Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 22 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ankara bizden kat be kat şanslı diye düşünüyorum. Bizim başkan toplu taşımayı yönetemiyor. Ya hiç birşey yapmasa yani hiç dokunmasa ellemese sistem sorunsuz şekilde çalışırdı.
Ankara daha fazla otobüs aldı fakat orada da metro yok denecek kadar az.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
her şehrin bir sıkıntısı var şikayet edince dikkate almamaları çok büyük sorun. şimdi de şilenin ulaşımını CİMER'e şikayet ettim umarım düzeltirler.

• Beğen
Sizce bu gelmeyen otobüslerden, kapanan ve seyrekleştirilen hatlardan ilk etapta İETT genel müdürü mü sorumludur yoksa İmamoğlu mu?

İnsan düşününce ilk olarak İETT genel müdürü diyesi geliyor çünkü onun işi o ya ama bana öyle geliyor ki tüm bu olanlardan büyükşehirin de haberi var ve kaynak yaratmak için böyle yapılıyor diye düşünüyorum yani akbile yapılan zamlar yatırılan otobüsler ve kısalan hatlar. Bilemedim...

Tek suçlu irfansa al abi irfanı görevden sorunlar çözülsün o zaman. Liyakat liyakat diyoruz demi bu mu abi liyakat ya aktarma hatları bir halt zannediyor bu mu liyakat.

Sizce bu gelmeyen otobüslerden, kapanan ve seyrekleştirilen hatlardan ilk etapta İETT genel müdürü mü sorumludur yoksa İmamoğlu mu?

İnsan düşününce ilk olarak İETT genel müdürü diyesi geliyor çünkü onun işi o ya ama bana öyle geliyor ki tüm bu olanlardan büyükşehirin de haberi var ve kaynak yaratmak için böyle yapılıyor diye düşünüyorum yani akbile yapılan zamlar yatırılan otobüsler ve kısalan hatlar. Bilemedim...

Tek suçlu irfansa al abi irfanı görevden sorunlar çözülsün o zaman. Liyakat liyakat diyoruz demi bu mu abi liyakat ya aktarma hatları bir halt zannediyor bu mu liyakat.
bence hepsi sorumlu. ulaşım sorununu görmemek için kör olmak gerekir belediye başkanı da çok büyük suçlu.

Bence İETT nin planlama yapan arkadaşlar işine yeterince vakıf olmayan insanlar, yolcu potansiyelinin yüksek olduğu hatlarda takviye seferler olmazken başka bir bölgede boş giden körüklü otobüsler, solo otobüsler görülüyor. İhtiyacı olan hatta ihtiyacını karşılamak İETT nin vazifesidir

İşin bir de trafik yönü var. Geçen pangaltıdan harbiyeye 20 dakikada gidebildik, bunlar da seferlerin aksamasına sebep oluyor.
İett yeni şeyler deniyor, durumlara göre güncellemeler yapacaktır.
Metro, Marmaray, tranvay tarzı trafik olmayan hatlara yönlendirmesi çok mantıklı, çünkü otobüse binince çok fazla aksama oluyor trafikten ötürü.

Şunu da bilin bu kadar kalabalık ve sürekli nüfusu artan bi şehrin ulaşım trafik sorununu çözmek imkansız. Tek çözüm nüfusun durdurulması veya azaltılması.

Dün farkettim 98S-2 kodu gördüm tabeladada yarımburgaz yazıyordu. Baktım iett sitesine 98S hattına yarımburgaz deparı eklenmiş.

• Beğen
Bişey sorucam aklıma takıldı 76O hattında otobüs tabelaların bazılarında Organize Sanayi yazısı görülmekte bu yazı olan hatlar o bölgeden giden depar hatmı acaba

• Beğen
Bugün 7.25'te Anadoluhisarı Shell'in orada Kavacık yönünde 121B gördüm. Kaç kalkışlı araç bu? Hareket saatlerinde bu aracı göremedim.

• Beğen
336E , 36KE , 98S , 86V ve 36KE de saat güncellemesine rastlamadım ama 36V de pazar günü 13:40 değişmiş gözüküyor . Şimdi diyeceksiniz ne alakası var bunla ? En son 1 ÖHO eklendiğinde yine cumartesi günü 2 seferin hareket saati değişmişti ama 4 sefer özel araç olmuştu . Belki yine aynısı olur . Teori tabi ;)
36A da 2 araç çalışıyordu belki ikisi birden gelir kim bilir ?

Son gelişme : 50R ne alaka ya A-5 grubunda :(((

Son düzenleme:
  • Beğen
50R'deki İETT araçlarının sayısı 1'e düşürülmüş olup hatta 4 adet ÖHO eklenmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar