Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ve Enteresanlıklar | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ve Enteresanlıklar

IMG_1311.jpeg
hattın sadece 1 sabah 1 akşam seferi olmasına rağmen sistemde gün boyu sefer gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Ekli dosyayı görüntüle 59258hattın sadece 1 sabah 1 akşam seferi olmasına rağmen sistemde gün boyu sefer gözüküyor
Gün boyu sefer gözüküyor diye ben de öyle zannediyordum eskiden, ama öyle değilmiş. Şimdi araç 6.15'te garajdan çıkıyor ve ilk durağına Yenimahalle'ye gidiyor, 6.35'te kalkıp Kadıköy'den de 8.00'de kalkıyor. 9.40'da garaja yatmaya çekiliyor, 15.55'e kadar garajda yatıp, 15.55'de garajdan çıkıyor. 16.18'de Yenimahalle'den kalkıp, 18.00'de de Kadıköy'den kalkıp, 19.45'de Şahinkaya garajına giriyor. Yani araç günde 2 kere 6.35 ve 16.18 olmak üzere Yenimahalle'den 2 kere de 8.00 ve 18.00 olmak üzere Kadıköy'den kalkıp toplam 4 sefer yapıyor.

Beykoz civarında oturan arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum. 121A'nın sabah Çifteçınarlar'dan kalkan 2 körüklü otobüs seferi, 121A'nın 7.15 ve 7.30'da kalkan Çavuşbaşı deparına verilmiş. Ortaçeşme'den Mecidiyeköy'e bir dünya yol giden insanları önemsemeden solo otobüslere mahkum ettiler. Körüklü otobüsleri çok yanlış kullanıyorlar ve artık bu durumun kasıtlı olduğunu düşünüp sinirleniyorum. Sizden ricam 153'e WhatsApp üzerinden yazarsanız, körüklü otobüsler 121A hattının Çavuşbaşı deparında çalışacağına, normal güzergahı olan Çifteçınarlar'dan kalksın, insanlar mağdur olmasın, tıkış tıkış yolculuk yapmasınlar.
@Houstonlu1938
@Vural
@aksakalorhun

• Beğen
Tepkiler: eren62
Beykoz civarında oturan arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum. 121A'nın sabah Çifteçınarlar'dan kalkan 2 körüklü otobüs seferi, 121A'nın 7.15 ve 7.30'da kalkan Çavuşbaşı deparına verilmiş. Ortaçeşme'den Mecidiyeköy'e bir dünya yol giden insanları önemsemeden solo otobüslere mahkum ettiler. Körüklü otobüsleri çok yanlış kullanıyorlar ve artık bu durumun kasıtlı olduğunu düşünüp sinirleniyorum. Sizden ricam 153'e WhatsApp üzerinden yazarsanız, körüklü otobüsler 121A hattının Çavuşbaşı deparında çalışacağına, normal güzergahı olan Çifteçınarlar'dan kalksın, insanlar mağdur olmasın, tıkış tıkış yolculuk yapmasınlar.
@Houstonlu1938
@Vural
@aksakalorhun
Çavuşbaşı nda yaşayan birisi olarak cevap vereyim , o saatlerde bazen 2 araç arka arkaya gelmesine rağmen araçlara binemiyoruz :) 11ÇB-20-15ÇB üçlüsü zaten yarım saatte bir kalkıyor, 15KÇ ve bahsettiğin körüklü araç eşzamanlı geliyor ve vatandaşların binememe durumu sık sık yaşanıyor

• Beğen
Gün boyu sefer gözüküyor diye ben de öyle zannediyordum eskiden, ama öyle değilmiş. Şimdi araç 6.15'te garajdan çıkıyor ve ilk durağına Yenimahalle'ye gidiyor, 6.35'te kalkıp Kadıköy'den de 8.00'de kalkıyor. 9.40'da garaja yatmaya çekiliyor, 15.55'e kadar garajda yatıp, 15.55'de garajdan çıkıyor. 16.18'de Yenimahalle'den kalkıp, 18.00'de de Kadıköy'den kalkıp, 19.45'de Şahinkaya garajına giriyor. Yani araç günde 2 kere 6.35 ve 16.18 olmak üzere Yenimahalle'den 2 kere de 8.00 ve 18.00 olmak üzere Kadıköy'den kalkıp toplam 4 sefer yapıyor.
Sistemin bu şekilde olduğunu bilmiyordum, bilgi için teşekkürler

• Beğen
8.00 ve 16.18 seferlerini de 14R hattında yapmış.

• Beğen
Çavuşbaşı nda yaşayan birisi olarak cevap vereyim , o saatlerde bazen 2 araç arka arkaya gelmesine rağmen araçlara binemiyoruz :) 11ÇB-20-15ÇB üçlüsü zaten yarım saatte bir kalkıyor, 15KÇ ve bahsettiğin körüklü araç eşzamanlı geliyor ve vatandaşların binememe durumu sık sık yaşanıyor
Ama biz de binemiyoruz canım, hem biz daha fazla yol geliyoruz. Ama seni suçlamıyorum. Garaja körüklü otobüs takviyesi yapmayıp bomboş Mecidiyeköy-Yenidoğan/Çekmeköy hatlarında körüklü araç çalıştırıyorlar. 500T'ye körüklü verseler bu kadar boş gitmez.

O zaman Çavuşbaşı'ndan Mecidiyeköy'e yeni hat açsınlar, 121A'nın otobüslerini almasınlar. İETT bunu düşünemiyor mu ya?

500T hattına geçen senelerde verdikleri körüklü otobüsleri bu sene olmadık hatlara vermişler ihtiyaç duyulan hatlarda solo çalışırken solo otobüsü dolduramayan hatlarda körüklü otobüs çalışıyor. Bunun neresinde mantık? SM9 hattında körüklü otobüs ne alaka arkadaş ya M5 ile M4 birleştirmek için otobüs hattına gerek var mı binersin M4 Kozyatağında inersin M8 binersin Dudulluda inip M5 binersin. Yada Ayrılıkçeşmesinde inip Marmaraya binip Üsküdardan M5 binersin

• Beğen
O zaman Çavuşbaşı'ndan Mecidiyeköy'e yeni hat açsınlar, 121A'nın otobüslerini almasınlar. İETT bunu düşünemiyor mu ya?
121Ç ( Çavuşbaşı) 121H (Hekimbaşı) 121Y (Yenimahalle) gibi hatlar sık sefer olmaksızın çalıştırılabilir. Bence Beykoz un en büyük sorunu üniversiteler , Türk Alman Üniversitesi- Boğaziçi - Beykoz Üniversitesi- Medipol un toplamı 40 bin öğrenci vardır. Bunlar Eylül den sonra zaten ucu ucuna yetişen sistemi kitliyor

• Beğen
500T hattına geçen senelerde verdikleri körüklü otobüsleri bu sene olmadık hatlara vermişler ihtiyaç duyulan hatlarda solo çalışırken solo otobüsü dolduramayan hatlarda körüklü otobüs çalışıyor. Bunun neresinde mantık? SM9 hattında körüklü otobüs ne alaka arkadaş ya M5 ile M4 birleştirmek için otobüs hattına gerek var mı binersin M4 Kozyatağında inersin M8 binersin Dudulluda inip M5 binersin. Yada Ayrılıkçeşmesinde inip Marmaraya binip Üsküdardan M5 binersin
Kasıtlı yapıyorlar ya da iş bilmez adamlar görevli.

• Beğen
Tepkiler: mertesat07
K1114 idi sanırım, onda da bir gün 15M yazmıştı.

Dün akşam da bir enteresanlık oldu. 3 araçtan oluşan (B4031, T1025, T1060) bir 98G konvoyu vardı. 😂

• Beğen

Koskoca İETT otobüsünü nasıl çaldılar acaba böyle yerlerde en az 2 kişilik Güvenlik Nöbetçi yok mu ? ve hatta anahtar üstünde miymiş ? Şaşırmamak elde değil . Tuzla ya kadar götürmüşler bir de . Kısa filmi yapılacak olaylar ; Şaşırmamak elde değil .

İstanbul Kağıthane'de otobüs garajından çaldıkları İETT otobüsünü, Tuzla'da parçalayıp satmaya çalışan 2 şüpheliyle sökülen parçaları aldığı iddia edilen bir kişi polis tarafından yakalandı. 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Otobüsün çalındığı ve parçaların söküldüğü anlar kameraya yansıı.

OTOBÜS PARÇALANIRKEN TUZLA'DA BULUNDU

Polis ekipleri, yaptıkları operasyonda otobüsün park halinde olduğu, Çıkma araç parçaları satan iş yerine baskın yaptı. Baskında Murat H. (46) ve Salih H. ile sökülen otobüs parçalarını ikinci el olarak ucuza aldığı belirlenen Z.A.Ö. (47) gözaltına alındı. Otobüste yapılan incelemede iç koltuk ve elektronik akşamların kısmen söküldüğü, operasyon sırasında söküm işinin devam ettiği tespit edildi.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş şube müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden Z.A.Ö.'nün daha önceden 14 suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerden Murat H. Ve Salih H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Z.A.Ö. 'suç eşyasının satın alınması' ve 'mala zarar verme' suçlarından ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Tamamen parçalanmaktan son anda kurtarılan İETT otobüsü ise sökülüp bulunan parçaları ile birlikte mağdur N.A.'ya teslim edildi.

1732540249258.png

Bu bilmem kaç suçu bulunan haydutlar artık ne zaman zamanında içeri tıkılacak? Millete üstü kapalı küfürdür bunları salmak.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar