Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 38 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Ya sana fabrikasını getirmişim parçasını nerden bulcak diyorsun. İşletme giderlerini sen ben değil işleten düşünücek. Hesabını kitabını yapacak onu mu alsam bunu mu alsam. Ayrıca ben işletme giderleri olarak bakmıyorum ben kalite olarak bakıyorum. Madem ki iett akiadan başka araç almıyor o zaman öho man alsın diyorum. Ben değil iett utansın bizi öhodan medet umar hale getirdiği için.
İŞLETEN DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BMC ALIYOR EKSİSİNİ ARTISINI HER BOYUTUNU DÜŞÜNÜYOR SEN RAHATINI DÜŞÜNÜYORSAN TAKSİYE BİN

Sen araştırmalısın.

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Ben araştırmasam sana neden cevap vereyim? Takmışsın kafaya bir man man diyip duruyorsun. Olmayacak dua'ya amin diyorsun iett kendi bütçesine uygun maliyetini düşünen ve parçası vs kolay bulunan hangi marka varsa o aracı alır. Yıllardan beri çeşit çeşit araçlar istanbul'a test için geliyor. Dikkat ettiysen hiç birisi filo'ya katılmadı.

Sana listeleyeyim;
Solo İkarus
Solo Karsan E-Ata
Solo Man Lion's City
Körüklü Man Lion's City
Körüklü Otokar Kent
Körüklü Yeni Conecto
Körüklü Capacity L
Bozankaya 12 Metre
Bozankaya 25 Metre

Hangisi filo'ya katıldı?

Hayal kurmanın alemi yok. İett yıllardan beri aynı....
Ben artık alıştım. Araç alımı yapılacak denildiğinde'de inanasım gelmiyor. Milleti kandırmaktan başka birşey yapılmıyor....

Ya sana fabrikasını getirmişim parçasını nerden bulcak diyorsun. İşletme giderlerini sen ben değil işleten düşünücek. Hesabını kitabını yapacak onu mu alsam bunu mu alsam. Ayrıca ben işletme giderleri olarak bakmıyorum ben kalite olarak bakıyorum. Madem ki iett akiadan başka araç almıyor o zaman öho man alsın diyorum. Ben değil iett utansın bizi öhodan medet umar hale getirdiği için.
MAN maalesef ÖHO'ye araç satışı YAPMIYOR. Sadece belediyelere satış yapıyor. Yapsa zaten 2012 2013'te olduğu gibi ÖHO esnaflarından alan olurdu. Ama MAN'ın maalesef ÖHO esnafına artık satışı yok. Keza Temsa da öyle.

Kaldı ki MAN fabrikasının yer aldığı Ankara ÖHO'de bile hiç MAN marka otobüs kalmadı. BMC ise Ankara ÖHO'de en çok bulunan ve sevilen markaların başında geliyor. Ayrıca 0 km BMC Procity TR gelmesi, Azer Baba misali titreyen 2011 2012 model büyük egzozlu dökük Temsa Avenue LF'lerden kat be kat iyidir.

Savaş Petrol'e yeni araçları tekrardan hayırlı olsun. Umarım Savaş Petrol eski araçların tamamını hurdaya götürmez ve enazından içlerinden iyilerini halk otobüsü pazarı gibi 2.el otobüsleri baştan aşağı toplayan galerilere satarak bunları Ankara ve Kayseri esnafına kazandırır. Özellikle Kayseri'nin çok ihtiyacı var 2012 2013 model Temsa Avenue LF'lere.

Bu arada akialar da mercedes sayılır zaten ilanlarda mercedes benz akia diye satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Ben araştırmasam sana neden cevap vereyim? Takmışsın kafaya bir man man diyip duruyorsun. Olmayacak dua'ya amin diyorsun iett kendi bütçesine uygun maliyetini düşünen ve parçası vs kolay bulunan hangi marka varsa o aracı alır. Yıllardan beri çeşit çeşit araçlar istanbul'a test için geliyor. Dikkat ettiysen hiç birisi filo'ya katılmadı.

Sana listeleyeyim;
Solo İkarus
Solo Karsan E-Ata
Solo Man Lion's City
Körüklü Man Lion's City
Körüklü Otokar Kent
Körüklü Yeni Conecto
Körüklü Capacity L
Bozankaya 12 Metre
Bozankaya 25 Metre

Hangisi filo'ya katıldı?

