Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 30 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

133KT hattına (-2) işaretli depar seferi konulmuş. Saat 07:20'de Akçakent durağından kalkışlı sadece bir sefer var. Bence bu şekilde daha fazla sefer konulmalı.

15KÇ hattından ÖHO araçlar çıktı sanırım. Saat çizelgesi tamamen İETT gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Konu başlığı için burası mı doğru anlayamadım ama neden 122C ve 122D hatları bomboş olduğu halde körüklü otobüs veriyorlar da 121A full çektiği halde ÖHO'lara boğuyorlar insanları??? Bunu gerçekten çok merak ediyorum, özellikle de sabah 6.30-8.30 arası

Konu başlığı için burası mı doğru anlayamadım ama neden 122C ve 122D hatları bomboş olduğu halde körüklü otobüs veriyorlar da 121A full çektiği halde ÖHO'lara boğuyorlar insanları??? Bunu gerçekten çok merak ediyorum, özellikle de sabah 6.30-8.30 arası
Sorgulama, boşver. Siyaset yapmak istemiyorum; lütfen kusura bakmayın ama söylemeden de yapamayacağım. Siz hâlâ siyaseti partilerin ve uzantısı kamu kurumlarının halkın yararına fayda verdiğini mi düşünüyorsunuz? Ne liyakat var ne de yarar gözetimi... Bizler, birey olarak kendi kapımızın önünü süpürürsek ancak etrafa da güzel şeyler yansıtırız. Yoksa, ben nasıl yaşıyorsam, tepedeki yönetici de öyle olacaktır. Tekrardan kusura bakmayın; burası siyaset meydanı değil ama komediye de daha fazla sessiz kalmadım. 15KÇ için Houston'ın verdiği bilgiye de sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum. Hakaret etmeden bir şey yazamayabilirim.

• Beğen
Sorgulama, boşver. Siyaset yapmak istemiyorum; lütfen kusura bakmayın ama söylemeden de yapamayacağım. Siz hâlâ siyaseti partilerin ve uzantısı kamu kurumlarının halkın yararına fayda verdiğini mi düşünüyorsunuz? Ne liyakat var ne de yarar gözetimi... Bizler, birey olarak kendi kapımızın önünü süpürürsek ancak etrafa da güzel şeyler yansıtırız. Yoksa, ben nasıl yaşıyorsam, tepedeki yönetici de öyle olacaktır. Tekrardan kusura bakmayın; burası siyaset meydanı değil ama komediye de daha fazla sessiz kalmadım. 15KÇ için Houston'ın verdiği bilgiye de sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum. Hakaret etmeden bir şey yazamayabilirim.
Gerçekten liyâkat denen şey yok. İnsan bir tane İETT otobüslerine binen gözlemci koysa her şey yoluna girecek aslında ama yok! Aylardır bu şekilde bomboş hatlarda körüklü otobüs çalışıyor, Beykoz hatları da tıkıl tıkış gidiyor.

Bayramda İETT Seferleri

Ramazan Bayramı’nda 30-31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ınızla ücretsiz seyahat edebilirsiniz.

Otobüs ve Metrobüs Seferleri

Çalışma GünüSefer Tarifesi
29 Mart CumartesiCumartesi Tarifesi
30 Mart PazarPazar Tarifesi
31 Mart PazartesiCumartesi Tarifesi
1 Nisan SalıCumartesi Tarifesi
2 Nisan ÇarşambaCumartesi Tarifesi
3 Nisan PerşembeCumartesi Tarifesi
4 Nisan CumaCumartesi Tarifesi
5 Nisan CumartesiCumartesi Tarifesi
6 Nisan PazarPazar Tarifesi

Not: Adalar hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva, VİP hatlarımızda ücretsiz uygulaması geçerli değildir.

13 Numaralı Hattımız Hakkında​

Değerli yolcularımızın dikkatine,

13 numaralı hattımızın ( P ) işaretli seferleri, altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 9 Nisan Çarşamba günü itibarıyla Aşık Veysel Caddesi Durağı'ndan başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

TM3, TM8, TM10, TM12, TM13, TM15, TM16, TM18 ve TM19 Numaralı Hatlarımız Hakkında​

Değerli yolcularımız;

Alibeyköy Aktarma Merkezi peron alanlarında yürütülen çalışmalar nedeniyle geçici olarak Çobançeşme güzergahına yönlendirilen; TM3, TM8, TM10, TM12, TM13, TM15, TM16, TM18 ve TM19 numaralı hatlarımız, peron düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte 10 Nisan Perşembe günü itibarıyla eski güzergahlarında hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

54HT ve 54HŞ Numaralı Hatlarımız Hakkında​

Değerli yolcularımızın dikkatine;

Şaban Deresi Sokak'ında yürütülen İSKİ çalışmaları nedeniyle geçici olarak Kırmızı Minare güzergahına yönlendirilen 54HT ve 54HŞ numaralı hatlarımız, İSKİ çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 11 Nisan Cuma günü itibarıyla eski güzergahlarında hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar