Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

Akia veya otokar almasınlar'da ne alırsalar alsınlar. Gına geldi artık. Hadi mercedes veya man'ı geçtim bmc bile alınsa razıyım ben yeterki akia veya otokar alınmasın 🙄😑
Asıl Akia ve Temsa Olmasında Otokar ile Isuzuyada Razıyım. gına geldi Akia Ve Temsadan. İsterse Akia Ve Temsa 24 Ayar Altından Yapsın Aracı Gene İstemiyoruz

ego ihalesini bmc kazanırsa iett ihalesini de otokar kazanr. ve bu otokarlar anadolu yakasına verilmez, körüklü citarolar da ikitelli garajında kalır. Körüklü otokarların önemli bir kısmı sultangazi garajına gider, küçük bir kısmı da ikitelli garajına gider. Sultangazideki conectoların tamamı ve ikitellideki karsanların bir kısmı da anadolu yakasının yolunu tutar, artık orda hangi garaja verirler bilmem.

Citarolari filodan çıkarıp gelen otobüslerin bir kısmını avrupa bir kısmını anadoluya verebilirler mi?
ego ihalesini bmc kazanırsa iett ihalesini de otokar kazanr. ve bu otokarlar anadolu yakasına verilmez, körüklü citarolar da ikitelli garajında kalır. Körüklü otokarların önemli bir kısmı sultangazi garajına gider, küçük bir kısmı da ikitelli garajına gider. Sultangazideki conectoların tamamı ve ikitellideki karsanların bir kısmı da anadolu yakasının yolunu tutar, artık orda hangi garaja verirler bilmem.

Zaten bunun sinyallerini veriyorlar baksana solo ve körüklü citaroları sağa sola dağıtıyorlar. Ama bana kalırsa citarolar filodan çıkarılmamalı. Anadolu yakası ille de yeni otobüs istiyorsa ben razıyım citaroları avrupaya alalım boşalan citaroların yerine de yeni otobüsleri gönderelim.

Hayırlısı

Sıkıntı olan şey en ucuz en uygun en ekonomik ne ise onu almaları.İett fakir mi?Eshot denen firma bile yeni conecto alıyor.Bazıları bunu anlayamıyor
Kahramanmaraş Bile Çıktı 2025 Model Conecto Aldı.Yeter Artık En Ucuz Diye Akia Gibi Dandik Tenekelere Mahkum Edildiğimiz.Birde Boy Boy Yeni Konforlu Otobüs Diye Teneke Reklamı Yapılmıştı.En Aşağı Mercedes,Otokar,Isuzu Paklar. Akia,Temsa,Bmc Bizden Uzak Olsun Hocam.

Konu görüntüleyen kullanıcılar