Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Otobüslerinin Bağlı Olduğu Garajlar Hatlara Göre Dağılımları Ve Garaj Değişiklikleri | Sayfa 21 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Otobüslerinin Bağlı Olduğu Garajlar Hatlara Göre Dağılımları Ve Garaj Değişiklikleri

HT11'de de Temsa, Bmc ve Akia karışık çalışıyor. Buna da yakında Otokar gelir diye hissediyorum.

Tek modelde çalışan bir tek 33B var, araçların tamamı Akia.
Salı günü bu mesajı yazmıştım, bugün mavi tabelalı O1271'i gördüm.

Muhtemelen sadece bugünlük bir durum ama kalbim temizmiş ki HT11'e Otokar verildi. 😂

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Beykozlu
DMO yoluyla Mercedes alınamıyor mu öho esnafı peynir ekmek gibi 0 Mercedes alıyor İBB nasıl almıyor Isuzu da iyidir ama yine bir Mercedes değil. Citarolar yakında gidecekse bunların yerini sadece Mercedes ve MAN doldurur başka marka dolduramaz.
İETT euro 5 BMC ler hariç DMO dan hiç alım yapmadı bildiğim kadarıyla. Bunun sebebi kişiselleştirilmiş araçlar alınması olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
En iyi motor bence şu an Mercedes OM900 serisi motorlar. Akia'larda var şu an güncel olarak. Aşırı atik ve güçlü teknolojik bir motor.

• Beğen
Tepkiler: Autobus
1851 motoru var Akia da. Şanzıman ise Alison. Sağlam şanzımandır bu da. Parçalar da Universal. Her türlü yedek parça bulunur.
Allison şanzıman,yurt dışında şehir içi işlerde kullanılan mercedes antos ile bazı scania kamyonlarda da var. Seri olmasıyla bilinir.

• Beğen
Allison şanzıman,yurt dışında şehir içi işlerde kullanılan mercedes antos ile bazı scania kamyonlarda da var. Seri olmasıyla bilinir.
Burulaş Doruk ve ataklarında var. Doruklar hızlanırken şanzımanı hiç hisstermeden geçiyor. Birde Volvo tırlarda vs de bulunuyor.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar