Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 83 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,643
Ferahevler bölgesinde bir kaç araç değişimi olsa ısızu otokar kent 2025 lf güleryüz cobra gd272 2025 model temsa avenue plus lf akia 2. El olsa keşke

• #1,646
Eski aracını yazınca bazıları sıkıntı çıkarıyor da o yüzden sordum.
Havadan mı geldi diye yaz da geleneğini bozma.

Olan bilgiyi yeniden paylaşman sorun, sebebini sorduğumuzda tutturmuşsun eski aracını. Çok paylaşmak istiyorsan daha önce paylaşılan bilgiye ek olarak eski aracını yazarsın, A aracı alındı diye yazılmış ama sen yine A aracı alındı yazıyorsun.

Nedir bu ilk paylaşım yapma arzusu çözemiyorum.

• #1,649
Havadan mı geldi diye yaz da geleneğini bozma.

Olan bilgiyi yeniden paylaşman sorun, sebebini sorduğumuzda tutturmuşsun eski aracını. Çok paylaşmak istiyorsan daha önce paylaşılan bilgiye ek olarak eski aracını yazarsın, A aracı alındı diye yazılmış ama sen yine A aracı alındı yazıyorsun.

Nedir bu ilk paylaşım yapma arzusu çözemiyorum.
Ya kardeşim sıkıntılı mısın evet ben o paylaşımı önce Emre sağır'dan gördüm sonra baktım Sarıözelhalkotobüsleri de paylaşmış dedim bende eski aracı ile paylaşayım.Bunda ne sıkıntı var sana ne oluyor ayrıca he birde demişsin ki sadece Sarıözelhalkotobüsleri'ne takmissin onun dediklerini paylaşıyorsun diye ben km sorgulamadan baktığımda eğer ki yeni araç görürsem kendim paylaşıyorum zaten yoksa Sarıözelhalkotobüsleri nden paylaşıyorum bunda sıkıntı ne yalan bilgi paylaşmıyorum doğru bilgi paylaşıyorum ama sen istiyorsan yalan bilgi paylaşayım hemen paylaşırım merak etme hadi iyi geceler.

• #1,654
C.1737 yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." olan aracını "2.EL OTOKAR KENT LF." 'ile yenilemiştir aracı biraz önce kadıköyde 14R hattında çalışırken gördüm hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

• #1,660
Hacıosmanda bugün a1629 kullananamaz hale gelip kül oldu a1530 b1751 b1635 b1630 b1889 ferahevler bölgesinin sıkıntılı araçları a1705 bana göre o da sıkıntılı cumartesi günü bağlardan çıkarken istop etti o da eski
A1530 ısızu citiport alsa
B1635 otokar kent 2025 model lf
B1630 o da güleryüz cobra
A1629 umarım temsa avenue plus lf alır
B1751 Mercedes benz new conecto
B1889 otokar kent lf 2025 model
A1705te 2025 ısızu alır inşallah

Konu görüntüleyen kullanıcılar