Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 145 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,882
Dodurga'da gerçekten arsası, hissesi olan arkadaşlar!

İçiniz rahat olsun.

Dodurga'nın emsali 1,75 ve 2 emsal olarak kesinleşmiştir. Çevre yolu içinde olması sebebiyle de her taraftan daha fazla avantajlıdır ve yapılaşma açısından da çok hızlı bir gelişim gösterecektir. Ankara'nın en değerli bölgesinde olduğu için de fiyatlar buna paralel ilerleyecek ve yatırımınız benzersiz şekilde kazanca dönüşecektir.

Mahkeme kararının sonunda ortaya çıkan bir belirsizlik ve diğer tüm pürüzler Çankaya'nın yazısının revizyona işlenmesi ile çözülmüştür. Görüldüğü gibi 150 m2 sınırlaması nedeniyle (ki böyle olacağı baştan belliydi) sıkıntılı olan kooperatifler dışında plana itiraz eden de olmamıştır, zaten itiraz edilecek bir şey de kalmamıştır.

Arka planda son bir hamle ile birşeyler deneyenler olsa da önümüzdeki ay plan nihayete erecektir.

Bu yıl sonuna kadar da arsa fiyatları mevcut piyasa rakamlarını ikiye katlayacaktır.

Mansur Yavaş'ın haklı olarak eleştirdiği konular vardır. Çok sayıda nüfus için imar yapılmış olması veya altyapı yetersizliği gibi. Bunlar eski rantçı dönemin yarattığı sorunlardır. Dağa taşa çıkardıkları imar, o bölgelere daha çivi çakılmamış olmasından dolayı sadece vatandaşa atılmış bir kazık durumundadır ve o bölgeler önümüzdeki 10-15 sene içerisinde de atıl kalacaktır. Dodurga belli bir seviyeye gelmeden çevreyolu dışındaki bölgelere rağbet olmayacak, inşaat firmaları da girmeyecektir.

Altyapı konusunda da Mansur Yavaş haklıdır, nitekim 0,30 emsal olarak imar çıkarılmış ve altyapısı da buna göre hesaplanıp yapılmış olan yerler vardır. Sonrasında rant için emsal 0,90 a çıkarılıp 3 misline yükseltilmiş, ancak altyapı kesinlikle 3 katı nüfusa göre olmadığı için de sıkıntılar yaşanacağı aşikardır.

Dodurga'da bu sorunların hiçbiri bizim karşımıza çıkmayacaktır. Altyapı mevcut emsale göre yapılacak, çok cazip bir bölge olması sebebiyle de yapılaşma için beklemeyecektir.

Dediğim gibi içiniz rahat olsun.

• #2,883
Dodurga imarı bitmek zorundadır.Merak ediyorum Ankara çevre yolu içerisinde olupta dodurgadan başka imarı olmayan yer varmıdır.

• Beğen
Tepkiler: mmc
  • #2,884
Öncelikle hayırlı akşamlar ;
Her ne kadar süreç uzasa da sürecin uzaması işine gelen,dodurgadan arsa,hisse alamamış,ya da daha önce ucuz fiyattan çok ucuza yer satmış,küçücük aklllarıya şart kurnazlığı yapmaya çalışan bu foruma polemik yaratmak dışında başka bir işe yaramayan avel,ahlaktan yoksun gereksiz insanların bu forumdan çıkarılmasını talep ediyorum.
Bu forumda tartışmalar epeyce oldu.
Örnek vermek gerekirse Rkk beyle de tartışmaya girenler çok oldu.
Ama Rkk beyle ahlak konusunda hiçbir sorun yaşamadı kimse.
Fikriniz olur savunursunuz haklı/haksız çıkarsınız ama haklı/haksız olmak önemli değil.
Rkk bey haklı çıktı ama Rkk beyle polemiğe girenler,Rkk beyle Dodurgaının değerini savundular hep.
Birçok arsa sahibi insanlar umutsuzluğa da kapılmıştır elbet.Rkk bey Osman bey gibi insanları doğruya yönlendirdi,umut verdi.
Yukarıda bahsettiğim vasıfsız kişiler Osman bey fiyatlar metresi 50-60 bine çıkacak dediğinde dalga geçtiler.
Bugün gelinen son noktada tek tapu yerlerin metre fiyatları bu fiyatların çok üzerine çıktı.
Dodurgada yapılaşma başlamadı ama fiyatlar 1.5-2 sene önceye göre dolar bazında ikiye katladı.

Önümüzdeki ay %90 iş bitmiş olacak.O %10 luk kısım Çankaya belediyesinin itirazı kabul edilme olasılığı.
Eğer kabul edilirse 5-6 ay daha uzar süreç.

Ama bu süreçte de fiyatlar artmaya devam edecek.
Dodurganın önünü artık ne Mansur kesebilir ne Çankaya belediyesi ne de mahkemeler

Kooperatifler,mütahitler,yatırımcılar bunu bildikleri için her gün Dodurgadan yer sordurtuyorlar,bulamıyorlar.

Artık kimse de salak değil tünelin ucundaki ışık gözüktü.Kimse malını değerinin altından kaptırmaz.

Kat karşılığı konusuna gelecek olursak şu ana kadar emlakçılar vasatasıyla 2 firmayla doğrudan görüşme yaptım. %45+20 milyon tl teklif etti biri diğeri ise sadece %50 teklif etti.

İlk posta inşaatlar başladıktan sonra çok rahat %50 + 30 milyonların konuşulacağından eminim.

Mütahitlere ekonomik durumundan düşük oranda yer kaptıranların şu an çok mutsuz olduğunu biliyorum.

Hayırlısına az kaldı Allah’ın izniyle

• #2,885
Emlakci simsar tayfanın gazına gelmeyin forumdaslar. Onunuzu gormeden paranızı riske etmeyin. Sahsi kanatim böyle. Onlar sizi değil, sizin paranizdan para kazanmayi hedefler. Hiç bir şeyin ucup kaçtığı yok. Yüzlerce
donum tarla olduğu yerde duruyor. Simsar tayfanın en büyük özelliği; soyle uçtu böyle kaçtı, daha da uçacak daha da kaçacak diyerek size gaz vermek. İki sandalye bir masa ile iş yapan tayfayı sizler zaten biliyorsunuz. Bire bir bu tayfanın tiynetini yazdığım için, nasil kudurduklarini görüyorsunuz. Öyle olmasalar üstlerine alınmazlar. Yazdıklarıyla, nasıl bir sosyal ekonomik topluluktan geldiklerini ve eğitim durumlarını ortaya koyuyorlar.

• #2,886
Eski wow forumda Konya Selçuk hukuk mezunu olduğunu iddia eden birisi vardı. Devamlı Dodurga'yı kötülerdi.

Dodurga'da yerin yok demiştim. Ispatlamak için tapu resmi koymuştu. Hisse payı bölümünü kapatmayı unutmuştu. Bir baktık, Dodurga'da arsası 18 m2 çıktı.

Büyük ihtimal bölge yerlisiydi, ancak arazileri Şehitali tarafında kalmış, o sebeple de Dodurga düşmanıydı.

