• #2,062
Uygun fiyatlı ilanların gel gel yapmak için yayınlandığına ben de inanıyorum.

Benim 1,2 emsal ticari parselde daha revizyon askıya çıkmadan Aralık ayında 15 binden satış olmuş. Revizyon sonrası hala 10 bin liradan 1,75 emsal konut parselinden satış yapanı arkadan bağlanan gömlekle defileye çıkarırlar sanırım :D:D

• Beğen
Tepkiler: Metin ve Makita
  • #2,063
sarı sitede 50'lik bulvarda 2 emsal konut + ticari 30 binin çok altında, mesala 18 bin-20 bin aralığında satılıklar var. inşaallah dediğiniz gibi 30 bini aşmıştır diye umut ediyorum bende. ama ilanlara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. acaba gerçek durum ne ?
piyasanın nabzını elinde tutan birileri cevaplarsa çok memnun olurum bende.
Emlakcıların ilanlarının çoğu gerçekçi değildir.müşteri olup iş ciddiye bindiği zaman orasını satmaktan vazgeçtiler,size başka yer satalım o da önceki fiyatın üç katı yani kendi akıllarınca müşteri çekmek politikası uyguluyorlar
Vallahi bilmiyorum son acılar'a baktığımda web tapudan 30 metre alan bile var ne yapacaksa o kadar arsayı. Köyden tanıdığım birisi var ona soyisimlerinden sordum akrabalar arası alışveriş dedi bana. Bir iki gün sonra 30 metrenin de şufa bildirimi gelir kapıya🙂
30 MT gibi hisseler genellikle miras intikalidir.çoğu yerlerde vardır

• #2,064
Vallahi bilmiyorum son acılar'a baktığımda web tapudan 30 metre alan bile var ne yapacaksa o kadar arsayı. Köyden tanıdığım birisi var ona soyisimlerinden sordum akrabalar arası alışveriş dedi bana. Bir iki gün sonra 30 metrenin de bildirimi gelir kapıya🙂
çogu parselde şufa vs derken isler 1 2 sene sarkar. Kendi parselimde de baska bir durumdan dolayi 1.5 2 sene beklemem lazim gibi. O zamana kadar altyapida ilerler. Yani her türlü 2 sene bekleyecegiz.

Son düzenleme:
  • #2,065
çogu parsele şufa vs derken isler 1 2 sene sarkar. Kendi parselimde de baska bir durumdan dolayi 1.5 2 sene beklemem lazim gibi. O zamana kadar altyapida ilerler. Yani her türlü 2 sene bekleyecegiz.
Şufada sarkacak bir durum yok. Bana 3-4 tane şufa bildirimi geldi noterden. Zaten orada belli bir zaman diliminde şufa hakkını kullanmak isteyen zikredilen fiyatı ve noter masraflarını karşılaması karşılığında şufa hakkını kullanır diyor. Mahkemeye gideceğini zannetmiyorum .gitse bile ilk celse de mesela hallolur.

• #2,066
Şufada sarkacak bir durum yok. Bana 3-4 tane şufa bildirimi geldi noterden. Zaten orada belli bir zaman diliminde şufa hakkını kullanmak isteyen zikredilen fiyatı ve noter masraflarını karşılaması karşılığında şufa hakkını kullanır diyor. Mahkemeye gideceğini zannetmiyorum .gitse bile ilk celse de mesela hallolur.
Ha bu arada ben, parselde satılan 30 metrenin şufa bildirimi geldiğinde hakkımı kullanmayı düşünüyorum. Eğer veraset sistemi ile kalmadıysa.

• #2,067
Ha bu arada ben, parselde satılan 30 metrenin şufa bildirimi geldiğinde hakkımı kullanmayı düşünüyorum. Eğer veraset sistemi ile kalmadıysa.
Bizim parselde de geçen sene satis olmus ama bize noterden bir sey gelmedi. m² çok buyuk oldugundan nefesimiz yetmiyor ama yasal süremiz bitene kadar bir çözüm üretebilirsek sansimizi deneriz.

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #2,068
Zaten o yüzden az hisseli sorunsuz yerleri 30 -40 bin bandında istiyorlar M2 si 50 Lik bulvarda , sorunlu ve hissesi fazla yerler 15 20 bin arasinda

• #2,069
Elbetdeki hissenin az olması makbuldur.fakat Çok hisse az hisse olması emlakcıların uydurmasıdır.fiyat farkı olur ama o kadarda uçurum yaratmaz .sebebi ise inşaat seviyesine geldiği zaman bakarsın 4 hisseli yer anlaşamıyor fakat 40 hisseli yeri mütahit anlaştırararak dip köşe bularak çözmüştür.

• #2,070
Daha önce burada yazılan nprime firmasını aradım dodurgada topraktan satış yapıyorlar görüştüğüm kişi 38 ruhsatın belediyede beklediğini…. haziranda alt yapı ihalesi yapılacağını ve ağustos gibi inşaatlarının başlayacağını söyledi…. İtirazlarla ilgili problemin kalmadığınıda söylediler

• #2,071
Daha önce burada yazılan nprime firmasını aradım dodurgada topraktan satış yapıyorlar görüştüğüm kişi 38 ruhsatın belediyede beklediğini…. haziranda alt yapı ihalesi yapılacağını ve ağustos gibi inşaatlarının başlayacağını söyledi…. İtirazlarla ilgili problemin kalmadığınıda söylediler

• #2,072
Mübarek yağıyor güzel haberler. İnşallah yaza doğru da icraat başlar...

• Beğen
Tepkiler: RKK
  • #2,074
Noter veya tapu vermiyor adres bilgilerini. Forumda yazanlar olmustu
Bana gelen şufa bildirimi yazısında Bizim parseldeki tüm hissedarlara aynı mektup gitmiş ve hepsinin adresi var zaten. Yazı noterden geldiğine göre adresi de noter bulmuştur. Şufa bildirimi sadece bize gelmemiştir Büyük ihtimalle bu forumda olan birçok kişiye gelmiştir kendi parsellerinde alış satış olduysa. Hatta benim bu aralarda yazılar peş peşe geldiği için postacı adresinizde bulamayıp bazılarını farklı günlerde muhtarlığa bırakmış.

• #2,075
nprime firmasi dediginiz instagramda nprimeestate hesabi. Emlakci yani. Emlakcinin lafina inanarak is yapanlara bol sans dilerim

• #2,077
Forumda ararsaniz gorebilirsiniz.
Yahu arkadaş sen arıza mısın? Bana mektup geldi tüm hissedarların adresi var diyorum. hâla riw riw yapıyorsun. Sana cevap vermek zorunda mıyız? Kendi adıma söylüyorum bana bir daha abuk sabuk soru sorma vaktimi çalma. Sana daha da cevap yazmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #2,078
Yahu arkadaş sen arıza mısın? Bana mektup geldi tüm hissedarların adresi var diyorum. hâla riw riw yapıyorsun. Sana cevap vermek zorunda mıyız? Kendi adıma söylüyorum bana bir daha abuk sabuk soru sorma vaktimi çalma. Sana daha da cevap yazmayacağım.
Okumayi bilmeyen ozurlu kardesim. Tapu ve noterin bir parseldeki hissedarlarin adreslerini vermedigini baska yazarlarin forumda yazdigini belirttim. Inanmiyorsan kendin arat bak. Ok? Zirvalamalarini da kendine sakla

Konu görüntüleyen kullanıcılar