Hayal kurmanın alemi yok. İett yıllardan beri aynı....
Ben artık alıştım. Araç alımı yapılacak denildiğinde'de inanasım gelmiyor. Milleti kandırmaktan başka birşey yapılmıyor....
La havle diye birşey yok asıl sana la havle. Sana birşey diyen birşey soran olmadı. Hayalsa hayal seni ilgilendirmeyen işlere burnunu sokamazsın.

MAN maalesef ÖHO'ye araç satışı YAPMIYOR. Sadece belediyelere satış yapıyor. Yapsa zaten 2012 2013'te olduğu gibi ÖHO esnaflarından alan olurdu. Ama MAN'ın maalesef ÖHO esnafına artık satışı yok. Keza Temsa da öyle.

Kaldı ki MAN fabrikasının yer aldığı Ankara ÖHO'de bile hiç MAN marka otobüs kalmadı. BMC ise Ankara ÖHO'de en çok bulunan ve sevilen markaların başında geliyor. Ayrıca 0 km BMC Procity TR gelmesi, Azer Baba misali titreyen 2011 2012 model büyük egzozlu dökük Temsa Avenue LF'lerden kat be kat iyidir.

Savaş Petrol'e yeni araçları tekrardan hayırlı olsun. Umarım Savaş Petrol eski araçların tamamını hurdaya götürmez ve enazından içlerinden iyilerini halk otobüsü pazarı gibi 2.el otobüsleri baştan aşağı toplayan galerilere satarak bunları Ankara ve Kayseri esnafına kazandırır. Özellikle Kayseri'nin çok ihtiyacı var 2012 2013 model Temsa Avenue LF'lere.
Okuduğunu anlamıyorsun galiba. Ben ne dedim şansını denesin dedim bende biliyorum araç satışı yapmıyor. Gerekirse zorla yapacak.

• Beğen
Tepkiler: 59Yunus34
Nasıl yani savaşın sahibinin teslimat'tan haberi yok muydu😳
Teslimat için değil mesela benim onların bir otobüsünde kafama üst klimalık düştü resmini bile gösterdiğimde gerçekten mi filan dedi adam zaten Seyfettin abi çok efendi biri şu baş şoförleri filan var onlar ilgileniyor genellikle otobüslerle

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
O senin görüşün akialar çöp sayılır çöp.

Akia mercedes sayılırmış. Ne hikmetse kimse de almıyor...
Savaş Petrol'ün eski araçları hakkında fikrin nedir peki? Akıbetleri ne olmalı sizce?

Ayrıca Akia'nın da ÖHO esnafına 0 km satışı yok.

Evet, motor ve diğer alt aksam parçalarını mercedes den alıyor sanırım.
Ankara ÖHO'deki Akia Ultra LF12'lerden 220-7 ÖHO hattındaki 06 HO 1181 ile 487-3 ÖTA'nın yavru Akia Ultra LF9'u 06 HO 1447 hariç Ankara ÖHO ve AHOK'ta yer alan tüm Akia Ultra LF12'ler Mercedes-Benz motora sahip. 06 HO 1181 ile 06 HO 1447 ise Cummins motora sahip.

Eski kasa Akia'larda hem Cummins hem de Mercedes-Benz motor seçeneği mevcutken yeni kasaların tamamı ise Mercedes-Benz motorludur.

Arkadaş sıkıntılı sanırım. Güya ben kavga etmişim. Ne zaman etmişim, nerede etmişim? Derdini adam akıllı anlatamayan kendisi bide gelmiş bana milleti kışkırtma diyor... Senin ne yaptığından bile haberin yok. Benimde kimseye karıştığım falan yok sen kendi yaptığın suçu bana niye iteliyorsun? Test edilip filoya katılamayan araçların suçlusu ben miyim? Kendine gel istersen...

Savaş Petrol'ün eski araçları hakkında fikrin nedir peki? Akıbetleri ne olmalı sizce?

Ayrıca Akia'nın da ÖHO esnafına 0 km satışı yok.
Bunlar ikarus mu ki jilet oluyorlar. Yanlış bir karar bence. O zaman İETT ye de satmasın bir zahmet akia.

Konu görüntüleyen kullanıcılar