Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett 125 Adet Körüklü Otobüs Alıyor

Altından kaplamada yapsalar bmcden otobüs alınmamalı diye düşünüyorum. Otokardan şaşmıcaksın. Yani mercedes veya ısuzu alınmıyorsa hiç olmazsa Otokar alınsın.

Ya şunu hiç mi merak etmiyorsunuz lawo tabelalı otokarla polaris tabelalı otokar nasıl durur diye sırf bunun için bile istemez mi adam otokarı ya.

Şöyle ve ya böyle otokarda hiç olmazsa gerçekten bir albeni ama ben bu albeniyi bmc de göremiyorum. Isuzunun körüklü modelinde biraz görüyorum. Mercedes zaten mercedes, yani yıldıızı yeter.

Muhtemelen bu yeni araçlar metrobüs hattına dahil edilir ve hali hazırda metrobüste çalışan 125 Conecto iç hatlara dağıtılır. O yüzden bu ihalede metrobüs faktörünü de göz ardı etmemek lazım. Otokar ın avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Muhtemelen bu yeni araçlar metrobüs hattına dahil edilir ve hali hazırda metrobüste çalışan 125 Conecto iç hatlara dağıtılır. O yüzden bu ihalede metrobüs faktörünü de göz ardı etmemek lazım. Otokar ın avantajlı olduğunu düşünüyorum.
Ama işte bunu ben kabul eder miyim mesele bu :LOL:

Bir şartla olur capacityleri normal hatlara verirlerse yeni otobüsleri metrobüse soksunlar ama onun haricinde conectolarla kandırmasınlar bizi. Ama capacityleri normal hatlara vermek için mücadele etmeleri gerekir o da ayrı mesele

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Ama işte bunu ben kabul eder miyim mesele bu :LOL:

Bir şartla olur capacityleri normal hatlara verirlerse yeni otobüsleri metrobüse soksunlar ama onun haricinde conectolarla kandırmasınlar bizi. Ama capacityleri normal hatlara vermek için mücadele etmeleri gerekir o da ayrı mesele
Capacity’lere saygım sonsuz ama artık bitik araçlar. Capacity’leri şehir içinde dağıtma işi şu anda şampiyonluk şansı olmayan Beşiktaş ın transfere 50 milyon dolar harcaması gibi gereksiz bir macera olur.

11H, 11ÇB gibi hatlarda körüklü Conecto’ları kullanıyorum. Bence şehir içine çok yakışıyorlar

Capacity’lere saygım sonsuz ama artık bitik araçlar. Capacity’leri şehir içinde dağıtma işi şu anda şampiyonluk şansı olmayan Beşiktaş ın transfere 50 milyon dolar harcaması gibi gereksiz bir macera olur.

11H, 11ÇB gibi hatlarda körüklü Conecto’ları kullanıyorum. Bence şehir içine çok yakışıyorlar
CapaCity ler metrobüs hattından emekli olacak gibi

Son düzenleme:
Harbiden he! Kent LF dizelin yenileneceği söyleniyordu. Hatta fotoğrafı bile paylaşılmıştı. Hâla neyi bekliyor Otokar?
Bu sene içinde Otokar Kent kasasının değişmesi çok yüksek ihtimal. Fotoğraftaki aracın ön kısmında şerit takip kamerası vardı. Firmalar ufak ufak şerit takip kameralı araçlara geçiyorlar, şehir içinde ilk örnekleri ESHOT'a satılan Isuzu Novociti Life modelleri oldu.

Bu sene içinde Otokar Kent kasasının değişmesi çok yüksek ihtimal. Fotoğraftaki aracın ön kısmında şerit takip kamerası vardı. Firmalar ufak ufak şerit takip kameralı araçlara geçiyorlar, şehir içinde ilk örnekleri ESHOT'a satılan Isuzu Novociti Life modelleri oldu.
Sence makyaj yapılmalı mı yoksa böyle iyi mi

Ek olarak Isuzu Citiport'un da bu sene makyajlanma ihtimali var. Hatta Dubai'ye ihracatı gerçekleştirilecek olan körüklü Isuzu Citiport'ların prototip resimleri makyajlı idi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar