Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 151 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #3,005
Temmuz ayı itibariyle olumlu yönde nihayete ereceği yönünde sağlam olduğunu düşündüğüm bir kaynaktan bilgi geldi ama prensip olarak imzalı evrakı görmeden yada tebliğ yazısını görmeden pek beklentiye girmiyorum.

ABB'nin ve Çankaya Belediyesinin daha fazla yokuşa süremeyeceği, tüm itirazların sonuçlandığı bahanelerinin kalmadığını söylüyorlar,

Ekli SS'de yazdığım gibi dilekçeyi vererek konuyu resmileştirme peşindeyim, önümüzdeki gündem görüşmeleri sonrası harekete geçerim.

herkes için beklentilerin karşılandığı bir Temmuz ayı olur umarım.

ddrga.JPG

• Beğen
Tepkiler: musa ve YILDIZ
  • #3,006
Karşıma sürekli 1+1 ve 2+1 projeler çıkıyor. En son Gökdemir İnşaatın projesi çıktı incekte 1800 adet 1+1 ve 2+1 daire yapacakmış. Neredeyse bütün projeler bu şekilde. Nereye doğru gidiyor bu iş anlamak mümkün değil.

• #3,007
Artık eskisi gibi büyük konut alamıyor herkes bütçesi sebebiyle. Firmalarda küçük metrekareli projelere kaydı haklı olarak.

• #3,009
Son yayınlanan İmar Komisyonu Raporu (No: 119 ve 120) ile birlikte Dodurga’daki plan notları üzerindeki belirsizlikler netleşmiş görünüyor.

Ekli dosyalar

• Rapor No 119.pdf
    100.4 KB · Görüntüleme: 105
  • Rapor No 120.pdf
    95.9 KB · Görüntüleme: 69
  • #3,010
Artık rahatlıkla , HEPİMİZE hayırlı olsun diyebiliriz ; herhalde .

• Beğen
Tepkiler: musa
  • #3,012
bundan sonra işler nasıl ilerler işler bir engel kalmadı değil mi ruhsat süresi dışında

• #3,013
Işte budur. Hepimize hayırlı olsun.

Planın uygulanması önünde hiç bir engel kalmamış olacak.

Artık inşaat firmaları için de her şey netleşmiş oldu.

Ruhsat başvuruları yapıldıkça belediye de altyapı için çalışmaları başlatır.

• Beğen
Tepkiler: musa ve YILDIZ
  • #3,015
Sanmam yarın kesinleşsin. 5-10 madde onaylayıp bırakırlar. Yarından sonraki günlerin birine denk gelir artık hangi gün olur bilemem

• Beğen
Tepkiler: YILDIZ
  • #3,017
Yalnız ufak bir dipnot düşeyim;

Çankaya belediyesindeki itirazların tamamına red verilmiş, büyükşehirdeki itirazlarında plan notlarına olanlara red verilmiş. Red verilmeyen hangi itirazlar var onu bilmiyorum fakat süreci etkileyecek şeyler olmadığını söyleyebilirim (tahminen). Çünkü asıl önemli olan plan ve notlarıydı o da komisyondan geçmiş. Ruhsat alımlarını etkileyecek bir durumun oluşacağını düşünmüyorum.

Rapor meclisten geçtikten sonra çankaya belediyesinden bilgi alınabilir haftaya.

• #3,018
Parsel bazında daha sonra kim ne yapıyorsa yapsın kim nereye itiraz ediyor dava açıyorsa açsın. 3-5 çakalın yüzünden ömürden ömür gitti. Tam 10 senem burayı beklemeyle geçti artık yeter

• Beğen
Tepkiler: RKK
  • #3,019
Parsel bazında daha sonra kim ne yapıyorsa yapsın kim nereye itiraz ediyor dava açıyorsa açsın. 3-5 çakalın yüzünden ömürden ömür gitti. Tam 10 senem burayı beklemeyle geçti artık yeter
Benim dün itibariyle tam 15 Senem doldu. Çok yıllar pişman oldum, keşke almasaydım dedim. Ama umuyorum çok değil bir sene sonra ben dshil hepimiz iyi ki almışız diyeceğiz inşallah.

• Beğen
Tepkiler: RKK ve YILDIZ

Konu görüntüleyen kullanıcılar