Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Otobüs Başduraklarından Fotoğraflar | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

İETT Otobüs Başduraklarından Fotoğraflar

Yasin190754

Paylaşımcı
Paylaşımcı
DSCF7682 Hacıosman-01

DSCF7680 Hacıosman

Hacıosman Metro, 2023

1000124177

Mecidiyeköy Peronlar

Akia’nın arka tabelası yanıp sönüyordu. M4504 ise 146M’de sefer yaptı. İki yıla yakın zaman sonra bir Conecto K ile yolculuk yaptım.

Son düzenleme:
Geçenlerde Alibeyköy Bakırköy hattını görmüştüm, ne alaka demiştim.

Eskinin Mecidiyeköyü gibi bi merkez haline getirilmiş Alibeyköy ve 50 li numaralar verilmiş.

Dibinde M7 metro ve T5 tranvayı mevcut.

Genel olarak mantıklı geldi bana, iyileştirmeler ile daha verimli hâle getirebilirler.

Son düzenleme:
Geçenlerde Alibeyköy Bakırköy hattını görmüştüm, ne alaka demiştim.
İşte bunu yakın ve çevre yerler için değilde mesele İstanbul’un uç kısımları ve toplu ulaşımı hiç olmayan Silivri, Çatalca, Şile vb. böyle gider yani buralar için yapamazlar mıydı. Bizim Alibeyköy’e ihtiyacımız ve muhtaç halimiz olmayabilir ama İstanbul’da çoğu ilçe ve mahallenin ihtiyacı olabilirdi.

Mesela Bi örnek veriyim Gazi Mahallesi - Şişli uzun bir hat ve gerekli hat çünkü İstanbul’un ortasından alıyor şehir merkezine bırakıyor. Ama buradan aldığın bir insanı Alibeyköy’e bırakman hata çünkü Alibeyköy’ü zaten biliyoruz ve yakın sayılır. Mesele uzun hatlar yapabilmekte.

Son düzenleme:
Sizce Eminönü peronların eski hali mi daha iyi yoksa yeni hali aslında bunu şu bakımdan soruyorum aslında yani eminönü peronların eski hali mi daha çok otobüs alıyordu yoksa yeni hali mi bu konu da fikri olan var mı. Teşekkürler.

Eğer ki yeni hali daha çok otobüs alıyorsa bu İETT için İstanbullular için bir kazanımdır. Ama tersiyse kötüdür. Çünkü Eminönü’nü eminönü yapan takdir edersiniz ki o peronlarıydı yani uzun uzadıya dizilmiş alabildiğince otobüs manzarası.

Son düzenleme:
Ben eski halini tercih ederim. Yeni peronlar Şehir Hatları iskelesinden daha uzakta kalıyor.

33 ve 47 türevli hatlar birer peronda toplandı, bu bana çok ilginç gelmişti.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar