Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Otobüslerinin Bağlı Olduğu Garajlar Hatlara Göre Dağılımları Ve Garaj Değişiklikleri | Sayfa 19 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Otobüslerinin Bağlı Olduğu Garajlar Hatlara Göre Dağılımları Ve Garaj Değişiklikleri

Öte yandan Karsanlar ve Temsalar doğalgazlı olduğu için karşıya verilmemeleri kabul edilebilir bir durum. Ama 429 adet Bmc otobüsün karşıya gönderilmesinde bir engel yok.

B4XXX Serisi BMC Procity araçlar , Geçen cumartesi günü itibarıyla tekrar sefere başlamışlar. Bir an garaj transferi olacak diye meraklanmıştım.
Hemen 98Y'ye ve 98G'ye verildiler.

98G ise resmen bir kobay hat oldu. Önce Temsalar geldi, ardından bu Bmcler. Bugün de 2 adet Otokar verildi. Karsan ve Akia hariç her markada solo otobüs çalışıyor. (Bugün M4011 Mercedes de var)

Son düzenleme:
Öte yandan Karsanlar ve Temsalar doğalgazlı olduğu için karşıya verilmemeleri kabul edilebilir bir durum. Ama 429 adet Bmc otobüsün karşıya gönderilmesinde bir engel yok.
Körüklü Karsanlar eğer karşıya gitmezlerse mümkün olabilir. BMC'ler Sarıgazi , Yunus ve Kurtköy garajları arasında paylaştırılabilir , oradaki O1001-1183 ile O-2013/2077 tekrar Avrupa'ya geçerken , O-2078/2197 ve O-4001/4023 de ilk kez Avrupa yakası yüzü görür. Citarolar ise M-2001/2069 arası İkitelli'ye geçer. Geri kalan Citaro'lar da Kayışdağı ve Şahinkaya'da kalacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Citaro'ların karşıya geçme olasılığı zor ama imkansız değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
O2001-O2012 hali hazırda Avrupa yakasında, burada 6.yıllarını geçiriyorlar. (O2003 ve O2011, 33TE-33TM ikilisine sabitlendi.)

• Beğen
Hayır hasanpaşa garajında cng vardı yine yapılabilir ne oldu o cng dolum tesislerine

• Beğen
İkitelli garajından ayrılan körüklü otobüslerin yerine otobüs transferi gerçekleştirilmedi... Sultangazi garajına geçen körüklü otobüsler sultangazi garajında çalışan hatlar da değil ikitelli garajına bağlı hatlar da çalışmaya devam ediyorlar. Olası bir garaj değişikliği yine sultangazi garajı üzerinden gerçekleştirilir gibi yorulan araçlar karşıya gidebilir sağlam araçlar da avrupaya gelir gibime geliyor...

BMC Procity TR araçlar da ikitelli garajında, yunus garajında ki otokarlar gibi özdeşti yer değiştirmelerini istiyoruz ama değiştirilmiyorlar

• Beğen
76O'da 2 tane Conecto var, başka da yok.

146T ve 146M hatları, ağırlıklı olarak Citaro G'lerle çalışıyorlar. 146M'ye ayriyeten 1 adet Otokar veriliyor.

• Beğen
Bugün eve dönerken en öndeki geniş koltuğa oturdum . Araçta şoför dışında 2 kişi daha vardı sanırım onlarda şofördü . Aralarında konuşmalarına biraz kulak misafiri olmuş olabilirim 😁😁

Öncelikle var mı bilmiyorum ama sanmıyorum ; Sarıyer Garajı açılacakmış . Sarıyer hatları ve birkaç hat daha saydılar hepsi buraya bağlı olacakmış . Yakın zamanda değil sanırım . Daha var gibi şeyler söylediler .

Sultangazi garajında çalışan bazı hatlar İkitelliye geçecekmiş . 76O , 78F , 418 … 78F kısmını çok iyi duymadım emin değilim .
Çok şikayetçilermiş bu durumdan . Hadımköy nere , Sultangazi nere diye .

Ayrıca otobüs alımında Isuzu olacak sanırım . Bu şoförlerden de Isuzu olabilirmiş galiba gibi şeyler duydum . Bu hafta bunu 3. duyuşum . Zamanla göreceğiz .

Yani kısaca ÖHO mantığına dönüyor İETT . Sanırım her bölgeye özel garaj olacak . O bölgeye özel araçlar olacak ve sadece bu hatlarda çalışacaklar .
Ayrıca bugün bindiğim araç O2204
( Düzeltme : 76O kısmını kesinlikle yanlış duymuşum hatırlarsam yazıcam )

O bölgeye zaten garaj yapsınlar, Otokarlara yazık oluyor.

Buraya 2 tane de olsa araç verebildiler, en azından O1302 gün boyu çalışmış oldu.

İETT alıntıdır :

37 bin metrekare alan üzerine kurulan garaj, 4 bin metrekare kapalı alana sahiptir. İETT nin filosunda bulunan ilk doğalgazlı otobüslerin bakım onarımı 2013 yılına kadar bu garajda yapılmıştır. 2008 yılında Metrobüs hattının Anadolu yakasına uzatılmasıyla beraber hem dış hatlara hemde Metrobüs araçlarına hizmet vermiş olup, 2015 yılı itibariyle Metrobüs araç filosunun artmasıyla yalnızca Metrobüs hizmetinde kullanılan araçlara hizmet vermeye başlamıştır.

• Beğen
Sultangazi Garajının, Kağıthane Garajı garajında ki cngli otobüsler yüzünden Sarıyer'e araç vermesi ön görülebilir bir şey fakat gidip te araçları 418 76O vs gibi hatlara araç vermesi kabul edilebilir gelmiyor. İkitelli veya Gürpınarda ki BMC Procity TR araçlar ne güne duruyor?

• Beğen
Anadolu garajı ikitelli hatlarına baksın ikitelli garajı da anadolu hatlarına baksın🙄😅

• Beğenmedim
Tepkiler: Autobus
Bugün eve dönerken en öndeki geniş koltuğa oturdum . Araçta şoför dışında 2 kişi daha vardı sanırım onlarda şofördü . Aralarında konuşmalarına biraz kulak misafiri olmuş olabilirim 😁😁

Öncelikle var mı bilmiyorum ama sanmıyorum ; Sarıyer Garajı açılacakmış . Sarıyer hatları ve birkaç hat daha saydılar hepsi buraya bağlı olacakmış . Yakın zamanda değil sanırım . Daha var gibi şeyler söylediler .

Sultangazi garajında çalışan bazı hatlar İkitelliye geçecekmiş . 76O , 78F , 418 … 78F kısmını çok iyi duymadım emin değilim .
Çok şikayetçilermiş bu durumdan . Hadımköy nere , Sultangazi nere diye .

Ayrıca otobüs alımında Isuzu olacak sanırım . Bu şoförlerden de Isuzu olabilirmiş galiba gibi şeyler duydum . Bu hafta bunu 3. duyuşum . Zamanla göreceğiz .

Yani kısaca ÖHO mantığına dönüyor İETT . Sanırım her bölgeye özel garaj olacak . O bölgeye özel araçlar olacak ve sadece bu hatlarda çalışacaklar .
Ayrıca bugün bindiğim araç O2204
( Düzeltme : 76O kısmını kesinlikle yanlış duymuşum hatırlarsam yazıcam )
Isuzu kötü değil ama ben Man istiyorum. En kötü ihtimalle Mercedes istiyorum. Madem ki sipariş üzerine alım olacak.

Citaro'ların karşıya geçme olasılığı zor ama imkansız değil.
2007 modeller geçebilir ancak 2006'lar geçmez.
İkitelli garajından ayrılan körüklü otobüslerin yerine otobüs transferi gerçekleştirilmedi... Sultangazi garajına geçen körüklü otobüsler sultangazi garajında çalışan hatlar da değil ikitelli garajına bağlı hatlar da çalışmaya devam ediyorlar. Olası bir garaj değişikliği yine sultangazi garajı üzerinden gerçekleştirilir gibi yorulan araçlar karşıya gidebilir sağlam araçlar da avrupaya gelir gibime geliyor...

BMC Procity TR araçlar da ikitelli garajında, yunus garajında ki otokarlar gibi özdeşti yer değiştirmelerini istiyoruz ama değiştirilmiyorlar
142, 142B, 142F, HT29, 146, 146T... bolca görürdüm şimdi hep Sultangazi civarında...

• Beğen
Bu sene sonunda garaj değişiklikleri olacak mı? Malûm 5 sene oldu değişiklik yok. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi belki ama Citaro'lardan sıkıldım. Karsan Breda körüklü ya da Mercedes Conecto G verseler Beykoz'a şahane olur şahane. Değişiklik iyidir. CITARO'LAR AVRUPA YAKASININ DA HAKKIDIR!!!
Ateşle oynuyorsun. Nakkaştepe rampasında hatırlatırım bunu sana 😅

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar