Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

İETT'nin BMC Procity TR (18M) alacaklarını düşünüyorum. Alternatif olarak da Otokar veya Mercedes havuzlarındadır diye düşünüyorum.
Ben de BMC alınacağını tahmin ediyorum. Otokar veya Bmc alınırsa 6000'li kapı numaraları görülebilir. Veya;

B5501-....
O4501-....

şeklinde numaralandırılabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Bmc alirlar ise iyi olur ama youtubeden yolculuğunu açiyorum körüklü modelini nasil diye hep o yukarıdaki yolcu el tutunma yerini sabitlemedikleri için temsa daki gibi hep giderken o etki ile hareket ediyorlar ve hep ses çıkıyor küçük birşey ama videoda o ses beni izlerken rahatsiz etti.Söyleyeyim dedim.Bmc bunu düzeltse iyi olur

• Beğen
otokar veya mercedes iyidir ha tabi keşke man city olsa böyle sarı siyah renkli çok iyi olurdu ama iett sarı beyaz kullanır yine büyük ihtimal.

İETT tarafından, 2017 ve sonrasında test edilen körüklü araçlar :

-MAN lion’s city G (2020)
-Otokar Kent K TA 001 (2017)
-Mercedes Benz Conecto yeni kasa (2018)

Son düzenleme:
Genelde ihaleler en düşük teklifi veren firmalara gidiyor, akia körüklü olmadığı için otokar, ısuzu derim ben. MAN,MB de gelebilir fakat solo otobüs ihalesinde yoklardı.

• Beğen
2020 yılında MAN lion's city G hem İstanbul metrobüs hattında hem de Ankara Esenboğa da dönemin İETT genel müdürü tarafından test edilmiş.

• Beğen
Metrobüste test edilen Man Lions City ile Conecto 18 metre. 18.75 değil.
Bu arada MAN 18.75 mis sanırım.
Link vermek yasak olduğu için mecburen ekran görüntüsü aldım.

IMG_2761.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Semih19-1
Bu metrobüs hattında test edilen model. Ankara da test edilen model sanırım 18.75 metre.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar