Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 32 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Bir şey farkettim . ÖHO çalışan hatlarda ( ya da özel araç neyse isimleri artık ) bazen sefer saatleri güncellendi diye duyuru geçiliyor fakat değişen hiçbir şey olmuyor . Özellikle bugüne kadar bekledim 36V de sözde 5 seferin hareket saati değişmiş Cumartesi fakat değişen hiçbir şey yok ? Bu diğer hatlarda da oluyor 336E büyük örnek mesela . Bunun sebebini bilen var mı ? Sürekli sözde saatler güncelleniyormuş fakat her şey aynı . Belli bir sebebi olmalı yoksa milleti kandırıyorlar ilgileniyormuş gibi yaparak

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Bir şey farkettim . ÖHO çalışan hatlarda ( ya da özel araç neyse isimleri artık ) bazen sefer saatleri güncellendi diye duyuru geçiliyor fakat değişen hiçbir şey olmuyor . Özellikle bugüne kadar bekledim 36V de sözde 5 seferin hareket saati değişmiş Cumartesi fakat değişen hiçbir şey yok ? Bu diğer hatlarda da oluyor 336E büyük örnek mesela . Bunun sebebini bilen var mı ? Sürekli sözde saatler güncelleniyormuş fakat her şey aynı . Belli bir sebebi olmalı yoksa milleti kandırıyorlar ilgileniyormuş gibi yaparak
İlgileniyor muş gibi yapmak kısa bir süre önce sözü geçen biri 36V konusunda bir talepte bulunuldu ilgileniceğini söylediler onada muhtemelen saatleri arttırdık diyip saatleri güncelleyip iş yaptık diyorlar kimse otobüse binemiyor

Katılıyorum olimpiyat stadına gelip şehir hastanesine uzatatılmaması tuhaf zaten çok seyrek çalışıyor
Çok Zor Değil:
Kartaltepe Yönünde:
-Bulvar İstanbul
-Bahçetepe 1
-Şehir Hastanesi Fizik Tedavi
-çocuk ve genel
-nöroloji ve ortopedi
-onkoloji ve ruh sağlığı
-kadın doğum kalp damar
-bahçetepe 2
-nidapark
-stadyolu
-olimpiyat stadı

Taşoluk Yönünde
-olimpiyat stadı
-stad yolu
-kadın doğum kalp damar
-onkoloji ve ruh sağlığı
-nöroloji ve ortopedi
-çocuk ve genel
-Şehir Hastanesi Fizik Tedavi
-Bulvar İstanbul

Olması gerek bu bide sefer sayıları arttırılıp gün icinde sabah akşam haricinde kartaltepeden ring olarak hizmet verirse şahane olucak.

MK3 - MK4 - MK32 - MK36 - MK92 hatların yeniden açılması dahada iyi olur. Bi ara açtılar sözde yoğunluk azaltma dediler pandemi bahanesiyle geçici denilip kapatildi bide geçmiş hatlara baktım MK21 var bu hat kodu 78F yerine hizmet verebilir aslında MK17 gözüme çarptı bu hattı İ.Ü.CARRAHPAŞA KAMPÜSÜ - OLİMPİYATKÖY METRO olarak devam etmesini isterim. Arşive bi göz atıyorum
MK41 ve MK43 var mesela bu hatta şöyle bir revizyon yapılabilir. aynı anadolu yakasında SM9 gibi bir metro hattı ile bir başka metro hattı arasında mekik dokuyabilir. Mesela MK41 Mehmet Akif Mah.- Organize Sanayi Sitesi - Mahmutbey Metro / MK43 Kirazlı Metro - Tekstilkent / Giyimkent Metro
MK44 hattıda yeniden hizmete başlayabilir. Aynı güzergah üzerinde. MK45 keza MK42 ye alternatif olabilir.
MK35 hattı var açılmış hemen kapanmış bu hattı Mahmutbey Metroya uzatılıp hizmete devam edebilir. MK1 hattıda Arnavutköy Merkez - Kayaşehir Merkez arası ring olarak devam edebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
MK3 - MK4 - MK32 - MK36 - MK92 hatların yeniden açılması dahada iyi olur. Bi ara açtılar sözde yoğunluk azaltma dediler pandemi bahanesiyle geçici denilip kapatildi bide geçmiş hatlara baktım MK21 var bu hat kodu 78F yerine hizmet verebilir aslında MK17 gözüme çarptı bu hattı İ.Ü.CARRAHPAŞA KAMPÜSÜ - OLİMPİYATKÖY METRO olarak devam etmesini isterim. Arşive bi göz atıyorum
MK41 ve MK43 var mesela bu hatta şöyle bir revizyon yapılabilir. aynı anadolu yakasında SM9 gibi bir metro hattı ile bir başka metro hattı arasında mekik dokuyabilir. Mesela MK41 Mehmet Akif Mah.- Organize Sanayi Sitesi - Mahmutbey Metro / MK43 Kirazlı Metro - Tekstilkent / Giyimkent Metro
MK44 hattıda yeniden hizmete başlayabilir. Aynı güzergah üzerinde. MK45 keza MK42 ye alternatif olabilir.
MK35 hattı var açılmış hemen kapanmış bu hattı Mahmutbey Metroya uzatılıp hizmete devam edebilir. MK1 hattıda Arnavutköy Merkez - Kayaşehir Merkez arası ring olarak devam edebilir.
M9 sadece Olimpiyat-İkitelli, M3 ise Kirazlı’ya kadar çalışırken MK hatları ve sefer saatleri daha fazlaydı. Hatta Bahçeşehir bölgesi için konuşacak olursak gece 12’den sonra bile sefer vardı. Metro uzadıkça çelişkili olarak seferleri azaldı onun yerine daha çok Marmaray’a giden hatlara öncelik verildi.

Tekrar genel bir düzenleme olur mu sanmam. Bölgedeki toplu taşıma alışkanlıkları değişiyor. M7’nin KSS Hastanesine gelişiyle de çok şeyin değişeceğini düşünüyorum.

• Beğen
Büyük ihtimal Kss hastanesinde de bi aktarma merkezi yapacaklardır.
Başta bir çok hat kapanır 141A basta olmak üzere zaten pek bi işlevi yoktu onun dışında K.s.s Hastanesi üzerinden geçen bir çok hattı aktarmaya alırlar. 78G, 78Ş, 76V, MK16, MR40, MR50, MR51, MR54 gibi hatlar büyük ihtimal 2 parçaya bölünebilir. Aynı alibeyköy aktarma merkezindeki gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Büyük ihtimal Kss hastanesinde de bi aktarma merkezi yapacaklardır.
Başta bir çok hat kapanır 141A basta olmak üzere zaten pek bi işlevi yoktu onun dışında K.s.s Hastanesi üzerinden geçen bir çok hattı aktarmaya alırlar. 78G, 78Ş, 76V, MK16, MR40, MR50, MR51, MR54 gibi hatlar büyük ihtimal 2 parçaya bölünebilir. Aynı alibeyköy aktarma merkezindeki gibi.
Marmaray hatlarında bir değişiklik olmaz çünkü M7’nin Marmaray’a aktarması yok. İki aktarma yapmak da zaman ve nakit kaybı yolcu için o yüzden sanmam. Aksine bu hatlar daha çok değerlenecek çünkü Marmaray, M7, M11 ve uzun vadede M1B’ye aktarma yapabilecekler.

Diğer yandan MK hatları etkilenebilir. Açıkçası Olimpiyat’a kadar çıkmaktansa KSS Hastanesi + M3 veya M9 aktarması yapmak daha kolay sanki. Üstelik saatlerce otobüs bekleme derdi de yok.

• Beğen
Banada öyle geliyor peki atakent otobüslerini 89, 89T, 98AB, 98T hatları bazıları şimdilik kss hastensinde geçici bu hatlar metro açılınca büyük ihitmal Tema Park metro durağından m7 hattına besleme olabilir.

• Beğen
Banada öyle geliyor peki atakent otobüslerini 89, 89T, 98AB, 98T hatları bazıları şimdilik kss hastensinde geçici bu hatlar metro açılınca büyük ihitmal Tema Park metro durağından m7 hattına besleme olabilir.
Bu hatlara da bir şey olmaz çünkü Aksaray ve Sefaköy’e gidiyorlar. M7 ve aktarma yaptığı raylı sistemlerle pek güzergah örtüşmüyor. Doğrudan etkilenmesi mümkün hatlardan birinin de E-58 Mecidiyeköy hattı olduğunu düşünüyorum. Ama alternatif oluşturmak açısından hat kalabilir de.

• Beğen
Benim tahminimde şöyle olucaktır K.S.S.hastanesi üzerinden geçen 76V, 78G, 78Ş hattını ikiye bölüm k.s.s. Hastanesinde son buldurup burdan diger mevcut hatlara aktarma yaptıracaklardır diye tahmin ediyorum.

• Beğen
MK13 ŞAHİNTEPE İGTOT - K.S.S.HASTANESİ ile 78K FENERTEPE / BAŞAKŞEHİR - K.S.S.HASTANESİ, 78Ş BAŞAKŞEHİR / FENERTEPE - K.S.S.HASTANESİ ve MK31 K.S.S.HASTANESİ - BAŞAKŞEHİR / FENERTEPE arasında ücretsiz aktarma
MK14 KİPTAŞ VADİTEPE - K.S.S.HASTANESİ ile 89A K.S.S. HASTANESİ - ZEYTİNBURNU, 89K K.S.S.HASTANESİ / İNÖNÜ MAHALLESİ - AKSARAY, 89Y K.S.S.HASTANESİ - YENİKAPI, 89YB K.S.S.HASTANESİ / ATAKENT MAH./ YENİBOSNA METRO (güncelleme) ve 98S K.S.S.HASTANESİ - BAKIRKÖY arasında ücretsiz aktarma
MK15 BOĞAZKÖY MAH. / BAHÇEŞEHİR - K.S.S.HASTANESİ ile 89A K.S.S. HASTANESİ - ZEYTİNBURNU, 89K K.S.S.HASTANESİ / İNÖNÜ MAHALLESİ - AKSARAY, 89Y K.S.S.HASTANESİ - YENİKAPI (YENİ HAT), 89YB K.S.S.HASTANESİ / ATAKENT MAH.- YENİBOSNA METRO (güncelleme) ve 98S K.S.S.HASTANESİ - BAKIRKÖY arasında ücretsiz aktarma
MK16 K.S.S.HASTANESİ - KÜÇÜKÇEKMECE METROBÜS (GÜNCELLEME)
76K İ.Ü.AVCILAR KAMPÜSÜ - K.S.S. HASTANESİ ile HS2 K.S.S.HASTANESİ - ŞEHİR HASTANESİ ve 78K FENERTEPE / BAŞAKŞEHİR - K.S.S.HASTANESİ arasında ücretsiz aktarma yapilanilecek.
Ayrıca 89BS hattı K.S.S.HASTANESİNE uzatılıp 98S depar saatlerinin bu hatta kaydırıp MK17 kodu ile KÇ2 hattını kartaltepe kısaltılıp 89K-1 seferlerininde bu hatta ilave edilip MK18 kodu ile hizmet vericektir.
MK17 K.S.S.HASTANESİ / BEZİRGANBAHÇE - SEFAKÖY METROBÜS
MK18 K.S.S.HASTANESİ / İNÖNÜ MAHALLESİ - SEFAKÖY METROBÜS
olacak şekilde olucaktır. Diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Peki bu anadolu yakasında C116 hattı araçları farklı renkmi olucak sizce hat kodu ne olucak vs tahmininiz nedir.
Screenshot_20250505_091721_Samsung Notes.jpgScreenshot_20250505_091802_Samsung Notes.jpgScreenshot_20250505_091820_Samsung Notes.jpg

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar