Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Filosuna Veda Eden Otobüsler | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Filosuna Veda Eden Otobüsler

Şahsen hakkım hepsine haramdır, bu kadar!

O belediye 1 körüklü alamayacak kadar beceriksizse beni ilgilendirmez.
Ne zaman bi otobüs hibe edilse Aklıma "Yangın Var" Filmi gelir. Diyarbakırın Trabzona Hibe ettiği İtfaiye kamyonu gelir. kardeşlik gelir yardımseverlik gelir birlik beraberlik gelir İstemiyorsanız. Dava açın İBB'ye

Büyükşehir Belediyesini Şikayet edin sitem edin ozaman.

İETT Filosuna yeni bir otobüs, körüklü otobüs alımı olmadan olası hibelerin yanlış olduğunu düşünüyorum. Siparişi verilecek otobüslerin filoya gelmeden, filoya veda etmesi her geçen gün karşı karşıya kılınan ulaşım sorunlarını tetikliyor. Citaroların yerine gelecek otobüsler Otokar veya Mercedes olmalı...
Sürekli hibe ettiklerine göre bildikleri bir şey vardır mutlaka. Yeni yılda otokar , mercedes veya MAN görsek iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Ne zaman bi otobüs hibe edilse Aklıma "Yangın Var" Filmi gelir. Diyarbakırın Trabzona Hibe ettiği İtfaiye kamyonu gelir. kardeşlik gelir yardımseverlik gelir birlik beraberlik gelir İstemiyorsanız. Dava açın İBB'ye

Büyükşehir Belediyesini Şikayet edin sitem edin ozaman.
Bizi tınlayan olsa buraya niye sürekli yazalım? Bir düşünün.

Konuyu da başka yerlere çekmeyin.

Sürekli hibe ettiklerine göre bildikleri bir şey vardır mutlaka. Yeni yılda otokar , mercedes veya MAN görsek iyidir.
Anca Akia,Bmc,Temsa Tenekelerini Görürüz Bunların Yerine İett Çıkıpta Kaliteli Araba Almaz Ama Gidip Kaliteli Araçları Verir.Vizyon Yok Bunlarda Aklı Başında Vizyonlu Birisi Yönetseydi Vermek Yerine Gelir Sahip Çıkardı.Üstelik Eskişehirde Yeni Kasa Mercedes Conecto Var

Akia ları mercedes motoru uzun yıllar götürür . Karoseri ve elektrik aksam bakımları düzenli yapıldığı takdirde eski model cobralar gibi giderler.

Anca Akia,Bmc,Temsa Tenekelerini Görürüz Bunların Yerine İett Çıkıpta Kaliteli Araba Almaz Ama Gidip Kaliteli Araçları Verir.Vizyon Yok Bunlarda Aklı Başında Vizyonlu Birisi Yönetseydi Vermek Yerine Gelir Sahip Çıkardı.Üstelik Eskişehirde Yeni Kasa Mercedes Conecto Var
Bence konunun vizyonsuzlukla alakası yok,mâli durum ile alakası var. Kaynak sınırlıysa alınacak olan araclar da belli.

• Beğen
İBB'nin (Akia'ya kalacak kadar) fakirleştiğine asla ihtimal vermiyorum. Aksine körüklü hibe edecek kadar zenginler.

Hadi bu sene olmadı, geçen 4 senenin her birinde de mi kaynakları sınırlıydı?

İBB'nin (Akia'ya kalacak kadar) fakirleştiğine asla ihtimal vermiyorum. Aksine körüklü hibe edecek kadar zenginler.

Hadi bu sene olmadı, geçen 4 senenin her birinde de mi kaynakları
Onu Geçtim
Tekirdağ,Elazığ,Adiyaman,Çanakkale,Kahramanmaraş Gibi İllerin Belediyeleri Çok mu Zenginde Gidip Akia,Bmc Gibi Araçları Almayıp Mercedes Alıyor Maddi İmkanlar Sınırlıymış Falan Geçin. Fevtivallere Gelince Tek Kalemde 400-500 Milyon Türk Lirası Para Harcıyor Festivallere Gelince 500 Milyon Tlsi Var Ama 150 Otobüs İçin 25 Milyon TL Fazla Verip Otokar Kent Almaya Parası Yok Bak Sen Bu İşe Sonrada Mali Durum Yok Özkaynak Kısıtlı Diye Gazel Okunuyor

Ben otobüslerden şikayetçi değilim. Akia idare ediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Bu citaro lar sanırım İstanbul içinde artık çalışamıyormus. Bir şöförden duymuştum. Performansları bayağı düşmüş.

• Beğen
Odessa hibesi 2 aracın kodunu atmıştım.M2228 ve M2327 idi.Kalan 8 aracın 6’sının kodları belli oldu.Kaynak:Instagram
(istanbul.bus)

IMG_6806.jpeg

• Beğen
Yalan. Körüklü Citaro G 15BK hattında dik Çubuklu yokuşunu canavar gibi çıkıyor. Solosu da aynı şekilde.
Tabikide Yalan Bunları Göndermek İçin Yol Yapıyorlar Maksat Citaroları Yollayıp Kankaları Akiaya Para Kazandırmak.Sonrada Instagramda Yeni Konforlu Araçlarımız Diye Reklam Yapıp Ballandıra Ballandıra Akiayı Övüp Show Yapacaklar Eskisini Yollayıp Bu Yeni Araçları Aldık Diye.

Tabikide Yalan Bunları Göndermek İçin Yol Yapıyorlar Maksat Citaroları Yollayıp Kankaları Akiaya Para Kazandırmak.Sonrada Instagramda Yeni Konforlu Araçlarımız Diye Reklam Yapıp Ballandıra Ballandıra Akiayı Övüp Show Yapacaklar Eskisini Yollayıp Bu Yeni Araçları Aldık Diye.
18 metre körüklü otobüs üretmediler ki.

• Haha

Konu görüntüleyen kullanıcılar