• Beğen
Tepkiler: mmc ve Ümit
  • #2,887
Öncelikle hayırlı akşamlar ;
Her ne kadar süreç uzasa da sürecin uzaması işine gelen,dodurgadan arsa,hisse alamamış,ya da daha önce ucuz fiyattan çok ucuza yer satmış,küçücük aklllarıya şart kurnazlığı yapmaya çalışan bu foruma polemik yaratmak dışında başka bir işe yaramayan avel,ahlaktan yoksun gereksiz insanların bu forumdan çıkarılmasını talep ediyorum.
Bu forumda tartışmalar epeyce oldu.
Örnek vermek gerekirse Rkk beyle de tartışmaya girenler çok oldu.
Ama Rkk beyle ahlak konusunda hiçbir sorun yaşamadı kimse.
Fikriniz olur savunursunuz haklı/haksız çıkarsınız ama haklı/haksız olmak önemli değil.
Rkk bey haklı çıktı ama Rkk beyle polemiğe girenler,Rkk beyle Dodurgaının değerini savundular hep.
Birçok arsa sahibi insanlar umutsuzluğa da kapılmıştır elbet.Rkk bey Osman bey gibi insanları doğruya yönlendirdi,umut verdi.
Yukarıda bahsettiğim vasıfsız kişiler Osman bey fiyatlar metresi 50-60 bine çıkacak dediğinde dalga geçtiler.
Bugün gelinen son noktada tek tapu yerlerin metre fiyatları bu fiyatların çok üzerine çıktı.
Dodurgada yapılaşma başlamadı ama fiyatlar 1.5-2 sene önceye göre dolar bazında ikiye katladı.

Önümüzdeki ay %90 iş bitmiş olacak.O %10 luk kısım Çankaya belediyesinin itirazı kabul edilme olasılığı.
Eğer kabul edilirse 5-6 ay daha uzar süreç.

Ama bu süreçte de fiyatlar artmaya devam edecek.
Dodurganın önünü artık ne Mansur kesebilir ne Çankaya belediyesi ne de mahkemeler

Kooperatifler,mütahitler,yatırımcılar bunu bildikleri için her gün Dodurgadan yer sordurtuyorlar,bulamıyorlar.

Artık kimse de salak değil tünelin ucundaki ışık gözüktü.Kimse malını değerinin altından kaptırmaz.

Kat karşılığı konusuna gelecek olursak şu ana kadar emlakçılar vasatasıyla 2 firmayla doğrudan görüşme yaptım. %45+20 milyon tl teklif etti biri diğeri ise sadece %50 teklif etti.

İlk posta inşaatlar başladıktan sonra çok rahat %50 + 30 milyonların konuşulacağından eminim.

Mütahitlere ekonomik durumundan düşük oranda yer kaptıranların şu an çok mutsuz olduğunu biliyorum.

Hayırlısına az kaldı Allah’ın izniyle
Bahsettiğiniz tek tapu arazisini olanlar için mi %50 +30 milyon tl hissesi olanlar için nasıl oluyor % lik

• #2,888
Benim arsam kardeşlerimle beraber 3 hisse hiçbirimiz satmadık %50+30 milyonluk teklif gelirse eşit olarak bölüşülecek

• Beğen
Tepkiler: mmc
  • #2,889
Eski wow forumda Konya Selçuk hukuk mezunu olduğunu iddia eden birisi vardı. Devamlı Dodurga'yı kötülerdi.

Dodurga'da yerin yok demiştim. Ispatlamak için tapu resmi koymuştu. Hisse payı bölümünü kapatmayı unutmuştu. Bir baktık, Dodurga'da arsası 18 m2 çıktı.

Büyük ihtimal bölge yerlisiydi, ancak arazileri Şehitali tarafında kalmış, o sebeple de Dodurga düşmanıydı.
Kesin öyle bir şey var Rkk bey.Geçmişte çok ucuza yer satıp kafayı bozdu ya da sizin dediğiniz gibi 18m2 yere sahip.Yarası olan gocunur lafının örnek hali.Dodurga değerleniyor diye ödü kopuyor.Hiçbir fikri yok.Bence bu şahsın 18 m2 yeri bile yoktur.

• Beğen
Tepkiler: RKK
  • #2,890
Dodurga imar sürecinin bitmesiyle değerlenecek. Bu değerlenme ne kadar olur, ne kadar zamanda gerçekleşir kestirmek güç. 1 ayda fiyatlar %50’de artabilir, 1 yılda %100’de.

Bugün doları 40 sayarsak, metresi 15000tl olan bir yer 375$ ediyor. Bakalım dolar bazında da değerlenecek mi ilerde hep beraber göreceğiz.

• #2,891
Ankara'da şu anda en iyi arsa yatırımı dodurgadır.Dodurgayı kim kötülüyorsa mutlaka bir yarası vardır.ya dodurgada arsasını satmıştır pişmandır veya Dodurga yerine başka yerden almıştır getirisi düşüktür yine pişmandır.

• Beğen
Tepkiler: laylaylom ve Ümit
  • #2,892
Dodurga imar sürecinin bitmesiyle değerlenecek. Bu değerlenme ne kadar olur, ne kadar zamanda gerçekleşir kestirmek güç. 1 ayda fiyatlar %50’de artabilir, 1 yılda %100’de.

Bugün doları 40 sayarsak, metresi 15000tl olan bir yer 375$ ediyor. Bakalım dolar bazında da değerlenecek mi ilerde hep beraber göreceğiz.

Döviz kurunda değişimi bilemem ama yıl sonuna kadar TL bazında minimum %100 ve daha fazlası olacaktır.

Şu an 375 dolar dediğiniz rakam yıl sonunda en azından 650-700 bandını rahat bulur. Hatta beklentim en ucuz parselin bile 800 doları göreceğidir.

• #2,894
Emlakci simsar tayfanın gazına gelmeyin forumdaslar. Onunuzu gormeden paranızı riske etmeyin. Sahsi kanatim böyle. Onlar sizi değil, sizin paranizdan para kazanmayi hedefler. Hiç bir şeyin ucup kaçtığı yok. Yüzlerce
donum tarla olduğu yerde duruyor. Simsar tayfanın en büyük özelliği; soyle uçtu böyle kaçtı, daha da uçacak daha da kaçacak diyerek size gaz vermek. İki sandalye bir masa ile iş yapan tayfayı sizler zaten biliyorsunuz. Bire bir bu tayfanın tiynetini yazdığım için, nasil kudurduklarini görüyorsunuz. Öyle olmasalar üstlerine alınmazlar. Yazdıklarıyla, nasıl bir sosyal ekonomik topluluktan geldiklerini ve eğitim durumlarını ortaya koyuyorlar.
Mrb sürekli dodurgadan vazgeçin diyorsun. Daha öncede yazdım cevap vermedin. Yerin varsa buradan veya özelden bana Yaz alıyorum. Böylece sende çok umutsuz olduğunu dodurgada kurtulmuş olursun. Ciddi aliciyim.
(Plancı yeri veya cer çöp pars l değilse) Yerin yoksa da rica ediyorum bu forumdan çık. Emlakçılar bizi kandirsin dodurgadan yer versinler biz. Çünkü s n hepimizi uyandiriyorsun kimse bizi kandiramiyor.

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve SOLEY
  • #2,895
Mrb sürekli dodurgadan vazgeçin diyorsun. Daha öncede yazdım cevap vermedin. Yerin varsa buradan veya özelden bana Yaz alıyorum. Böylece sende çok umutsuz olduğunu dodurgada kurtulmuş olursun. Ciddi aliciyim.
(Plancı yeri veya cer çöp pars l değilse) Yerin yoksa da rica ediyorum bu forumdan çık. Emlakçılar bizi kandirsin dodurgadan yer versinler biz. Çünkü s n hepimizi uyandiriyorsun kimse bizi kandiramiyor.
Dm ye bak.

• #2,899
Merhaba 29997 ada 4 parsel metrekaresi 9000Tl ilan var neden ucuz otobana yakın çukurda yada çok hissedarlımı acaba alınırmı ?itakas teklifi götürdümncekde TED Koleji altında gölsite de en ön sırada natamam villa dodurga ile takas etmek istiyorum belki ilgilenen olur

Konu görüntüleyen kullanıcılar