HAHAHAHA Benim mesajlarımı okuyup nasıl kudurmuş ama

. Bu arkadaş yine hesap açıp gelmiş ve tescilli bir GAZİ PALYAÇOSUDUR

. Seni şu sitede ve eski sitede belli bir miktar zaman geçirmiş herkes bilir , benim gibi . Herkesle kavgan var , ayda yılda bir yazıp boş yapıyosun ( ilk mesajın boş )
Bak kısaca anlatıcam bir daha yazmayacağım torpilli kardeşim ;
Gazi torpil sıralamasında ilk 3’e girer .
1- Cebeci
2-Habipler Merkez Mahallesi
3-Gazi
Gazide boş boş takılan 3(4) tane saçma salak hat var .
36CB ( geçici )
38H
49G
MK53
Bu hatları aylardır takip ediyorum ve binen insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor . Ama ne hikmetse İETT bu hatları kapatmamak için büyük özen sarf ediyor .
Allahın yarattığı her mekana tek yerden ulaşım sağlıyorsunuz be cimri gazililer . Az insaf
Yunus Emre’den geçen otobüsler dışında ( Gazi son durak ) ( 36L-Z bu yüzden bahsedildi ) içeride dolaşan bütün hatlar saçmalık .
Metro ya da tramvay her neyse istediğiniz , şu aşamada size İETT ya da İBB ney yapıyorsa artık , size günahını vermez .
Her ne zaman metro projesi açılır ve yapımı biterse ordan en az 6 hat eksilecek . Bu cepte
Ayrıca burda aktarma projesine laf edemeyipte , acısını Gaziden çıkaran kimseyi okuyamadım .
Ayrıca açıkla bakalım . 50AT denilen hat ne olduda birden 30-35 dakikada birden 15 dakikada bire kadar düştü ? Anlatsana bunlarıda . Ben mi görmedim bi anda Esentepe tarafına 15.000 kişi taşındı ? Yoo ? Hat hala aynı şekilde çalışıyor . Arka arkaya otobüsler birikiyor ? Daha dün gördüm iki tane 50AT arka arkaya gidiyordu ve ikisinin içinde toplam 10 yolcu bile yoktu ? Cebeciden 3 hat mı eksildi de bi anda açığı kapatmak için 50AT ye takviye verildi ? O da yok ? Ayrıca bölgede TM17 var . Bütün esentepe ve alibeyköyü dolaşmayacak adam 50AT denilen salak saçma hatta binmiyor . TM17 ne zaman görsem dolu ? Veya TM15 sırf Gazi( Torpil ) ‘den geçmediği için seferleri artmıyor ? Yoksa bu hat boş mu ? Değil .
Anla işte şunu Gazi full torpil . Ya belli bile oluyor 36CB hattına yapılan duyuruya bak :
Yolun durumundan dolayı yolu uzatarak Gazi’ye çıkıyor

Olaya bak. Şuan gittiği yol , duyuruda bahsedilen yolun durumundan kat kat kötü

Ama olmaz , o yolun sonu Gazi Ülkesinden geçiyor . Ordan geçip Gazinin 30-40 bin kişilik duraklarından yolcu toplamalı değil mi ? Allahın trolleri
Ya bide dalga geçiyorum geçiyorum da , keşke savunacak birşeyin olsa . Dese şimdi YOO dolu bu hatlar diye ne gülerim .