Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 38 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Tamam şu torpil olayını unutalım şu an için . Birbirimizi yemekten konu dağılıyor gerçekten .
Bak şimdi senin Gazi için konuşuyorum:
Şu an tüm hatlar tam olması gerektiği gibi, TM17 hariç . Gereksiz saatler var . Doğru konuşalım .

Benim yaşadığım yerde de problemim yok . Benim hattım 40 dakikada bire düştü mesela ( 35 dk ) ama geri dönüşünde 1 araç farklı depara aldık . He almasakta olur muydu ? Belki , tartışılır .

36L-Z nin artmasını ve IETT geçmesini çok istedim körüklü araç için . Nasip değilmiş görmek , okul değiştirdim . 500T yi çok söyledim gene eldeki sıfır .

Bak benim sana torpil haricinde argo kullandığımı nerde gördün ? Ya da bir başkasının ? Sadece sen milletle yanlış dilden anlaşmaya çalışıyorsun. Ben sana dediğim torpilli ve troll lakabını geri çekiyorum . Arada anlaşalım . Hem milletide rahatsız etmeyi bırakırız he ?

Asıl kızdığım nokta sitenin yönetimi de haksızlığa gerekli müdahaleyi yapmıyor. Haklıyım ama kazara argo bir kelime kullansam affı yok siteden ihraç. E tahrik edene neden yaptırım yok.
İşte bak sıkınti burda başlıyor . Sen kazara kullanmıyorsun argoyu VE HALA YAZIYORSUN . Arkadaş kapat işte be . 2011 den beri sitedeyim diyosun . İnsanda saygı olur . Allah bilir kaç yaş büyüksün benden , ya da bizden . Bizmi ogreticez bunu ?
Haklı olan insan car car bağırmaz . Zaten haklıyım der susar oturur.

Tamam şu torpil olayını unutalım şu an için . Birbirimizi yemekten konu dağılıyor gerçekten .
Bak şimdi senin Gazi için konuşuyorum:
Şu an tüm hatlar tam olması gerektiği gibi, TM17 hariç . Gereksiz saatler var . Doğru konuşalım .

Benim yaşadığım yerde de problemim yok . Benim hattım 40 dakikada bire düştü mesela ( 35 dk ) ama geri dönüşünde 1 araç farklı depara aldık . He almasakta olur muydu ? Belki , tartışılır .

36L-Z nin artmasını ve IETT geçmesini çok istedim körüklü araç için . Nasip değilmiş görmek , okul değiştirdim . 500T yi çok söyledim gene eldeki sıfır .

Bak benim sana torpil haricinde argo kullandığımı nerde gördün ? Ya da bir başkasının ? Sadece sen milletle yanlış dilden anlaşmaya çalışıyorsun. Ben sana dediğim torpilli ve troll lakabını geri çekiyorum . Arada anlaşalım . Hem milletide rahatsız etmeyi bırakırız he ?
Hayır tm17 al senin olsun. Ben tm17 yi kabul etmiyorum. Aktarma hatlarını kabul etmiyorum hala bunu anlamadın mı. Ben normal hatları istiyorum.

Torpil yok varsa da sana vardır ki takmışsın bir torpile.

İşte bak sıkınti burda başlıyor . Sen kazara kullanmıyorsun argoyu VE HALA YAZIYORSUN . Arkadaş kapat işte be . 2011 den beri sitedeyim diyosun . İnsanda saygı olur . Allah bilir kaç yaş büyüksün benden , ya da bizden . Bizmi ogreticez bunu ?
Haklı olan insan car car bağırmaz . Zaten haklıyım der susar oturur.
İşine bak iftira atma.

Kimsin nesin bilmiyorum, eski hesaplarını da bilmiyorum ama bugün üye olmuşsun ve herkese sataşıp konudaki mesajları ve konuyu dağıttırdın. Sonra da haksız ban yedim diyorsun pek de öyle gözükmüyor
Ne hikmetse bende seni bilmiyorum. Dağdan gelmişsin bağdakini kovuyorsun. Okuma yazmanda mı yok. 2011 diyorum.

İki kişi konuşurken sana ne oluyor. Nedir sizdeki bu linç kültürü.

Ne hikmetse bende seni bilmiyorum. Dağdan gelmişsin bağdakini kovuyorsun. Okuma yazmanda mı yok. 2011 diyorum.

İki kişi konuşurken sana ne oluyor. Nedir sizdeki bu linç kültürü.
Konu başlığı hakkında konuşsanız niye bir şey diyeyim kim bilir ne zaman yaşadığınız olayı yine yazıp aynı şeylerle konuyu dağıtıyorsunuz. Ayrıca forum sitesi olduğuna göre istediğim mesaja yanıt verme hakkına da sahibim

E sen 2011 kayıtlısın diye adam sana tapacak mı ? Böyle birşey var mı ? Yusuf abi filan nasıl haklı 10 kişisiniz anlaşamıyorsunuz diye . Şurda sen yokken herkes günlük hatları yazıyordu . Affedersin geldin içine sı*tın . Bu mu büyüklük örneği ?

Konu başlığı hakkında konuşsanız niye bir şey diyeyim kim bilir ne zaman yaşadığınız olayı yine yazıp aynı şeylerle konuyu dağıtıyorsunuz. Ayrıca forum sitesi olduğuna göre istediğim mesaja yanıt verme hakkına da sahibim
Dostum akli dengen yerinde mi. Cidden nasıl böyle konuşabiliyorsun. Ben doğru yerdeyim. Sen bana siteyi mi öğretiyorsun. Burası hatlar başlığı.

E sen 2011 kayıtlısın diye adam sana tapacak mı ? Böyle birşey var mı ? Yusuf abi filan nasıl haklı 10 kişisiniz anlaşamıyorsunuz diye . Şurda sen yokken herkes günlük hatları yazıyordu . Affedersin geldin içine sı*tın . Bu mu büyüklük örneği ?
Ne büyüklüğü iyi misin sen.

Tanımadığın insana kin güdüyorsun. Yine yaz sana kimse yazma demiyor. Sitenin huzurunu bozan sensin.

Dostum akli dengen yerinde mi. Cidden nasıl böyle konuşabiliyorsun. Ben doğru yerdeyim. Sen bana siteyi mi öğretiyorsun. Burası hatlar başlığı.
"İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri"

Sanırım siz yanlış geldiniz. Hiçte hatlar hakkında konuşulan yer değil, İLAVE-DEĞİŞİKLİK-İPTAL haberleri.

Beyler, yeni kayıt olan arkadaş kim bilmiyorum ama sorun şu ki, site üzerinden birilerine bela okumak hoş değil. Her zaman diyorum, kamu görevlileri hakkında yazdıklarınıza dikkat edin, usulünce tartışın. Adı üstünde forum sitesi ama kimsenin siteyi tartışmaya açmaya ya da yönetimi eleştirmeye hakkı yok. Sorun varsa, özelden yönetimle ilgili şikayetinizi iletebilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar